Ako te zanima,Benjamin Vladić je Hrvat.seven je napisao/la:Grdan je napisao/la:Meni nije jasno kako Široki nije uočio Benjamina Vladića iz Brotnja,prvi strijelac prošle sezone sa 22 gola.
uuu strašan igrač, pa vjerovatno ga je Barca prije uočila i kaparisala![]()
![]()
, a malo mu je i ime neobično da bi igrao za Široki
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 25 avg 2011, 11:00, ukupno mijenjano 3 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
izbrisao , sory za trol
Zadnja izmjena: seven, dana/u 25 avg 2011, 10:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ti očito voliš provocirat.seven je napisao/la:Grdan je napisao/la:Meni nije jasno kako Široki nije uočio Benjamina Vladića iz Brotnja,prvi strijelac prošle sezone sa 22 gola.
uuu strašan igrač, pa vjerovatno ga je Barca prije uočila i kaparisala![]()
![]()
, a malo mu je i ime neobično da bi igrao za Široki
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 25 avg 2011, 10:59, ukupno mijenjano 2 puta.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sto vas dvojica spamate temu djaba
Zadnja izmjena: TaRgEt_, dana/u 25 avg 2011, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
eto izbrisano
Zadnja izmjena: seven, dana/u 25 avg 2011, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma cist je penal, odnosno moze se suditi bez da se tko ima sta buniti, igrac se pomaknuo u putanju napadaca bez dodira s loptom.TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
a penal, ne bih ga komentirao![]()
![]()
Poslije svega sto ste profulali i sve hoces reci da ono nije bio penal , nas luda sreca pomazila i sa bodom bili zadovoljni i sve , svi na tribinama , a ne komentiras kako je sila dobio aplauze i sve , nego ne bih penal komentirao cccc , nevjerovatno ba niste nas pobjedili mi koja smo miki maus ekipa koja imamo na klupi tri covjeka i sve , ja bih se zabrinuo .
Problem je sto se stvore prilike i sto se ne znaju iskoristiti, i zato je nuzan pravi napadac ili malo promjena pozicija igraca, kao i jos jedan igrac uz Jesu da ne dopusta u obrani ovakve idiotarije.
...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma cist je penal, odnosno moze se suditi bez da se tko ima sta buniti, igrac se pomaknuo u putanju napadaca bez dodira s loptom.TaRgEt_ je napisao/la:Kevin je napisao/la:odgledah pregled
a penal, ne bih ga komentirao![]()
![]()
Poslije svega sto ste profulali i sve hoces reci da ono nije bio penal , nas luda sreca pomazila i sa bodom bili zadovoljni i sve , svi na tribinama , a ne komentiras kako je sila dobio aplauze i sve , nego ne bih penal komentirao cccc , nevjerovatno ba niste nas pobjedili mi koja smo miki maus ekipa koja imamo na klupi tri covjeka i sve , ja bih se zabrinuo .
Problem je sto se stvore prilike i sto se ne znaju iskoristiti, i zato je nuzan pravi napadac ili malo promjena pozicija igraca, kao i jos jedan igrac uz Jesu da ne dopusta u obrani ovakve idiotarije.
Poenta mog posta je bila da je Siroki imao na tacni tri boda da je mogao uzeti kako je htio , ali ovo sto ne znaju to je druga prica, jer bili su bolji 2 puta sto se tice prilika .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Gdje su oni što rekoše da je Široki pograden penalom? Čist ko suza!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da nitko nije tvrdio da je pokraden, mozda pojedini u afektu, ali su se ispravili, al jednostavno naravno da treba vidjeti i upitati one koji su bili za komentar, ipak je to sami kraj utakmice i prosipanje bodova, a vec prije toga se desavalo ostecivanje na Pecari, pa zamisli kad jos vidis da si izgubio u 88oj penalom. Svatko bi se zapitao makar.
Al treba rijesiti neke druge stvari prvo, unutar same postave i efikasnosti, pa nek se normalizira i sudjenje u ligi (opcenito), i trebalo bi na bolje ici.
Al treba rijesiti neke druge stvari prvo, unutar same postave i efikasnosti, pa nek se normalizira i sudjenje u ligi (opcenito), i trebalo bi na bolje ici.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 25 avg 2011, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam 
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
U Slobodi ima jako puno mladih igrača sa ogromnim potencijalom. Da je imalo normalna situacija Sloboda, po svim mjerilima, zaslužuje vrh naše lige. I vjeruj mi da će se cuti za ove momke koji su sada u Slobodi.ŠB_Fidelis je napisao/la:Mislim da nitko nije tvrdio da je pokraden, mozda pojedini u afektu, ali su se ispravili, al jednostavno naravno da treba vidjeti i upitati one koji su bili za komentar, ipak je to sami kraj utakmice i prosipanje bodova, a vec prije toga se desavalo ostecivanje na Pecari, pa zamisli kad jos vidis da si izgubio u 88oj penalom. Svatko bi se zapitao makar.
Pa je i u Travniku sviran penal protiv vas ili vas je obrukao Varupa?ala_juve_tm87 je napisao/la:Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pazi, da Sloboda ima kvalitetno vodstvo, upravu i strucne ljude, uvjete, urednu situaciju i pravo ozracje, itd., e onda bi i bili u vrhu, odnosno tada bi zasluzili vrh lige i to bi i ostvarivali. A ako ti je ova prica tipa ''Sloboda je ime i time zasluzuje biti u vrhu'', e onda me vec ne zanima, tu raspravu si unaprijed izgubio.
Dalje, mozes ti imati dosta mladih igraca s potencijalom, ali je velika razlika izmedju seniorskog i omladinskog nogometa. To nije problem samo Slobode nego i brojnih drugih, a to je do struke i uprave. U svakom slucaju, ja se nadam i zelim da svi ti potencijali bljesnu na pravi nacin, imamo i mi takvih, boze moj, ali, kao sto rekoh, trebas ti tu puno muke, vremena i kvalitetne struke i jos pored svega ispravnog rukovodstva i mogucnosti napretka i pravilnog razvoja da se to sve poslozi makar u solidnog, kamoli dobrog igraca, kamoli odlicnog.
Kako god okrenes, Široki je jednostavno morao uci s vecim motivom u tu utakmicu, to prelomiti, pokazati kvalitet i iskustvo, a ne da se svakih par kola ''izgubi'' na mentalnom planu. To je nesto sto se mora analizirati unutar kluba, rijesiti s jos par pojacanja i vratiti u doba kad se radilo o granitnoj momcadi za ove uvjete, momcad koja ne prima tek tako golove, al zna kontrolirati utakmicu i zabiti kad treba.
Dalje, mozes ti imati dosta mladih igraca s potencijalom, ali je velika razlika izmedju seniorskog i omladinskog nogometa. To nije problem samo Slobode nego i brojnih drugih, a to je do struke i uprave. U svakom slucaju, ja se nadam i zelim da svi ti potencijali bljesnu na pravi nacin, imamo i mi takvih, boze moj, ali, kao sto rekoh, trebas ti tu puno muke, vremena i kvalitetne struke i jos pored svega ispravnog rukovodstva i mogucnosti napretka i pravilnog razvoja da se to sve poslozi makar u solidnog, kamoli dobrog igraca, kamoli odlicnog.
Kako god okrenes, Široki je jednostavno morao uci s vecim motivom u tu utakmicu, to prelomiti, pokazati kvalitet i iskustvo, a ne da se svakih par kola ''izgubi'' na mentalnom planu. To je nesto sto se mora analizirati unutar kluba, rijesiti s jos par pojacanja i vratiti u doba kad se radilo o granitnoj momcadi za ove uvjete, momcad koja ne prima tek tako golove, al zna kontrolirati utakmicu i zabiti kad treba.
...Život za Široki...
Ma kakvo ime i prošlost, ne pricam ja o tome. Već o igračima Slobode koje sam gledao na Koševu, a i ranije u juniorima prije 2 godine itd. Bekić koji je u Zrinjskom će biti dobar, ima potencijala, onda onaj drugi Bekić. Imaju desnog beka dobrog, pa i halfove....
Oni istorijski imaju jako dobru skolu fudbala i istorijski imaju solidnih igrača, a sad mislim na kompletan kanton.
Slažem se da nije isto igrati u juniorima i u prvom timu, međutim kada neko zna lopte onda zna i tada se to mora samo pametno klesat i biće nešto.
Recimo, za našeg Dupovca sam prije 2 godine rekao da će biti najači half lige (dok je bio u junorima) i sada dečko pokazuje da je sa 20 godina među najboljim i da može jako puno napredovati.
Oni istorijski imaju jako dobru skolu fudbala i istorijski imaju solidnih igrača, a sad mislim na kompletan kanton.
Slažem se da nije isto igrati u juniorima i u prvom timu, međutim kada neko zna lopte onda zna i tada se to mora samo pametno klesat i biće nešto.
Recimo, za našeg Dupovca sam prije 2 godine rekao da će biti najači half lige (dok je bio u junorima) i sada dečko pokazuje da je sa 20 godina među najboljim i da može jako puno napredovati.
- Crveni Barun
- Kontakt:
ne daj bože da ti ovdje dopuste da razmišljaš svojom glavom jer neko ko biti treba reći šta je istina mogao bi se uvrjediti 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa ok, sve to stoji, al kazem ti, to sve treba uklopiti u seniorski nogomet, dzaba ti je i ne znam kakav talent ako to struka ne moze prodefilirati u igraca ili progurati u prvu momcad. Malo je takvih, a i dosta takvima oduzimaju menadzerske seme mjesto.F.G.R je napisao/la:Ma kakvo ime i prošlost, ne pricam ja o tome. Već o igračima Slobode koje sam gledao na Koševu, a i ranije u juniorima prije 2 godine itd. Bekić koji je u Zrinjskom će biti dobar, ima potencijala, onda onaj drugi Bekić. Imaju desnog beka dobrog, pa i halfove....
Mislim, ta ne bi se nesto ni naigrali navedeni, tj. vecina njih, da nije stanje takvo kakvo jest u datom klubu. Sad, moze to biti i sreca u nesreci, al, treba vremena da se sve to iskristalizira.
Isto vrijedi i za Dupovca, i bilo kojeg igraca. Los je rad s mladjim kategorijama u vecini klubova. U biti vise los na nacin da se bazira previse na nekakve manje-vise nebitne rezultate u omladinskim kategorijama, umjesto osposobljavanje i pripremanje na fizicki i takticki zahtjevniji seniorski nogomet.
...Život za Široki...
aala_juve_tm87 je napisao/la:Nemojte nista da se cudite,na gostovanju u tuzli i travniku je svak na gubitku,penal je bio cist a i da nije svirao bi ga u zadnjoj minuti,a o startovima domacih igraca da vam ne pricam
Jedva si docekao da lupis nesto "strumfovka" , pa mora odmah Sloboda , jada i bijede.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Večera protiv GOŠK-a. Hm, za koga navijati? Zezam se, ali pade mi na pamet da bi moglo večeras više Širokobrježana igrati za njih nego za nas 
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Igra li vam Vagner večeras?Negdje sam pročitao da neće igrati, jeli to tačno?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Ono veceras...Patnja...solidan broj ljudi se skupio...a sada na noge zahuktalom Veležu,oni su u formi,a mi baš i ne...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lik, PeppermintSA i 6 gostiju.