Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nije me biloo 2-3 dana pa sam se vratio nazad procitao sam zadnjih 10 stranica i vidim da je bilo interesantno.
Coates je 99,9 posto u Liverpoolu,pobijedili smo Exeter City 3-1.Dosto sam se pribojaao ove utakmnice jer se nerijetko dogodi da favoriti ispadnu.Aqau je otisao na posudbu u Milan,ja samse nado da ce ga prodati ali eto sta je tu je.Vidim da su igraci koji nisu putovali na tekmu na izlaynim vratima.
Smo da vas pitam Grk je napustio klub a mene zanima jeli otisao sa odstetom ili nije posto to nisam nigdje procitao.
PS:Cestitke Daglishu na 200 pobjedi u karijeri
Coates je 99,9 posto u Liverpoolu,pobijedili smo Exeter City 3-1.Dosto sam se pribojaao ove utakmnice jer se nerijetko dogodi da favoriti ispadnu.Aqau je otisao na posudbu u Milan,ja samse nado da ce ga prodati ali eto sta je tu je.Vidim da su igraci koji nisu putovali na tekmu na izlaynim vratima.
Smo da vas pitam Grk je napustio klub a mene zanima jeli otisao sa odstetom ili nije posto to nisam nigdje procitao.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Čini mi se da je Grk otišao besplatno, nisam siguran.Senaid L.F.C je napisao/la:Nije me biloo 2-3 dana pa sam se vratio nazad procitao sam zadnjih 10 stranica i vidim da je bilo interesantno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jes,besplatno.Carlo je napisao/la:Čini mi se da je Grk otišao besplatno, nisam siguran.

Liverpoolov Pacheco preko Atletico Madrida do Rayo Vallecana
Španjolski 20-godišnji nogometaš Daniel Pacheco, ofenzivni veznjak koji je pod ugovorom s Liverpoolom, nastavit će karijeru u španjolskom novopečenom prvoligašu Rayo Vallecanu...
Pacheco, koji je igrao za španjolske kadetske i juniorske selekcije u svim uzrastima, prošle sezone je od ožujka igrao na posudbi u Norwich Cityju. Liverpool ga je sada odlučio poslati na posudbu u madridski Atletico za cijelu sljedeću sezonu.
Međutim, Atletico ga je odmah proslijedio na sljedeću posudbu, u redove gradskog rivala Rayo Vallecana, koji je prošle sezone osvajanjem drugog mjesta u drugoj ligi izborio povratak u Primeru nakon osam godina.
Atletico je prošlog tjedna doveo iz Porta kolumbijskog centarfora Radamela Falcaa kojeg je platio 40 milijuna funti. U Atleticu su procijenili kako bi se Pacheco teško izborio za mjesto u prvoj momčadi, te su odlučili kako ga neće zadržati. Pratit će njegov razvoj u Rayo Vallecanu, gdje će vjerojatno dovoljno igrati.
Ukoliko u Atleticu budu zadovoljni njegovim progresom, možda će sljedeće godine otkupiti od Liverpoola njegov ugovor za cijenu koju su sada dogovorili!
I jedan trač:
Niko Kranjčar u razmjeni s Coleom ide u Liverpool?
Engleski mediji pišu da u slučaju Modrićeva ostanka iz Tottenhama sigurno odlazi drugi hrvatski veznjak, Niko Kranjčar.
Navodno su Spursi već stupili u kontakt s Liverpoolom, a htjeli bi zamjenu za Joea Colea. I prije godinu dana spominjala se ista mogućnost, no Redknapp je tada izjavio: "Što će mi Cole kad imam Kranjčara".
Sada je ipak promijenio mišljenje. Navodno se i Lazio počeo ispitivati za mogućnost dovođenja Kranjčara.
Redknapp još uvijek želi dovesti Colea
Menadžer Tottenhama Harry Redknapp je jučer pozvao Liverpoolovog veznog nogometaša Joea Colea da postavi svoje prioritete na pravo mjesto i pridruži mu se u londonskom klubu.
Redknapp je uvjeren kako može okončati Coleove probleme i vratiti ga na pravi put u Tottenhamu. Međutim, 29-godišnji bivši engleski reprezentativac ima u Liverpoolu plaću od 100.000 eura tjedno, što je najveća prepreka realizaciji ovog transfera.
"Da li bi on morao postaviti nogomet ispred novca? O, da. Ali meni se Joe sviđa kao igrač. Ne mogu vam reći kako ga ne bih htio dovesti jer bih vam onda lagao. Volio bih imati priliku ponovno raditi sa njim, jer mislim da je on talentiran igrač i sjajan momak. On uvijek kada igra daje sve od sebe. Mislim da bi ponovno to mogao činiti kada bih ga mogao dobiti u svoju momčad i dati mu priliku za igru. U West Ham sam ga doveo kada je imao jedanaest godina. Gledao sam ga kako odrasta i bio je najbolji mladi nogometaš kojega sam ikada vidio. Nitko koga sam gledao nije imao veći potencijal od njega. Da li bih ga mogao ponovno podići tamo gdje je već bio? Mislim da bih." rekao je Redknapp.

FK Pjetlovi
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
osnvrnut cu se na gornji post @redsa jer ne zelim da ga citiram i kvarim temu
Prvo Pacheco Atletico je napravio dobar potez poslavsi ga na dajnju posudbu ali mislim da ako bude igrao dobro da ga se Liverpool tako nece lako odreci i prodati po Atleticu po dogoverenoj cijeni
A sto se tice Kranjcara mogu samo reci
.Jedan Meirales nema mjesta a gdje ce naci Kranjcar pored ovakve konkurencije a Cole nek ide ako se moze naci klub koji ce dati nesto za njega dzaba im ga
Prvo Pacheco Atletico je napravio dobar potez poslavsi ga na dajnju posudbu ali mislim da ako bude igrao dobro da ga se Liverpool tako nece lako odreci i prodati po Atleticu po dogoverenoj cijeni
A sto se tice Kranjcara mogu samo reci

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Kranjcar je odlican igrac!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Sace Coates samo sto nijeB-)
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- neutralan__
- Kontakt:
Kakav Kranjčar
.Ako mu žele pomoći onda neka ga puste u Lazio.Nije on za Liverpoola.

Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 25 avg 2011, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
YNWA Vodeni!
Jarane dva puta isto govorišJimmy from the hood je napisao/la:YNWA Vodeni!

-
- Kontakt:
C/p sa fejsa.Carlo je napisao/la:Jarane dva puta isto govorišJimmy from the hood je napisao/la:YNWA Vodeni!![]()

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ilani-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i zvanično je, Aquilani je napustio Liverpool.
Opasno se povezujemo s Bellmyem, i njegovim mogućim povratkom na Anfieldu.
Coates bi trebao danas potpisati.
Eto i zvanično je, Aquilani je napustio Liverpool.
Opasno se povezujemo s Bellmyem, i njegovim mogućim povratkom na Anfieldu.
Coates bi trebao danas potpisati.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Richard Buxton
Comolli & Ayre meeting with Sebastian Coates & father/agent in Liverpool restaurant. Rafael Benitez also in vicinity but unrelated #LFC
Done deal
Comolli & Ayre meeting with Sebastian Coates & father/agent in Liverpool restaurant. Rafael Benitez also in vicinity but unrelated #LFC
Done deal

Ne mogu da vjerujem da Enrique nije dobio poziv. Poziv dobio neki tamo Montoya iz Barcelone B i još neki iz Gijona. Sramota...
Ma nek nije, da se ne povrijedi, treba nam za nastavak sezone.Carlo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Enrique nije dobio poziv. Poziv dobio neki tamo Montoya iz Barcelone B i još neki iz Gijona. Sramota...

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pozdrav svima ko će prenosit liverpool -bolton
procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Koga smo mi izvukli za LP ? 

Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 10 gostiju.