NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 25 avg 2011, 17:39

svaka cast za navijace zvijezde,,koji su bodrili zvijezdu citavu utakmicu,a nasa publika stvarno nekulturna...ma stvarno ne treba psovat svojim igracima...sramota...pohvala dragonsima jos jednom.....dali se ide u mostar na tekmu....da nece opet zoki vuc u mostar... ako se ko sjeca kad smo isli u mostar..... ;) :!:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 25 avg 2011, 17:53

OVIM PUTEM MOLIM VJERNE SIMPATIZERE KOJI OVDJE CITAJU DA NAM SE PRIDRUZE NA TRIBINAMA DA BODRIMO SVOJ KLUB UZ PJESMU i KOREKTNO NAVIJANJE....a ne psovke i vrijedjanje igraca i trenera naseg voljenog kluba
(sto je postalo svakodnevnica)

PS: moramo biti prezadovoljni i davati nasim igracima maksimalnu podrsku, jer do prije 5-6 godina nije nas bilo nigdje, ma ni u pi z di ci ma :lol: :lol:

ZATO VAS JOS JEDNOM MOLIM DODJITE DA ZAJEDNO PODRIZMO NASE ZMAJEVE
Hvala VAM !!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 25 avg 2011, 19:12

moranjak je napisao/la:svaka cast za navijace zvijezde,,koji su bodrili zvijezdu citavu utakmicu,a nasa publika stvarno nekulturna...ma stvarno ne treba psovat svojim igracima...sramota...pohvala dragonsima jos jednom.....dali se ide u mostar na tekmu....da nece opet zoki vuc u mostar... ako se ko sjeca kad smo isli u mostar..... ;) :!:
slazem se u potpunosti.onaj bristro mi je cijelu utakmicu isao na kur.. , a takodje ni haze se nije proslavio.takvim osobama bi trebalo trajno zabranit dolazak na stadion , anek svoje frusracije rjesavaju kod kuce. cestitke igracima na jucerasnjoj pobjedi , u onakvim tropskim uslovima. vidjelo se da se moze igrat ali da ipak u ekipi nesto ne stima najbolje.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 avg 2011, 20:38

Kao sto sam i vec pisao Zvijezda ce pobijediti Travnik i tako je i bilo.Nebi komentarisao nista oko trenera već bih se samo osvrnuo na utakmicu.Zvijezda je po prikazanom bila dosta bolji tekmac jučerašnjeg susreta.Pobjeda bi bila uvjerljivija da smo imali dobrog napadača.Kroz pripreme se moglo vidjeti da svaki put kada protivnik predje na našu polovinu bude sprovedeno u gol.n.p.r.sa Kozarom u prijateljskoj ljudi dva puta predju i dva gola primimo.U Prijedoru jedan ozbiljniji napad sproveden u gol.Jučer Travnik dva puta prelazi i dva gola daje,u prvom dijelu.Mislim da se Nezić nije mogao nositi sa njihovim krilom.Momak je bio brži i spretniji.Jakovljević ga je zaustavio u drugom dijelu.Jusić je potanak nazad,a golmani su priča za sebe.Jedino sto nam valja je vezni dio ali bez napadača i on ne može puno.Rista je mašao sto je teže bilo promašiti.Mislim da nećemo nista specijalno u gostima napraviti, a ako ne pronadjemo napadača,boljeg stopera ili golmana i kod kuće ćemo teško ukraj izlaziti.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 avg 2011, 20:44

Eno Hamzić traži klub, naši bi ga trebali dovesti, on je jedan od najboljih golmana u BiH.
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 avg 2011, 20:47

zmaj_Bosne je napisao/la:Eno Hamzić traži klub, naši bi ga trebali dovesti, on je jedan od najboljih golmana u BiH.
ako misliš na golmana FKS nemože on niđe u BiH prije januara

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 20:48

necko_gradacac je napisao/la:OVIM PUTEM MOLIM VJERNE SIMPATIZERE KOJI OVDJE CITAJU DA NAM SE PRIDRUZE NA TRIBINAMA DA BODRIMO SVOJ KLUB UZ PJESMU i KOREKTNO NAVIJANJE....a ne psovke i vrijedjanje igraca i trenera naseg voljenog kluba
(sto je postalo svakodnevnica)

PS: moramo biti prezadovoljni i davati nasim igracima maksimalnu podrsku, jer do prije 5-6 godina nije nas bilo nigdje, ma ni u pi z di ci ma :lol: :lol:

ZATO VAS JOS JEDNOM MOLIM DODJITE DA ZAJEDNO PODRIZMO NASE ZMAJEVE
Hvala VAM !!!
Pročitaj moju kolumnu u kojoj pišem o ovom po meni nimalo zanemarivom problemu u našem fudbalu .Jednostavno na svim stadionima postoji grupa ljudi koja dođe da vrijeđa vlastiti tim .To je velik problem i u regionu (Partizan , Dinamo). Pokušavam stvoriti buku ne bi li sport sport.ba obratio pažnju i napisao nešto o ovoj nimalo lijepoj pojavi u našem nogometu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 avg 2011, 20:59

zvjezdas je napisao/la:Kao sto sam i vec pisao Zvijezda ce pobijediti Travnik i tako je i bilo.Nebi komentarisao nista oko trenera već bih se samo osvrnuo na utakmicu.Zvijezda je po prikazanom bila dosta bolji tekmac jučerašnjeg susreta.Pobjeda bi bila uvjerljivija da smo imali dobrog napadača.Kroz pripreme se moglo vidjeti da svaki put kada protivnik predje na našu polovinu bude sprovedeno u gol.n.p.r.sa Kozarom u prijateljskoj ljudi dva puta predju i dva gola primimo.U Prijedoru jedan ozbiljniji napad sproveden u gol.Jučer Travnik dva puta prelazi i dva gola daje,u prvom dijelu.Mislim da se Nezić nije mogao nositi sa njihovim krilom.Momak je bio brži i spretniji.Jakovljević ga je zaustavio u drugom dijelu.Jusić je potanak nazad,a golmani su priča za sebe.Jedino sto nam valja je vezni dio ali bez napadača i on ne može puno.Rista je mašao sto je teže bilo promašiti.Mislim da nećemo nista specijalno u gostima napraviti, a ako ne pronadjemo napadača,boljeg stopera ili golmana i kod kuće ćemo teško ukraj izlaziti.
jelde al se dogovorise jovic i selimovic to si ti pisao zvjezdas,a vidio si da su zapeli da nas naguze
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fejsbooker
Kontakt:

Post Postao/la fejsbooker » 25 avg 2011, 22:32

Ako je zvijezda spala na to da mora namještati pobjedu protiv TRavnika i to kod kuce....pa ni ne zaslužuju da ostanu u Premier ligi

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 avg 2011, 22:48

zmaj_Bosne je napisao/la:Eno Hamzić traži klub, naši bi ga trebali dovesti, on je jedan od najboljih golmana u BiH.
Dino Hamzic,bivsi golman Sarajeva bi bio odlicno rjesenje za nas.Prelazni rok za igrace koji su bili registrovani za klubove je trajao od 6.6.-5.8.2011.Hamzic je zabiljezio 2 nastupa za Sarajevo a posljednji 14.8.2011 protiv GOSK-a,dakle poslije zavrsetka prelaznog roka.Prema tome on u BiH nema pravo nastupa do sljedece polusezone prema FIFA pravilniku o transferu igraca.

Član 6 Registracijski periodi (prelazni rokovi)
1. Igrač može biti registrovan samo tokom jednog od dva godišnja registracijska
(prelazna) perioda određena od strane relevantne asocijacije. Kao izuzetak od
ovog pravila, profesionalni igrač čiji je ugovor istekao prije završetka
registracijskog perioda može biti registrovan van tog registracijskog perioda.
Asocijacije su ovlaštene registrovati takve profesionalne igrače pod uslovom
da je dužna pažnja posvećena sportskom integritetu relevantnog takmičenja.
Kod raskida ugovora iz opravdanog razloga FIFA može poduzeti privremene
mjere kako bi se izbjegla zloupotreba u skladu sa članom 22.

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 25 avg 2011, 23:36

fejsbooker je napisao/la:Ako je zvijezda spala na to da mora namještati pobjedu protiv TRavnika i to kod kuce....pa ni ne zaslužuju da ostanu u Premier ligi
e moj fejsbokeru i ti svemu vjerujes pa bolan da si bio na utakmici vidio bi kakvu smo igru imali sa cak igracenj manje pusti ove sto pisu svasta kakvo namjestanje

a prognoza za Mostar odnosno protiv Zrinjskog mislim da ce tu da bude il nerijeseno il nasa pobjedan
moja prognoza nemojte mi sad tu sta je tebi i te fazone

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 26 avg 2011, 02:14

Bosanski zmaj je napisao/la:Za Fatka:
Evo jedan moj prijedlog posto si vodja navijaca, tebi se obracam,bilo bi dobro da na stadion dovedete one trubace koji sviraju po gradu,da se dogovorite sa Upravom da oni imaju besplatan ulaz,napravili bi sjajnu atmosferu na stadionu,to gotovo svugdje ima u Juznoj Americi a i na nekim stadionima u Evropi.Inace navijanje je bilo bolje nego prije i samo tako nastavite.Ovu pjesmu najvise pjevaju navijaci Boce, a znam da ih mnogi kopiraju,pa tako da mi je drago da je i kod nas u Gradaccu dosla na red.
Ova pjesma bi bila idealna da se jos izvodi sa trubama:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar prijedlog,jos navijace Slavije i to je to

dinooo
Kontakt:

Post Postao/la dinooo » 26 avg 2011, 11:47

Stefan Gavaric je potpiso godinu dana ali su se dogovorili ako dobije kakvu ponudu da moze otici kada kod zeli :P

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 11:49

dinooo je napisao/la:Stefan Gavaric je potpiso godinu dana ali su se dogovorili ako dobije kakvu ponudu da moze otici kada kod zeli :P
pa to uvijek može svaki igrač, ako se dogovore za odštetu nikakav problem

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 avg 2011, 11:50

malo smo se usutili na zvijezdinom forumu niko nista ne pise jos se nisu slegli utisci od srijede a vec nam dolazi tesko gostovanje.po meni imamo male sanse da napravimo nesto al dok ne zavrsi tekma u meni ce tinjat nada za jednim bodom.mislim bar dok nam se ne vrati mesi da cemo tesko prolazit na strani :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 avg 2011, 11:52

dinooo je napisao/la:Stefan Gavaric je potpiso godinu dana ali su se dogovorili ako dobije kakvu ponudu da moze otici kada kod zeli :P
kad tako lijepo znas jesil pito sefa za napadaca imal sta od toga

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 11:53

astra1922 je napisao/la:
kad tako lijepo znas jesil pito sefa za napadaca imal sta od toga
e da i mene zanima

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 11:55

astra1922 je napisao/la:malo smo se usutili na zvijezdinom forumu niko nista ne pise jos se nisu slegli utisci od srijede a vec nam dolazi tesko gostovanje.po meni imamo male sanse da napravimo nesto al dok ne zavrsi tekma u meni ce tinjat nada za jednim bodom.mislim bar dok nam se ne vrati mesi da cemo tesko prolazit na strani :)

ma 3 boda donosimo, garantujem

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 avg 2011, 11:57

nisi mi otkad bio tako samouvjeren u pobjedu da se sta ne suska ;)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 11:59

astra1922 je napisao/la:nisi mi otkad bio tako samouvjeren u pobjedu da se sta ne suska ;)
šta bi se trebalo šuškat, jednostavno ekipa je spremna za bodove iz Mostara

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.