FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ti mi reci šta ima smisla. Nisi igrača uživo (osim ovih što nas kantaju po evropi) nikad ni vidio zato je sve ovo tebi OK. Danima je ovdje balavurdija pisala kako ćemo prekucati ligu i to je OK? Je.ba.ti u zdrav mozak stariju raju šupljim pričama o nekakvim igračima i pojačanjima i prekucavanjima. To se traži?
OK. Hvalaaleksandar_veliki je napisao/la:Ne zna se jos, ali uglavnom je bilo da je tadnji trening u vrijeme utakmice, mada nije pravilo. Kad saznam javim vamrossoner je napisao/la:I jos jednom pitam ako neko zna kad je trening u subotu ?
Osim - drugo ime za Želju !
samo kad pogledas sliku prije par godina, svi u razlicitim trenerkama na treningu, razlicite boje i marke i ovu sad u plavim polo majama sve ti je jasno, ali nece da vide... ako nekom nije mrsko da potrazi i okaci pa da vide razliku
Zadnja izmjena: nick, dana/u 25 avg 2011, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
rodom s Mejtaša je napisao/la:
Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
Mogli bi vi lako biti hit prvenstva, jedino vam fali para jer prvenstvo je dugo i treba to sve izfinansirati. Da imate Amarove pare (neka ga Irfan pita da mu posudi ako ih nije oročio gdje, ovome svakako izgleda ne trebaju), izdominirali bi ovu sezonu bez problema jer Plišani zna šta radi. Vama fali još da pokrijete par mjesta u ekipi i to je to. Imate publiku i atmosferu za razliku od Borca i Širokog tako da ako zagusti oni vam ne mogu parirati jer podrška može itekako donijeti prevagu. Mi smo ove godin.e k.ar.ina od ekipe tako da nismo konkurencija. Nadam se da ćemo uspjeti da vam makar na Grbavici damo go.
Ovo je tvoj post Mejtašlijo. Ne znam nijednog pravog navijača Želje da piše na ovakav način. Podanički stil, šta li? Ovo sam postavio i na temu Sarajeva jer tamo očio i pripada.
Da čestitam još i vama. Rekao sam nakon Veleža da će taktika Plišanog bolje doći do izražaja u gostima. Tako je i kod nas bilo. Patili smo se kući, a dobivali na strani.
Mogli bi vi lako biti hit prvenstva, jedino vam fali para jer prvenstvo je dugo i treba to sve izfinansirati. Da imate Amarove pare (neka ga Irfan pita da mu posudi ako ih nije oročio gdje, ovome svakako izgleda ne trebaju), izdominirali bi ovu sezonu bez problema jer Plišani zna šta radi. Vama fali još da pokrijete par mjesta u ekipi i to je to. Imate publiku i atmosferu za razliku od Borca i Širokog tako da ako zagusti oni vam ne mogu parirati jer podrška može itekako donijeti prevagu. Mi smo ove godin.e k.ar.ina od ekipe tako da nismo konkurencija. Nadam se da ćemo uspjeti da vam makar na Grbavici damo go.
Ovo je tvoj post Mejtašlijo. Ne znam nijednog pravog navijača Želje da piše na ovakav način. Podanički stil, šta li? Ovo sam postavio i na temu Sarajeva jer tamo očio i pripada.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja se nesjecam da smo mi odavno imali gori rasporeed a i losi pcetak,za razliku od Sarajeva.Ja se nadam da ce doc sve na svoje i da ce se pokazat da ova ekipa ima potencijal sto se pokazalo protiv serifa i macabia u prvoj tekmi.Nema mejsta za paniku i toliko pljuvanje klub kao klub jos se nije finanski ustabilio to vi mislite da je tako ali vjerujte da nije jos nama treba pure.I prva stvar je kaznit igrace zbog alkohola i cigara dat im maksimalno 1 do 2 puta izlazaka odnosno opijanja u mjesecu jes tu sve trebe i popularnost ali treba imat postovanja prema ljudima koji daju pare da gledaju njihov alkoholizam i ne zalaganje.Samo strpljenja.
svoj ti pos'o !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Bilmezima treba i ove 200 stoje oduzeti!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja bih se usudio da sam na Amarovom mjestu za ovakvo što...Plivadon je napisao/la:Rokada u timu! aBd
Koliko igraju protiv FAMOSA ?
Osim - drugo ime za Želju !
Što bi volio da sad dobijemo ove dvije u gostima zaredom (Olimpick i Čelik),
a onda onako hladno odigramo 0:0 sa Zvijezdom kući.

a onda onako hladno odigramo 0:0 sa Zvijezdom kući.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
Eto možemo večeras zajedno pisati ja i ti te pozitivne stvari pa da vidimo šta je to toliko pozitivno. Ima par stvari, ali očito nije dovoljno. Po meni najveća stvar je što je Amar uspio da zaustavi prodavanje igrača u bescijenje i sad kad očekuješ da se to lova obrne od toga ništa. Redovne plate igrače, ali kakva korist, vidjeli smo koliko to oni cijene. Naravno, drago mi je za titulu, ali o tome bi se moglo pisati i sa druge strane (tamnije) i nažalost od te titule mi smo krenuli nazad, a ne naprijed. Volio bi da mogu šta reći pozitivno o organizaciji kluba, ali nažalost ne mogu jer i sam vidiš kakva je situacija i kakva nam je kadrovska struktura u klubu. Suština je da se kao nešto pošlo, ali se očito stalo jer se ili ne zna nastaviti dalje ili nema ko. Nisam optimista da će ovo izdobriti jer ne mogu da nađem i nijedan argument koji bi ulijevao bilo kakav optimizam. Bio sam naivan kad sam mislio da Amar i nešto para (solidnih za naše uslove) mogu završiti posao oko dominacije našeg kluba u narednom periodu. Krivo mi je što to nije tako jer ako nismo sad uspjeli ne znam kad ćemo. Znaš onu kletvu da Bog da imao pa nemao. E tako je nama sad. Prije dvije godine smo imali sve (tako se činilo), gledaj sad jada od igre, posjete itd.legenda79 je napisao/la:@rodom s mejtasa...
Izvini sto ovako upadam ali ne mogu da se otmem dojmu da jedan navijac koji preko trideset godina prati svoj klub nije u stanju napisati niti jednu pozitivnu stvar o klubu kojeg navodno voli i zivi za njega.Interesantno je da ne vidis niti jednu pozitivnu stvar u stvari i nemoras traziti nista pozitivno ali barem ukoliko je ta tvoja ljubav tolika kao sto kazes onda ne znam odakle ti tolika mrznja pa apsolutno svaki dan i u vise navrata pises tolike bljuvotine o svojoj najvecoj ljubavi...Totalno si kontradiktoran i nemoj se cuditi sto te apsolutno svi smatraju ubacenim elementom ili petokolonasem...
-
- Kontakt:
Sacekaj da prvo vidimo koga cemo dobiti u grupama lige prvaka pa cemo onda razmisljat o prekucavanju nase ligeellaxaz je napisao/la:Što bi volio da sad dobijemo ove dvije u gostima zaredom (Olimpick i Čelik),
a onda onako hladno odigramo 0:0 sa Zvijezdom kući.![]()

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
Pa čovječe šta sam loše napisao. Pa ja nisam dušman nikome. Nisam tako odgojen da ne čestitam, a kome ću ako neću prvim komšijama. Stvarno ne kontam o kakom podaničkom mentalitetu se radi. Ljudi igraju, bore se, a nemaju za kifle. Heroji su pa ti pričaj šta hoćeš.avlami97 je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
oni su heroji, nasi su kreteni, dosta te vise barodom s Mejtaša je napisao/la:Pa čovječe šta sam loše napisao. Pa ja nisam dušman nikome. Nisam tako odgojen da ne čestitam, a kome ću ako neću prvim komšijama. Stvarno ne kontam o kakom podaničkom mentalitetu se radi. Ljudi igraju, bore se, a nemaju za kifle. Heroji su pa ti pričaj šta hoćeš.avlami97 je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Ok uživajte.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hocemo, ali bez tebe i takvih kao ti, pusti nasrodom s Mejtaša je napisao/la:Ok uživajte.
Za zivot cijeli!
razumijem ja tebe ali ides u krajnost i postovi ti izgledaju pljuvacki...rodom s Mejtaša je napisao/la:Ok uživajte.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
rossoner je napisao/la:ja bih se usudio da sam na Amarovom mjestu za ovakvo što...Plivadon je napisao/la:Rokada u timu! aBd
Koliko igraju protiv FAMOSA ?

Zapamtite
bez rizika nema dobitka

U 17.00 protiv famosa ulaz besplatan.
-
- Kontakt:
Nemoj tako ajrane,poslije Travnika si ih branio,a sad skoro nista nisi utrosio na tekmu (osim iftara) a ruzis ih.Bianconeri1988 je napisao/la:Bilmezima treba i ove 200 stoje oduzeti!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
brate, ispao si... ne pi*ka nego izdajnik, eto to :Srodom s Mejtaša je napisao/la:Pa čovječe šta sam loše napisao. Pa ja nisam dušman nikome. Nisam tako odgojen da ne čestitam, a kome ću ako neću prvim komšijama. Stvarno ne kontam o kakom podaničkom mentalitetu se radi. Ljudi igraju, bore se, a nemaju za kifle. Heroji su pa ti pričaj šta hoćeš.avlami97 je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
kolko su igrale rezerve 

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
Trenutno korisnika/ca: b00t, darkangel4, ritam21 i 56 gostiju.