Ma jarane i stopom ako trebaanonymousHD je napisao/la:Toooo blancos, taman si iz Ze, idemo zajedno vozom.
Samo nek nas Bog pogleda u petnes do sest
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma jarane i stopom ako trebaanonymousHD je napisao/la:Toooo blancos, taman si iz Ze, idemo zajedno vozom.
Misliš da bi poveli Ronalda na njivu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djelu
I to sto kazes ... Ako me sjecanje dobro sluzi Real ima kao neki kasko na Ronalda , ako se povrijedi toliko i toliko moraju Realu isplatiti 100 mil. eura ... Davno sam to procitao na jednom portalu... ???mandraX je napisao/la:Misliš da bi poveli Ronalda na njivu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djeluNe bi taj došao, ima skupe nogice, izmislila bi se neka povreda
Na Maksimiru novi savremeni travnjak s grijanjem postavljen prije nekoliko mjeseci.mandraX je napisao/la:Misliš da bi poveli Ronalda na njivu?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djeluNe bi taj došao, ima skupe nogice, izmislila bi se neka povreda
madridist je napisao/la:izgleda da je dogovor izmedju unije igrača i čelnika lige na pomolu i za vikend bi i primera i segunda trebale startati,
iskreno se nadam tome ,vikendi bez primere za mene nisu kompletni i da @Nail for Real svaka čast na analizi.
EL ACUERDO AFE-LFP YA ES OFICIAL Y ESTE FIN DE SEMANA SE DISPUTARÁ LA SEGUNDA JORNADA DE LA LIGA BBVA Y ADELANTE

bparena je napisao/la:Sta ste glave oborili ???
Hocel ko ici ???
Kud nija Barcelona![]()
...ides?Raul_64 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.