HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Policija silom istjerala "Ultrase" sa Grbavice " onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Grdane, ne provaljuj se!
Sila je primjenjena samo na par pojedinca, ali ne i na masi.
Uostalom tzv navijači Zrinjskog koji inače promovišu fašizma i primitivizam su glavni krivci za nastalu situaciju!
Uostalom tzv navijači Zrinjskog koji inače promovišu fašizma i primitivizam su glavni krivci za nastalu situaciju!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Piše ispod videa,da su Ultrasi silom istjerani s Grbavice,nisam ja napisao.Bianconeri1988 je napisao/la:Grdane, ne provaljuj se!
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Ovo je Bosna i Hercegovina nema velicanja Ante Pavelica u Sarajevu i pjevanja sta je sta je mi smo ustase,a nama nemozete vratiti jer mi nacionalisticke pjesme nemamo u repertoaru
Fina Gradska sarajevska raja
Ovo što sam sa snimka vidio, stvarno krvnički od specijalca što udara prvog momka u plavom šorcu kojeg je uhvatio kraj žbunja. Da je ne znam šta radio, onako ga u facu udarati da ga unakazi. Ccc... evo malo pendrečenja da se smiri situacija ali onako da mu slomije nos i slično, stvarno nepotrebno. Što onako ne udaraju ljude koji iza sebe imaju 5, 6 ubistava ? Kriminalce koji haraju državom preko 15 godina ? Nije uredu ma o kome god se radilo. I eno, u Istočnom Sarajevu policija moli Sokolove da se vrate u teren a ovdje udaraju da osakate. Nas su zbog slavlja nakon gola počeli pendrečiti kao da smo ne znam šta uradili. Nisu ispravni majke mi.
ACAB.
ACAB.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
ACAB !
Da su ne znam sta uradili,mogli su ih fino ocistiti sa tribine,a ne onako hucki tuci.ACAB ACAB ACAB !
Da su ne znam sta uradili,mogli su ih fino ocistiti sa tribine,a ne onako hucki tuci.ACAB ACAB ACAB !
ja sam manijak i sinoc sam po obicaju bio na utakmici, i igrom slucaja je gledao od semafora na istocnom dijelu juga ono sto se vidi na ovim snimcima do sada nije nista sta se desavalo na betonskom igralistu, pa udarali su djecu do te mjere da nisu mogli ustati na noge kada bi ih pustili, oni jesu zasluzili da ih izbace ali da ih onako isprebijaju ja ni najveceg dusmana ne bih onako ubio kao sto su ove nase lole ubile par momaka, al dzaba kad samo kod nas jos nikad nije niti jedan d.ot odgovarao za prekomjernu upotrebu sile a ko imalo izlazi navecer u grad zna sta se desava, svaka cast ovim momcima ako se opet vrate na grbavicu a nama na obraz ono brukanje kluba i grada
sta bolan ACAB, kod ovakvih slucajeva nema toga, nek su ih isprebijali svaka im cast.. i nemojte mi se sad ultrasi(ustase) javljat' dje je tu navijacka svijestalipasinogang je napisao/la:ACAB !
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
-
- Kontakt:
Gdje nije ACAB? Nas kad ikeraju u vrapcicima tad je ACAB,kad nas tuku u Zenici ACAB je a sad kao nije ???500 je napisao/la:sta bolan ACAB, kod ovakvih slucajeva nema toga, nek su ih isprebijali svaka im cast.. i nemojte mi se sad ultrasi(ustase) javljat' dje je tu navijacka svijestalipasinogang je napisao/la:ACAB !
Normalno da jeste,pa gledati ono sa juga sinoc nikog nisam vidio da opravdava osim glupo sjevera,razumijem to nek su ih izbacili nema pjevanja,ali sta ih iams tuci na putu do busa covjece i to ubit i ne tuci.
Jel treba svaka grupa da ima po Vedrana,Anera ???
Daj nemoj molim te,Manijak sam ali nemoj molim te pricati gluposti.
Ne možeš ti to objasniti nekome ko ne ide na gostovanje. Ti ''čuvari reda'' počinju udarati čim izađeš mm iz kolone koju naprave i svaka tvoja riječ je pendrek po leđima. Ta skandira se svugdje u svijet svašta, nije to slučaj samo kod nas, pa se ne postupa ovako. Jednostavno nek isprazne tribinu i vraćaju nazad a ne prvo se iživljavati, izbiti boga iz čovjeka pa ga onda sakatog poslati nazad.
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 25 avg 2011, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
U tome i jeste navijacka svijest, da PRAVI NAVIJAC ne moze i ne smije podrzat batinanje bilo kojeg drugog navijaca od strane murije. Patriotski osjecaji koji su uvrijedjeni njihovim skandiranjem su jedno, a navijacka svijest drugo. Za onakvo skandiranje su i zasluzili da ih se izbaci, ali brutalno premlacivanje nijedan NAVIJAC ne moze i ne smije podrzat500 je napisao/la:sta bolan ACAB, kod ovakvih slucajeva nema toga, nek su ih isprebijali svaka im cast.. i nemojte mi se sad ultrasi(ustase) javljat' dje je tu navijacka svijestalipasinogang je napisao/la:ACAB !

- samir_tm87
- Kontakt:
Degenekom će postati svjesniji da ga mogu ponovo dobit ukoliko učine slično!
Treba policiji povecati ovlasti, ko god pravio probleme, degenek!Vrijedi prvo za mene, pa sve redom!
Drugacije se nece moci iskorjeniti huliganstvo i haharenje primitivaca!
Meni je zao onih nevinih sto stradaju, ali to je neminovno kada se u grupi nalaze lica koja su na tu utakmicu dosla iz samo njima znanih razloga!
Jedino mi je zao sto onaj hahar iz slavije nije dobio degenek kada je uletio u teren ko neki dasa!
I da napomenem!Nasa policija je dno dna!Nemaju ljudi osjecaja kada su u pitanju oni koji trebaju dobiti degenek!
Totalni amaterizam, gdje su kamere, ko je kriv...nego nako navali murate, pa jadna djeca stradaju!Vecina njih nikad vise nece otici na gostovanje
Treba policiji povecati ovlasti, ko god pravio probleme, degenek!Vrijedi prvo za mene, pa sve redom!
Drugacije se nece moci iskorjeniti huliganstvo i haharenje primitivaca!
Meni je zao onih nevinih sto stradaju, ali to je neminovno kada se u grupi nalaze lica koja su na tu utakmicu dosla iz samo njima znanih razloga!
Jedino mi je zao sto onaj hahar iz slavije nije dobio degenek kada je uletio u teren ko neki dasa!
I da napomenem!Nasa policija je dno dna!Nemaju ljudi osjecaja kada su u pitanju oni koji trebaju dobiti degenek!
Totalni amaterizam, gdje su kamere, ko je kriv...nego nako navali murate, pa jadna djeca stradaju!Vecina njih nikad vise nece otici na gostovanje
Zadnja izmjena: mozak, dana/u 25 avg 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- samir_tm87
- Kontakt:
koliko vas ide na gostovanje cudno mi kako nas nema na svakom po dvije milje :/
ja sam sa sjevera sve to malo bolje vidio... specijalci su usli na tribinu kada su Ultrasi odbili mirno napustiti tribinu i popeli se na gornji dio. Tada ulaze specijalci, i Ultrasi počinju izlaziti i prave kljucnu gresku - umjesto da mirno u koloni dodju do svojih kombija i busa, pocinju bjezati i kuhati sa policijom. Svaki koji je to pokusao bio je adekvatno i "nagradjen", a dosta njih je mirno prosao pored policije i nista im se nije desilo.
Dobili su samo oni koji su i trazili, koji su pokusavali biti pametni pa udariti redara, specijalca ili bjezati po istoku i slicno, a svi koji su normalno prosli nije im ni A receno!!!
Mes Que Un Club
[quote="amertiger"]Dobili su samo oni koji su i trazili, koji su pokusavali biti pametni pa udariti redara, specijalca ili bjezati po istoku i slicno, a svi koji su normalno prosli nije im ni A receno!!![/quo
A na proljeće kad specijalci budu željine manijake tukli tad će isti što ovo opravdavaju suze roniti.
Koji su to licemjeri i balavurdija koja nije otišla na dva gostovanja u životu.
A na proljeće kad specijalci budu željine manijake tukli tad će isti što ovo opravdavaju suze roniti.
Evo ovim sto se razumijeu u udaranja i slicno i sto furaju ACAB a specijalcu na 20 metara prisli nisu nek vide sta je premlacivanje, 5-6 udaraca je nagrada. Ovo je navijac Sarajeva ja sam Manijak ali hocu da pokazem sta je premlacivanje a sta je milovanje.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club
Ja ti ponavjam jedno, eno koji su prvi izasli nisu ni pimnuti, svi koji su se pokusali pametni praviti i kurciti odmah su dobili ono sto su trazili. I ajde ti se pusti specijalaca i reci nesto na temu koja je sve to izazvala, osim sto hladnokrvno to preskocis.toni13 je napisao/la: A na proljeće kad specijalci budu željine manijake tukli tad će isti što ovo opravdavaju suze roniti.
Mes Que Un Club
Htjeli ste napraviti slovo U na tribini i onda ste izbaceni, zato tisu 

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.