FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2011, 19:00

ado-hz je napisao/la:
bordo je napisao/la:Sve je super i treba gledati dobrobit kluba! Ali zbog drugih igraca ja ga nebi vracao u ekipu!
Da nebude primjer ostalim. jer ce se onda svako tako odnositi prema svetinji!
Nego bi mu gospotski dao da trenira sa ekipom ali nema mjesta u ekipi!
Ali ne da se oni ponasaju prema svetinji kako oni hoce! A kada zagusti vracaju se i fini su!
Poserem se ja na njihovu finocu! Preko koga se je prodao nego preko sarajeva!
JA TRAZIM SAMO RESPEKT I POSTOVNJE! NISTA VISE!
Sve je to Ok ali kad pogledas i Maxa nam je otisao u Ruminiju zbrisao pa se pokajao,vratio,trenirao,cekao i sad ponovo igra...treba mu dati priliku jer svaki covjek grijes a grijesiti i oprostiti nekome ko se pokaje i potrudi da ispravi svoje greske je svakako ljudski.Treba mu dati priliku da se vrati,pokaze i dokaze sve na terenu, volja,zelja,htijenje i zalaganje i sve ce biti Ok vjeruj mi.
NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....

ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 19:05

A Maxa....kako on moze igrati? :o

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 avg 2011, 19:07

ado-hz je napisao/la:A Maxa....kako on moze igrati? :o
on se pokajao :mrgreen:
Za zivot cijeli!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 19:09

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
izdao Reis fetvu da se moze vratiti :lol: :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 avg 2011, 19:10

ado-hz je napisao/la:
izdao Reis fetvu da se moze vratiti :lol: :lol:
:lol:
Za zivot cijeli!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 avg 2011, 19:10

Vratio se u SA. odbio druge klubove iz PL jer je htio da igra samo u Sarajevu.
Pola sezone je samovoljno trenirao sa Sarajevom, MV ga nije htio natrag, dobar igrac i dijete Sarajeva .
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 25 avg 2011, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2011, 19:10

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

haha, maksa se vratio davno jos za vrijeme mirzice , al je bio u sjeni,.... sad sta se desavalo u vrijeme dolaska pliseka? al i njemu je KLUPA :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 19:13

pa eto nek potpisu ugovor sa Ledetom i nek mu daju neku lijepu hoklicu dok se pokajnik ne pokaje :lol: :lol:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 19:21

Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
Koji trci kao lud i izgara na terenu! A jos je sve pripreme od radio, a Plisek ih polako dopinguje treninzima!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2011, 19:24

Ove odluke o nevracanju igraca su sada pod kontrolom Pliseka logicno,isto je on tako Hamzicu ponudio mjesto treceg golmana...a isto tako da ode npr neko iz trenutnog kadra imao bi istu situaciju,ili nebi imao ni tu priliku da bude rezerva...ugl Maksumic za Pliseka je igrac kao i svi ovi koji su dosli,hocu da kazem da je odlazio prije Pliseka,pa je samim tim njegov dolazak za Pliseka isto kao dolazak igraca koji ranije nije igrao tj nov igrac nepoznanica,mislim da me razumijes sta hocu da kazem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 19:28

miky_hz je napisao/la:
Ove odluke o nevracanju igraca su sada pod kontrolom Pliseka logicno,isto je on tako Hamzicu ponudio mjesto treceg golmana...a isto tako da ode npr neko iz trenutnog kadra imao bi istu situaciju,ili nebi imao ni tu priliku da bude rezerva...ugl Maksumic za Pliseka je igrac kao i svi ovi koji su dosli,hocu da kazem da je odlazio prije Pliseka,pa je samim tim njegov dolazak za Pliseka isto kao dolazak igraca koji ranije nije igrao tj nov igrac nepoznanica,mislim da me razumijes sta hocu da kazem
Brate jel to po tebi Lede nemoze nama da valja sada za hoklice?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2011, 19:37

ado-hz je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Brate jel to po tebi Lede nemoze nama da valja sada za hoklice?
Lede svakako moze da valja,al ja mislim da on nema nista nacisto sa ovim iz Azerbejdzana da je to neki mistican ugovor,kao uvijek kod njega :) ,da nije ni na nebu ni na zemlji

Ja mislim da ima sanse da ostane kod Pliseka(ako je tamo defitnivno sve rascistio),mada je eto sad sa drugim timom,cisto jel je otisao nakon nekih par treninga ja Plisekom,neznam da je odigrao i prijateljsku pod njegovim vodstvom...ono u fazonu nisi otisao kada je vec pocela liga itd,drugaciji slusaj od Hamzica,ali smatram ja licno da bi nam valjao i to pravo,mislim da je ok momak,e sad vidjecemo,ko pojacanje svakako bi valjao mada ga iskreno ne ocekujem u nekoj skorijoj buducnosti,tipa mjesec-dva dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2011, 19:38

Lede bi meni zaigrao tek u 16 kolu makar ispali. Prvo nek se dobro fizicki spremi,ali dobroooooo, da je tu u rangu sa Comorom.Onda poslje toga jos par tekmi maksuz pustiti Comora da igra pa tek razmislit da li ce igrati Lede. Comor bi meni svakako igrao,mozda u Sredini. Jest da ovaj Bajraktarevic nije los ali Comora tu stavit da trci po sredini, nako jak i spreman moze doprinjeti na toj poziciji. PRve izmjene nek mu budu Bajraktarevic i Keno a Vucinu nek mjenja Maksumic.

Obucu poslje ove sezone poslat u B tim, dat mu solidnu platu i nek se napadaci u B timu kale uz njega.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 19:39

bordo je napisao/la:Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
Koji trci kao lud i izgara na terenu! A jos je sve pripreme od radio, a Plisek ih polako dopinguje treninzima!
U pravu si brate, ako Comor odigra ovu polusezonu steci ce jos iskustva sto ce mu biti dovoljno za drugi dio. Iduce sezone ocekujem da ce opravdati povjerenje Pliseka i biti nesta ala Salihamidzic kao sto je @bordo napisao :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 avg 2011, 19:42

bordo je napisao/la:Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
Comor je ranije igr˙o u sredini, onda ga Plisek zbog deficita na poziciji beka stavio da igra, a sa ovakvom fizickom spremom i formom u sredini bismo imali vise koristi :roll:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 19:43

maxa je imao ponudu da potpise za zrinjski pola godine ranije nego sto je se vratio kod nas ali on je cekao pola godine pa se vratio u svoj voljeni klub,a i razlika je sto je maksa bio gore pola godine a ledetu je propao angazman odmah pa je opet dosao i usunjao se u klub.Ja licno nemam nista protiv ledeta dobar je on i kao covjek i kao igrac ali ne treba zaboraviti kad nas je ostavio na cjedilu i to je on bio taj igrac koji je igrao na poziciji na kojoj smo i prije a i danas bili i ostali najtanji tj. na poziciji desnog beka !!! Isto tako mislim da je ruzno tako zalupiti vrata ispred nosa Comoru koji se trudi i izgara na terenu svaku tekmu !!! ;) ;) ;)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 19:44

Bas tako! Nije fer prema Comoru, da sada odjednom uskoci lede!
Hajde da je pravio neke kardinalne greske pa bi razumijeo!
Treba i Comoru utakmica i utakmica! Nemijenjaj ekipa koja pobjeduje!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 19:45

dr.van nostrand je napisao/la:
Comor je ranije igr˙o u sredini, onda ga Plisek zbog deficita na poziciji beka stavio da igra, a sa ovakvom fizickom spremom i formom u sredini bismo imali vise koristi :roll:
Brate nema potrebe da se sada ista mjenja posto se snalazi i na beku a kao zadnje vezne imamo Scepanovica i Bajraktarevica i oni su meni prvi izbor a kao zamjena imaju Keno i Maksumic tako da bi Comor bio previse za te pozicije a i na beku se snalazi dobro. Dok jos malo iskustva skupi tu bice odlican aBd.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 19:48

bordo je napisao/la:Bas tako! Nije fer prema Comoru, da sada odjednom uskoci lede!
Hajde da je pravio neke kardinalne greske pa bi razumijeo!
Treba i Comoru utakmica i utakmica! Nemijenjaj ekipa koja pobjeduje!
ma brate i one greske koje je pravio to su vise neke greske iz prevelike zelje pa recimo ispadne, pa lopta prodje i jos su njegove greske samo iz neiskustva !!!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 19:55

Znam moj brate i to se vidi! Ja sam samo za fer odnos prema svima!
Nezatvaraj guzicom vrata! Eh to je lede uradio! A proveo je dosta vremena na
Kosevu i u klubu! Da zna sta i kako! NAS POGON JE NASA SVETINJA! Kada se sjetim
Dzemice Berberovica!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, jurisicduska i 55 gostiju.