Cartman je napisao/la:Silva je navazniji igrac Citya. Ne znam u sta gledate ako vam on smeta, mozak ekipe. A pojedini uvijek iz nekog razloga pocnu pljuvat suigrace Dzeke. Sta je se sve pisalo Grafiteu. Djeca naravno.
Druze Silva je igracina velika. Ali mu je Dzeko uvijek 2,3 izbor pri organizovanju napada. Silva ce dati pocesto i veoma fudbalski nelogican i napadacki destruktivan pas al nece Edi dati lopte. To se desava od samog Edinovog dolaska. Da je Silva igracina nepobitno al i da je velika p.i.ckica prema Edi i to je istina. Sujeta, ljubomora,nesigurnost ne znam sta ja od toga. Nebitno covjek nije imao konkurenta i prolazilo mu je to al od sada mi nesto kaze da ce to da se mijenja. Stat ce FANTASTIC coach

i njemu ukraj kao i Tevezu.
Samo se sjeti onog gola protiv MU .. svi slave go a on pokazuje ledjima da ga je on zabio

smijesno.

To ni Grafite nije radio u njegova "najbolja" vremena haha
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,