FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- King of the kop
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dobra vam prognoza za prvu utakmicu da igare u gostima kod engleza oni nisu uigrani doveli samo 3 igraca za prve postave..... vama ce biti dobro ako i drugi zavrsite...... 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Celik!3,2,2.
dobro je ovo, nece biti zajeb.ancije. realno, ovo ako se shvati ozbiljno, bayern ce biti prvi u grupi, ako budu pravili budale od sebe bice zadnji i cao. nadam se samo da nece biti nekih povreda.
volio bih da napoli bude drugi, oni su mi nekako najdrazi poslije bajerna od ovih evropskih ekipa, jbg dzeko nek se zadovolji evropa ligom i nek ceka iducu godinu
volio bih da napoli bude drugi, oni su mi nekako najdrazi poslije bajerna od ovih evropskih ekipa, jbg dzeko nek se zadovolji evropa ligom i nek ceka iducu godinu
- roy_makaay
- Kontakt:
Al' možda im Arsenal predvođen pinpongom pomrsi račune,nakon što se upaznaju s Mariom Gotzeom.AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
tebi se svaki put mogu samo nasmijat...pa ev ti jedan kezDabar je napisao/la:Teška grupa,City je favorit,međutim Bayern može biti 2 i proći u 1/8 finala.ali nažalost tu im je kraj jer idu na Inter od kojeg redovno gube...
e sad malo ozbiljno....grupa je jedna od najtežih, znači s obzirom da smo nosioci težu smo teško mogli dobit
Mnogi će naravno kod nas u Bosni vidjet city kao favorita grupe s obzirom da Džeko tamo igra...Samo ljudi budimo realni, Džeko mi je jako drag, s obzirom da je igrao i za želju i reprezentativac uspješan i sve to, al logično da je po iskustvu u Ligi prvaka i po tome kako još stabilno odbrana djeluje bayern favorit broj jedan u grupi...A da vam pravo kažem svejedno mi hoče li neko reči i da smo treči po snazi u grupi kad čemo mi dokazat na kraju i biti prvi...Grupa jeste teška al je to samo izazov za nas na putu dalje...Da u fudbalu sve i naopako može krenut pa da se ova 3 manja kluba razgoropade (tačnije njihove ekipe) i to je moguče, al da je van Gaal trener možda bi se i mogli brinut, al tad bi bio ludji scenario mlatnuli bi nekog u zadnjem kolu 4-1...Ovako će biti dosta drugačije, za one koji mrze Bayern po malo i dosadno jer će bayern pozada zamijesit beton, gore lagano i strpljivo ići i to će laganini da bude osmina finala...Moguče da bude i ubjedljivijih pobjeda, al može što se mene tiče i sve po 1-0...sasvim mi svejedno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Arsenal je prvi favorit za osvajanje CL teško će biti svakom timu igrati sa vanserijskim igračima koje ima Wenger.AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Arsenal je prvi favorit za osvajanje CL teško će biti svakom timu igrati sa vanserijskim igračima koje ima Wenger.AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
roy_makaay je napisao/la:Al' možda im Arsenal predvođen pinpongom pomrsi račune,nakon što se upaznaju s Mariom Gotzeom.AllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
Celik!3,2,2.
Iskreno, teško da ste mogli proći gore. Jedino da je Milan umjesto Villareala.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja rekoh jutros da se djavo ne izaziva 
Ponosni smo nosioci najteze grupe
Grupa cistokrvni Evropsi vrh;Premiership,La Liga,Bundesliga,Seria A
Ako nisu planirali do sad dovest' pojacanje,onda ce razmislit' u ovih 6 dana ako hoce da doguraju do finala...Ni jedan protivnik nije "levat" i ako se City uigra brze nego mi,naci cemo se u nezavidnoj poziciji,jer svi igraci u Cityu su gladni Lige sampiona.
Sigurno je ovo i najzanimljivija grupa,jer ni jedna ekipa ne igra isti fudbal.
Motivacije nam ne nedostaje,samo da nas zdravlje posluzi i kvaliteta je tu.
Nek' nam je sa srecom
Ponosni smo nosioci najteze grupe
Grupa cistokrvni Evropsi vrh;Premiership,La Liga,Bundesliga,Seria A
Ako nisu planirali do sad dovest' pojacanje,onda ce razmislit' u ovih 6 dana ako hoce da doguraju do finala...Ni jedan protivnik nije "levat" i ako se City uigra brze nego mi,naci cemo se u nezavidnoj poziciji,jer svi igraci u Cityu su gladni Lige sampiona.
Sigurno je ovo i najzanimljivija grupa,jer ni jedna ekipa ne igra isti fudbal.
Motivacije nam ne nedostaje,samo da nas zdravlje posluzi i kvaliteta je tu.
Nek' nam je sa srecom
#miasanmia
Dobili smo najtezu grupu. Al dobro je. Ovi su svi ipak nekolko nivoa ispod nas.
Sto se tice prognoze, ocekujem sve pobjede bez primljenog gola
Sto se tice prognoze, ocekujem sve pobjede bez primljenog gola
Najbolje od svega je to što će žabari dobiti po nosu
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neko ima srece ili pak bude vrijedan tokom cijele godine i zaradi da se nadje u drustvu velikana pa cak i onih manjih, dok neko nema ni to zadovoljstvo i na kraju krajeva se mora zodovoljavati sitnicama.King of the kop je napisao/la:Dobra vam prognoza za prvu utakmicu da igare u gostima kod engleza oni nisu uigrani doveli samo 3 igraca za prve postave..... vama ce biti dobro ako i drugi zavrsite......
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa prvo se izvlače oni iz 2. jakosne grupe. Da je Milan umjesto Villareala, onda ti ta ekipa u 4. potu i ne bi bila bitna, jer bi već do tada im'o grupu smrti.Postman je napisao/la:Iskreno, teško da ste mogli proći gore. Jedino da je Milan umjesto Villareala.Napoli
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kad BVB odere guzove ArsenaluAllGunsBlazing je napisao/la:Zao mi je sto ce jedna velika ekipa ispasti nakon grupe, ali eto bar ce Bayern biti favorit u Evropskoj ligi..
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa BarcaSaurman je napisao/la: Da Napoli je sila od ekipe kojoj Barcelona složi petardu u trećem sastavu,,čuj on sebi postavlja pitanje o Robbenu i ambicijama Bayerna
A eto prizeljkivao si tesku grupu takvu ste i dobili .. sa NApoliem naravno ...
i da ,a sto ja to ne bi mogao sebi postavljati pitanja o ambicijama Bayerna i Robbena ,ti decko mislis da ti jedini navijas i volis FCB ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pa teza ova 2 u paketu nego MilanMonolog je napisao/la:Pa prvo se izvlače oni iz 2. jakosne grupe. Da je Milan umjesto Villareala, onda ti ta ekipa u 4. potu i ne bi bila bitna, jer bi već do tada im'o grupu smrti.Postman je napisao/la:Iskreno, teško da ste mogli proći gore. Jedino da je Milan umjesto Villareala.Napoli
Bitno je da u Bayernu podcijene Villareal i Napoli
- Centre forward
- Kontakt:
Nije mi nikako jasno sta se ovi iz Arsenala javljau.Btw pa njih bi i Radnički iz Lukavca dobio sa 2-3 razlike po suncanom vremenu te da ih zaobidju povrede i suspenzije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bayern ce isto Napoliju spucati 5 komadaSaurman je napisao/la:
Da Napoli je sila od ekipe kojoj Barcelona složi petardu u trećem sastavu ,,čuj on sebi postavlja pitanje o Robbenu i ambicijama Bayerna
@Saurmane tebi je 19:40 jutro
prpa Villareal, klub koji 6 komada primi od Reala u La Ligi pa sta.. 
Zadnja izmjena: Postman, dana/u 25 avg 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
sta reci zestoka grupa gledjuci mi smo na papiru favoriti protiv sve tri ekipe ali da li cemo to opravdati na terenu ostaje da se vidi. idemo redom sto se tice man.citya oni su debitanti i zaocekivati je da ce dati od sebe maksimum imajuci u vidu da su doveli aguera i nasrija i na njih treba ozbiljno pripaziti izuzetno su pokriveni na svim poz.i to vrlo kvalitetnim igracima za razliku od nas tako da ocekujem dvije zestoke utakmice ,dalje viljareal sta reci o zutoj podmornici na celu sa fantasticnim rosijem oni su odma iza man.citya ne bi trebali imati previse problema sa njima ali ni njih ne treba podcjeniti tek tako na kalderonu mogu sa svima igrati pred svojom publikom ako barcu i real namuce zasto ne bi i nas tako da i tu treba ozbiljno pristupiti , i na kraju zabari tu je za ocekivati 6 bodova ipak su oni ispod citya i zute podmornice po kvalitetu ali sigurno da se moze potrefiti los dan za protivnicku ekipu i vrlo brzo ce pokazati svoje zabarske zube .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.