Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
grupa vam je dobra...mada nije prelagana...Lyon i Ajax mogu ponekad iznenaditi, sigurno ste prvi, samo nisam bas siguran da cete obezbjediti rano osminu finala...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
mdss je napisao/la:bparena je napisao/la:Sta ste glave oborili ???
Hocel ko ici ???
Kud nija Barcelona![]()
da je barca isao bi gledati u zagreb al real nije zanimljiv svojim mesarskim nogometom
eto realu zao sto ti neces ici, uostalom Maksimir je mali za sve....
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jedva cekam da Jurcic iskontrolise tekmu protiv Reala sa 5 golova u svojoj mrezi.
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Dajte infuziju ljudi , dajteeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 
12. ili 13. septembar Dinamo - Real Madrid
majko moja ko hoce nek pocne pakovati kofere
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Znaci nista od Mourinha na MaksimiruRaul_64 je napisao/la:12. ili 13. septembar Dinamo - Real Madrid
edit: Kaze komnt. na HRT 2, dolazi nam Real dolazi nam Mourinho
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Moje zelje su se ispunile.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma samo nek Dinamo dodje da mogu otici na tekmu u ZG . U jbt kako bi to bilo extra , viditi Ronalda na djelu
- red devil88
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lagana grupa. Ne vidim gdje ovdje Real može izgubiti. Lyon bi mog'o biti težak orah na Gerlandu, al' ne vjerujem da će Pjanićeva družina pobijediti. Predviđam šetanje grupom sa 16 osvojenih bodova. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne bi vam trebao biti problem da pometete konkurenciju i završite kao prvi 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne treba zaboraviti da je Mourinho 2 tekme out
tu je sansa protivnika..
Dignu glavu.red devil88 je napisao/la:Kojeg igrate sa Dinamom ?
Onda ima da nas Kruno takticki unisti kontrolisanim fudbalom.Postman je napisao/la:Ne treba zaboraviti da je Mourinho 2 tekme out![]()
![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Imal ko da ce ici iz Sarajeva u Zagreb? Zna li se koliko kosta povratna karta vozom? Kako doci do ulaznica i tako to? Haj ko planira ici nek se raspita malo i ja cu pokusati
Veliki je to spektakl a blizu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Jarane tesko je to...karte ce biti skupe, ionako nismo jedini, koliki je Zagreb tj. CroatiaRaul7 je napisao/la:Imal ko da ce ici iz Sarajeva u Zagreb? Zna li se koliko kosta povratna karta vozom? Kako doci do ulaznica i tako to? Haj ko planira ici nek se raspita malo i ja cu pokusatiVeliki je to spektakl a blizu
sta ste vi klanjali pa da dobijete dinamo...
jeste nafakali....
i j'opet lyon..jeste se nesto natakarili jedni na druge u zadnje vrijeme...
ovde ocekujem da se real proseta grupom i da nabusi ajax i modre...sa lyonom ce biti tesko u francuskoj ali na bernabeu,bice spasavaj se k'o moze...
jeste nafakali....
i j'opet lyon..jeste se nesto natakarili jedni na druge u zadnje vrijeme...
ovde ocekujem da se real proseta grupom i da nabusi ajax i modre...sa lyonom ce biti tesko u francuskoj ali na bernabeu,bice spasavaj se k'o moze...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma pare nisu problem , para nema xd ozb. naci ce se pare samo da se dodje do ulaznica :/Postman je napisao/la:Jarane tesko je to...karte ce biti skupe, ionako nismo jedini, koliki je Zagreb tj. CroatiaRaul7 je napisao/la:Imal ko da ce ici iz Sarajeva u Zagreb? Zna li se koliko kosta povratna karta vozom? Kako doci do ulaznica i tako to? Haj ko planira ici nek se raspita malo i ja cu pokusatiVeliki je to spektakl a blizu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Citava Kroatia na MaksimiruRaul7 je napisao/la:Ma pare nisu problem , para nema xd ozb. naci ce se pare samo da se dodje do ulaznica :/Postman je napisao/la:Jarane tesko je to...karte ce biti skupe, ionako nismo jedini, koliki je Zagreb tj. CroatiaRaul7 je napisao/la:Imal ko da ce ici iz Sarajeva u Zagreb? Zna li se koliko kosta povratna karta vozom? Kako doci do ulaznica i tako to? Haj ko planira ici nek se raspita malo i ja cu pokusatiVeliki je to spektakl a blizu
To je i problem
Bome uleti Real u grupu kakvoj sam se nadao. Za kartu me mogu olaksati za do 200 KM, a preko cu razmisliti.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
e jesam fan barcelone i to veliki, redovno vas prcam kad izgubitePostman je napisao/la:Jarane tesko je to...karte ce biti skupe, ionako nismo jedini, koliki je Zagreb tj. CroatiaRaul7 je napisao/la:Imal ko da ce ici iz Sarajeva u Zagreb? Zna li se koliko kosta povratna karta vozom? Kako doci do ulaznica i tako to? Haj ko planira ici nek se raspita malo i ja cu pokusatiVeliki je to spektakl a blizu
vidi karte busom povratne su ti oko 70-80 maraka...a sto se tice ulaznica, prosle godine Partizan - Arsenal u Beogradu, karta je bila 10-15 eura, ako se ne varam... tako da nije to puno para!
poz i naprijed DINAMO
A jbt termin....
Kud ce odmah prvo kolo..
Ja tek od 3. oktobra punoljetan(jos samo 1 ****/ni mjesec)
tako da mi nema preko granice bez komplikacija u opstinskoj zgradi u Tesnju

Ja tek od 3. oktobra punoljetan(jos samo 1 ****/ni mjesec)
Sretno zmajevi!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.