FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

soba 39
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 21:09

Tetrijeb je napisao/la:Jel se tako igra za Zvezdu za klub koji ima armiju navijaca, koji je Sampion Evrope bio,jel se tako igra za Srbiju mater vam **** mutavu :!:

Nisam pristalica ni Zvezde ni Partizana ali mi je mnogo krivo zbog ljudi,zbog Delija kako na ovom forumu(Devila i kompanije) tako i uopste u Srbiji i Svijetu.
Meni je ovo neshvatljivo.Umjesto da ginu nebi li se prodali oni ko retardi.
"Indija,Pakistan..."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 21:18

Ja ne znam sta da kazem :cry: Slazem se sa Kolegom u svemu.Zar je moguce da su nam igraci ovolike ckepi,zar je moguce da ih boli qrac za one ljude koji prevalise silan put da bi ih podrzali :?: :!: Nikada nisam hteo kao neki moji ortaci da dobacujem igracima na ulici,nikad nikoga prepadao nisam,ali neki ce dobiti samarcinu i to vrlo brzo :!: Onako ,iz cista mira :!: Izbacuje nas bedni Ren sa jos bednijom publikom,isti Ren koji Monpelje tunjavi puni sa 4:0 :roll: Dal' je moguce da ovi igraci ne mogu da shvate da vise nisu u Cacku,Pozegi,pustinji Sahare i raznim budzacima :?:
Nadam se da ce Poker i ekipa uskoro otici iz Zvezde sami :!: Da ih mi ne bi terali :!: :!: :!:
U Zvezdi sem trenera i navijaca ne vredi nista :!: :!: :!: :!:

edit Devil:Izbrisao sam ti drugi deo posta,nervozan sam ne mogu da se smaram sa forum ekipom komsija koja bi se nakacila na tvoj post. ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 21:25

Tribalian je napisao/la:Ja ne znam sta da kazem :cry: Slazem se sa Kolegom u svemu.Zar je moguce da su nam igraci ovolike ckepi,zar je moguce da ih boli qrac za one ljude koji prevalise silan put da bi ih podrzali :?: :!: Nikada nisam hteo kao neki moji ortaci da dobacujem igracima na ulici,nikad nikoga prepadao nisam,ali neki ce dobiti samarcinu i to vrlo brzo :!: Onako ,iz cista mira :!: Izbacuje nas bedni Ren sa jos bednijom publikom,isti Ren koji Monpelje tunjavi puni sa 4:0 :roll: Dal' je moguce da ovi igraci ne mogu da shvate da vise nisu u Cacku,Pozegi,pustinji Sahare i raznim budzacima :?:
Nadam se da ce Poker i ekipa uskoro otici iz Zvezde sami :!: Da ih mi ne bi terali :!: :!: :!:

edit Devil:Izbrisao sam ti drugi deo posta,nervozan sam ne mogu da se smaram sa forum ekipom komsija koja bi se nakacila na tvoj post. ;)
Nisam za te stvari ali štangla će morati raditi.Pa neće oni praviti budalama milionsku armiju navijača.Aaaaa biće gutavo na prvom sledećem treningu.
Razumijem ja da je Ren kvalitetnija ekipa,da su fizički pripremljeniji da su u svakom fudbalskom segmentu bolji ali onakav odnos prema igri,onoliki broj početničkih grešaka,onakva bezvoljnost,kukavičluk...
Ovo ne smije proći nekažnjeno,treba nekako dobiti u Smederevu a onda rasčistiti neke stvari kako među igračima tako i u upravi.
"Indija,Pakistan..."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 21:27

ALi ako kazu pre ili posle utakmice sa Smederevom da ce to biti teska utakmica jer su umorni od meca sa Rennesom treba ih posamarati da im do polusezone bride obrazi.Oni nakon ovakvog zalaganja da kazu da su umrli.Na to pravo imaju samo Toske i Lazovic.Ostalo ne.Bajkovica ne racunam on se i ne umara svakako. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 21:28

Ako si @ Kolega ;) Vidim da su neki od njih online :mrgreen: Bolje sto si obrisao,poneo me trenutak jbi ga,pa sam napisao.

@ Soba 39,prosle godine u Smederevu prvo kolo prvi put se culo "Adzicu odlazi",sad ce samo da se nastavi ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 avg 2011, 21:34

Tribalian je napisao/la:Ja ne znam sta da kazem :cry: Slazem se sa Kolegom u svemu.Zar je moguce da su nam igraci ovolike ckepi,zar je moguce da ih boli qrac za one ljude koji prevalise silan put da bi ih podrzali :?: :!: Nikada nisam hteo kao neki moji ortaci da dobacujem igracima na ulici,nikad nikoga prepadao nisam,ali neki ce dobiti samarcinu i to vrlo brzo :!: Onako ,iz cista mira :!: Izbacuje nas bedni Ren sa jos bednijom publikom,isti Ren koji Monpelje tunjavi puni sa 4:0 :roll: Dal' je moguce da ovi igraci ne mogu da shvate da vise nisu u Cacku,Pozegi,pustinji Sahare i raznim budzacima :?:

p.s. evo nek vide svi kako smo mi navijali protiv Rena i kakvu podrsku smo dali nasim igracima,a evo kako to rade bednici koji stadion ne mogu da napune :!: I taj ce bedni klub u LE,taj bedni klub koji igra na 300 metara od Marakane ,klub kojem je stadion duplo manji,a ne moze ni njega da napuni :!:
Najverniji su opet iskocili u prvi plan.

Degenerici na kvadrat.

Jedno tri utakmice bez publike je po meri.

Sto se tice desavanja na samom terenu,sve se jasno videlo na terenu tako da dodatno filozofiranje nije potrebno.

Nas fudbal je sve dalje od Evrope...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 21:37

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 25 avg 2011, 21:39

Hocete Klea u reprezentaciju :?:
Hocete da unistite nase fudbalere nase mlade nade :?:
Zabranite vise od 2 strana igraca u klubovima.
Zabranite odlazak nase omladine u inostranstvo prije 23 godine.
Napravite kampove gdje ce djeca igrati.
Dok tako razmilslja savez nasi klubovi ce imati najvise 2 boda u Evropa ligi :!:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 21:41

Devil je napisao/la:I pored poraza....NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!
:!: :!: :!:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 avg 2011, 22:15

Preloše zaista.Očekivao sam puno više od Zvezde.Prije svega u Beogradu sam očekivao minimalnu pobjedu.Pa u Francuskoj šta Bog da.
Mislim da su Zvezdini igrači večeras razočarali čitavu naciju.Jedina svijetla tačka večeras su bile Delije.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 22:36

neutralan__ je napisao/la:Preloše zaista.Očekivao sam puno više od Zvezde.Prije svega u Beogradu sam očekivao minimalnu pobjedu.Pa u Francuskoj šta Bog da.
Mislim da su Zvezdini igrači večeras razočarali čitavu naciju.Jedina svijetla tačka večeras su bile Delije.
Slazem se.Ista ta ocekivanja sam imao.A dok sam gledao utakmicu samo su mi ,dok sam gledao dodavanja nasih igraca,u glavi odzvanjale reci jednog naseg komentatora od ranije "Cudan nacin dodavanja,jako i nikome" :!:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 22:37

neutralan__ je napisao/la:Preloše zaista.Očekivao sam puno više od Zvezde.Prije svega u Beogradu sam očekivao minimalnu pobjedu.Pa u Francuskoj šta Bog da.
Ma ondje mora motka raditi,ubrzo
"Indija,Pakistan..."

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 25 avg 2011, 22:38

vrlo loša zvezda, 6 golova u 2 utakmice primiti od rennesa je očajan rezultat. robi se polako pretvara u promašaj :(

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 22:42

donjuan je napisao/la:vrlo loša zvezda, 6 golova u 2 utakmice primiti od rennesa je očajan rezultat. robi se polako pretvara u promašaj :(
Nije Robi promasaj :!: Promasaj je veliki deo uprave,na celu sa sportskim direktorom.Mislis da bi neki drugi trener napravio bolji rezultat??? :lol: ajde,budimo ozbiljni ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 22:43

Devil je napisao/la:I pored poraza....NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!
Prošao i mene bijes.Idemo na titulu
Od rođenja mog... :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 25 avg 2011, 22:47

%, Рен, $, ? $ $! :oops:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 22:50

Tetrijeb je napisao/la:%, Рен, $, ? $ $! :oops:
To ti je to :roll: Tole nek se zapita,kao i ceo FSS :!:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 avg 2011, 23:09

Tribalian je napisao/la:
Malo nam je Šamrok amortizovao današnji pad u Renu.Bar ono uz jutarnju kafu među rajom :lol:
"Indija,Pakistan..."

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 25 avg 2011, 23:21

I nema veze sto Zvezda nema veze...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 avg 2011, 23:46

soba 39 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
Malo nam je Šamrok amortizovao današnji pad u Renu.Bar ono uz jutarnju kafu među rajom :lol:
Samo utoliko sto ne mogu da nas podjbavaju.Mada mene i nema ko,nemam nekog ortaka sa kojim se bas druzim a da navija za Partizan.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.