Sova, hvala na primjedbi za pridjev, u pravu si makar nekad

MRZIM te jer si ateist a ja agnostik....Nacemo se u podne ponesi pistolj.has je napisao/la:znao sam da me svi mrzite! ZNAO SAM!
Što se sprdnje tiče, gdje su mladi tu je i šala, koncentriši se na ozbiljne stvariKnele je napisao/la:Čitam ove vaše postove, u prvi mah pomislim kako Sova ima pravo, potom dođem do zaključka da je admin dosta realniji od gore pomenutog, pa onda sam ponovo u neizvjesnosti, i tako evo par sati. Nisam siguran dal' ja kao "neki tamo" član foruma mogu nešto pametno reći, ali sam siguran da počinjete praviti sprdnju od ovog dijela foruma.
Ne moraš mi objašnjavati da je mlijeko bijelo. Ja upravo govorim o tome da nije svima isto dozvoljeno, da su "granice normale" za jedne na jednom a za druge na drugom mjestu.Sova, jasno je da je ovo sportski forum namijenjen svim članovima, nebitno da li se radi o Muslimanima, Srbima, Hrvatima, i svaki od navedenih ima veliko pravo da diskutuje na svakom datom dijelu foruma, ali u granicama normale (poštivanje pravila koje je naložilo vodstvo foruma).
Ne vidim zašto je normalno da se ide na ruku onima koji su iz Federacije.Sad da se ide na ruku onima koji su iz Federacije, pa mislim da je to sasvim normalno, ako ti kao pripadnik druge vjere i navijač druge reprezentacije omlažavaš nastupe naše reprezentacije (BiH je svima nama zajdnička država, time i reprezentacija). Navijaš za neku drugu reprezentaciju (nećemo sada o njoj) i ja te poštujem, uredu. No, daj da to ostavimo na stranu, da napišeš svoje mišljenje o svakom timu/reprezentaciji nebitno kojeg predznaka.
Pazi, vidiš, ovo mi puno govori - dopustilo im se i pisanje ćirilice??? Zašto to naglašavaš, jel bilo nekog razloga da se zabrani? Zašto to pokazuješ kao neku veliku stvar - pa dopuštena je i latinica, zar ne? E vidiš, o tome ti govorim. Štaviše, ja sam uvjeren da većina ljudi i nema neku lošu namjeru, već mu je jednostavno, kao tebi, velika stvar kad se ćirilica ne zabrani... odmah skače kako su ljudi iz RS povlašteni.I ne znam odakle ti to da se svi koji su iz RS banuju, samo mi još reci da su banovani jer potiču sa tih prostora. A dopustilo im se i pisanje ćirilice, i pisanje tu i tamo protiv BiH i njenih nekih stvari, samo kad bi baš narušili pravila foruma bivali bi banovani. Ne pitaš li se koliko je "naših" banovano?
I opet, ja ne kažem da treba da bude toga.Ponavljam, forum je prije svega sportksog karaktera, nema mjesta za politiku, za Bosanca, Hrvata, Srbina, za Muslimana, Katolika ili Pravoslavca. Ovdje smo svi jednaki, svi iznosimo svoja mišljenja o sportskim uspjesima naše države Bosne i Hercegovine (mada je 49% članova ne priznaje, njihova stvar)!
Meni prođe inspiracijageronimo je napisao/la:Price...brzo kucanje, igranje igrica dok ne prodje limit su smijesne.
a ja zaboravim sta sam htjela napisat..Virtu4l je napisao/la:Meni prođe inspiracijageronimo je napisao/la:Price...brzo kucanje, igranje igrica dok ne prodje limit su smijesne.![]()
E mozes li da mi promijenis nickadmin je napisao/la:nije greška, ti si tražio da ti izmjenimo nik i to je učinjeno.
pošto smo došli do zaključka da nije ok da se nikovi na zahtjev mijenjaju, to više nećemo raditi. ko želi promijeniti nik uvijek može ugasiti svoj profil i otvoriti drugi.
ps. da nešto ne bi ostalo nejasno vezano za tvoju proimjenu nika.
Izuzevši ovaj zadnji post u kojem si se u šećer pretvorio, nisi ostavio nijedan post na našem forumu u kojem nisi nekog provocirao, zakuhavao, šprdao ili u najbolju ruku oftopičario. kisele provokacije, uvrede za forumaše, ali i moderatore ostavio si na svakoj temi na kojoj si se pojavio. I tvoj zahtjev za promjenu nika bio je šala na tuđi račun. Sad vidi kako je smiješno kad se neko šali na tvoj račun![]()
hahahahaahahahadmin je napisao/la:nije greška, ti si tražio da ti izmjenimo nik i to je učinjeno.
pošto smo došli do zaključka da nije ok da se nikovi na zahtjev mijenjaju, to više nećemo raditi. ko želi promijeniti nik uvijek može ugasiti svoj profil i otvoriti drugi.
ps. da nešto ne bi ostalo nejasno vezano za tvoju proimjenu nika.
Izuzevši ovaj zadnji post u kojem si se u šećer pretvorio, nisi ostavio nijedan post na našem forumu u kojem nisi nekog provocirao, zakuhavao, šprdao ili u najbolju ruku oftopičario. kisele provokacije, uvrede za forumaše, ali i moderatore ostavio si na svakoj temi na kojoj si se pojavio. I tvoj zahtjev za promjenu nika bio je šala na tuđi račun. Sad vidi kako je smiješno kad se neko šali na tvoj račun![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.