FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: FK Partizan
"e cuj uprava napolje"
komentator jos smjesniji...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
jednostavno su slabi. pa samo cleo je bio 50% ekipe. sad u napadu igra eduardo.neutralan__ je napisao/la:Šta se odo dešava sa Partizanom? Prvo Sloboda pa sada i ovi "amateri".
Malo je reći da mi nije drago
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
volkov i babovic,dobri igraci ,ovo ostalo nula
nemogu vjerovat da ce vas shamrock izbacit,sta ste sve fulili,
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
babovićRosas7 je napisao/la:volkov i babovic,dobri igraci ,ovo ostalo nula
Klasičan balkanski mentalitet okurazili se ipak smo Partizan. Vi ste Partizan oni ce igrati EL posteno da postenije ne moze biti. A i sinoc Dinamo umalo da nastrada zbog tog mentaliteta.
kosta nas sviju balkanski mentalitet i to puno puta,nikako da se opametimoGluposti je napisao/la:Klasičan balkanski mentalitet okurazili se ipak smo Partizan. Vi ste Partizan oni ce igrati EL posteno da postenije ne moze biti. A i sinoc Dinamo umalo da nastrada zbog tog mentaliteta.
ovo je bruka za partizan,ovaj shamrock je imao najmanji koeficijent od svih klubova u ovoj rundi
Zadnja izmjena: Rosas7, dana/u 25 avg 2011, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Brigo moja zicom ogradjena 
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Straja vredno broji sanse za Partizan.
Steta sto se one ne racunaju u rezultat...
Steta sto se one ne racunaju u rezultat...
- neutralan__
- Kontakt:
Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.

Vala baš je "medo"
.

Vala baš je "medo"
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
neutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Ovi drugi su skroz suprotno sve što više Zvezda tone oni sve vjerniji
"Indija,Pakistan..."
Partizan nije ni zaslužio prolaz.kao da su igrači na trahani odrasli,niko nema snage da odvali loptu kako treba.sada nam je svim a jasna razlikja između fudbala u regionu i Europskog fudbala.kod nas je to još amaterizam i to u najčišćem obliku...bude tu sporadičnih bljeskova ali to samo dođe da se pokrpi klupski budžet a o nečemu ozbiljnijem još dugo nema ni govora...I ne obratih pažnju na dekor na tribinama(ima li kakvih žica,Srpskijeh junaka,itd...)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zato su delije boljesoba 39 je napisao/la:"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Za zivot cijeli!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja mislim da se igrac zove mohammed, sve ti je jasnoneutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sramota ba, Samrok je to...Boga pitaj jesu li oni uopste profesionalci...
tacno se vidi koliko je Samrok losiji, al ne pobjedjuje uvijek bolji, nego ko bolje odigra utakmicu...
a ono divljanje Medvjeda je za svaku osudu...debil, da veci ne moze biti...odma kazniti...
a onaj komentator ko da je Zvezdas....
tacno se vidi koliko je Samrok losiji, al ne pobjedjuje uvijek bolji, nego ko bolje odigra utakmicu...
a ono divljanje Medvjeda je za svaku osudu...debil, da veci ne moze biti...odma kazniti...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
jasta je drugoZELJO DO GROBA je napisao/la:sramota ba, Samrok je to...Boga pitaj jesu li oni uopste profesionalci...
- neutralan__
- Kontakt:
Čuj,pa odakle mu samo staviše ovaj "nadimak".E svašta.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja mislim da se igrac zove mohammed, sve ti je jasnoneutralan__ je napisao/la:Crveni karton kao "šlag na tortu".E šta uradiste Bože dragi.
Vala baš je "medo".
Ja sam očekivao da Grobari zapjevaju
[youtube][/youtube]
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jasta su, manijak molim te, izgleda da si zelen josThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zato su delije boljesoba 39 je napisao/la:"Grobari" su uvijek takvi,uz klub su dok ide kad stane...Bosniacum Lilium je napisao/la:i grobari sebe nazivaju navijacima, ono na kraju, ovi kadrovi, ljutito i animalski vrijedjaju svoje igrace (koje su bodrili do rezultata 1:1) je zaista bijedno i zalosno. I kad mi se onda sarajlije pocnu furat na grobare i delije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.