FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Postman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:52

dalje viljareal sta reci o zutoj podmornici na celu sa fantasticnim rosijem oni su odma iza man.citya ne bi trebali imati previse problema sa njima ali ni njih ne treba podcjeniti tek tako na kalderonu mogu sa svima igrati pred svojom publikom ako barcu i real namuce
Villareal je na ljeto izgubio S.Cazorlu, Capdevillu veliki minus za njih..
Tako da ce ove sezone tesko biti medju 4.

Mucenje Reala i Barce :lol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

btw. El Madrigal, stadion od Villareala
Zadnja izmjena: Postman, dana/u 25 avg 2011, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 avg 2011, 19:53

14.09.2011 20.45 FC Villarreal - FC Bayern
27.09.2011 20.45 FC Bayern - Manchester City
18.10.2011 20.45 SSC Neapel - FC Bayern
02.11.2011 20.45 FC Bayern - SSC Neapel
22.11.2011 20.45 FC Bayern - FC Villarreal
07.12.2011 20.45 Manchester City - FC Bayern

Nije loš raspored.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 19:57

Dobar raspored u prve tri utakmice može se računati na 9 bodova, p.s ako nas povrede zaobiđu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 25 avg 2011, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 avg 2011, 19:57

care vrati se u predhodne sezone .

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 25 avg 2011, 19:59

GAL je napisao/la:care vrati se u predhodne sezone .
Pellegrini?
:roll:
Da je Hicfeld u Bajernu predhodne sezone..

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 avg 2011, 20:04

bez obzira sto su ostali bez S.Cazorle, Capdeville to ih ne cini puno slabijim spanci su to cigani koji mogu iznenaditi bili smo favoriti i protiv zenita u kupu uefa pa nas momci razmontirase ;)

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 avg 2011, 20:11

Ufff preteska grupa. Valjda ce Bayo proci. :(
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 avg 2011, 20:12

Bogami bice gusto

ako se prodje ova grupa i daleko se dogura uprava nece dati ni centa za pojacanja sledece sezone

a ako se ispadne u grupi onda ocekujem 2-3 igraca al onda imamo sramotu
Thomas Müller - Fußballgott

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 25 avg 2011, 20:14

Trasimaco je napisao/la:Ufff preteska grupa. Valjda ce Bayo proci. :(
Ti bi valjda Tras treb'o znati da Bayo rado dolazi u Manchester. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 avg 2011, 20:21

Robben: Jedino poziv Barcelone bi me zainteresirao

Nizozemski nogometni reprezentativac Arjen Robben (27) izjavio je za Bild kako je vrlo sretan u aktualnom klubu Bayernu i da ne pomišlja na odlazak, ali da samo pozivu jednog kluba ne bi mogao odoljeti...

- Barcelona je jedini klub za koji mogu reći: "Da su zainteresirani, bila bi to fantastična opcija" – komentirao je Robben za Bild.

- Da li je Barcelona ikad poslala ponudu za mene? Ne, koliko ja znam. Nešto se pričalo o tome prije tri godine, ali nikad nisu poslali ponudu. Ali uopće me ne zanimaju špekulacije o transferima. Osjećam se vrlo dobro ovdje i vrlo sam sretan u Bayernu – dodao je koji je u Bayern stigao 2009. godine iz madridskog Reala.

Prethodno je branio boje Groningena, PSV-a i Chelseaja, a aktualnim ugovorom za Bayern je vezan do 2013. godine.
hajde Guardiola salji ponudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 25 avg 2011, 20:28

Lahmova knjiga razljutila Löwa i Njemački nogometni savez

Ne stišava se bura nakon objavljivanja autobiografske knjige kapetana njemačke nogometne reprezentacije i dokapetana minhenskog Bayerna Philippa Lahma...

Posljednji koji su oglasio bio je izbornik "elfa" Joachim Löw koji je s Lahmom zakazao sastanak za sljedeći tjedan.

- Postoje odlomci u knjizi koji mi se ne sviđaju. U njima igrač javno kritizira trenere koji su već dugo vremena uspješni. Moramo o tome popričati sljedećeg tjedna – poručio je Löw.

U knjizi pod nazivom 'Der feine Unterschied - Wie man heute Spitzenfussballer wird' (Neuočljiva razlika – Kako danas postati vrhunski nogometaš) Lahm je bez dlake na jeziku kritizirao kako bivše izbornike njemačke reprezentacije, tako i trenere minhenskog Bayerna, Rudija Völlera, Jürgena Klinsmanna, Louisa van Gaala i Felixa Magatha.

Za Klinsmanna je tako primjerice Lahm rekao da je "prepuštao igračima da dogovaraju taktiku", za Van Gaala da "nije bio u stanju priznati vlastite pogreške", dok je jedini trener kojeg je u knjizi nahvalio aktualni izbornik Löw za kojeg je između ostalog rekao da se "pokazao lukavim taktičarem od prvih treninga".

Lahmova knjiga, koja će u slobodnu prodaju biti puštena sljedećeg tjedna, svakako je uzburkala njemačku nogometnu javnost, a neki od prozvanih i sami su reagirali.

Völler je tako Lahma nazvao "karakternom nulom", dok je Magath kratko komentirao da je igrač htio "zaraditi novac uzburkivanjem vode uoči publikacije knjige".
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 avg 2011, 20:37

Ta knjiga je nista kakva ce biti ova koju ce izdati Gary Neville. Ima da ga spale na lomaci.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 avg 2011, 21:03

Neko je čitao moj post i umjesto Lillea, stavio Šitija i sredio grupu :D
Grupa je teška, ali nije neprolazna. Više volim da se napatimo u grupi i dođemo do finala (kao pretprošle sezone), nego da razvalimo grupu i ispadnemo u 1/8 finala (kao prošle sezone). Zato, idemo dalje i krešemo žabare od repa :)
Sad me jedino zanima, pošto je Dinamo D grupa, hoće li naše TV stanice Džeksona ili Dinama prenositi, pitanje je sad :)
Sent from my Philips Smart TV.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 avg 2011, 21:26

Prezadovoljan rasporedom utakmica,posebno sto se tica duela sa Cityem.Zadnja utakmica,ujedno i najteze gostovanje,ne bi trebala da bude "biti ili ne biti" za nas i do tad' ce sve biti rijeseno.

Izjave nasih igraca na FB-u
Bastian Schweinsteiger
Die Gegner in der Championsleague Gruppe hätten einfacher sein können. Aber wir wollen ins Finale in München. Pack ma's!
Holger Badstuber
Das ist mit Villareal, Manchester City und Neapel sicher nicht die einfachste Gruppe. Aber unser Ziel ist das Finale in München, da müssen wir vorher jeden schlagen können.

Thomas Müller
Servus zusammen, gegen den FC Zürich sind wir zum Gück souverän weitergekommen. Jetzt gehts in der Champions League Gruppenphase gegen Villareal, Manchester City und den SSC Neapel. Alles gute Mannschaften gegen die wir Topleistungen abrufen müssen, um ins Achtelfinale zu kommen.
#miasanmia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 avg 2011, 23:03

Da smo dobili jednu od tezih grupa je istina,ali gledajmo na to tako Bayern smije i moze strahovati samo kada igra protiv dvije ili tri ekipe Barca Real i mozda Manu,ostalo se sve moze i mora pobijediti.
Tako da ocekujem lagani prolaz u osminu finala.
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2011, 00:13

Izjave nakon izvlačenja parova Lige Prvaka :

Karl-Heinz Rummenigge:"Jako zanimljiva grupa! Uz klubove iz Španije, Engleske i Italije smo ovdje na startu suočeni s najjačim ligama Europe. Velika kvaliteta vlada ovdje. Ali, cilj FC Bayerna ostaje prolazak do nokaut faze Lige Prvaka."

Christian Nerlinger: "Prilično teška grupa, u kojoj je naravno favorit Bayern München. Ostale ekipe su jakog statusa. Pogotovo kada usporedite klubove od prošle sezone, velika je razlika. Veselimo se užitku u Ligi Prvaka, ekipa je zagrijana i stoga ćemo maksimalno ovom činu pristupiti. Mi smo Bayern i moramo proći ovu fazu takmičenja."

Jupp Heynckes: "Ovo je najjača grupa. Znam jako dobro status Villareala kao i Napolija. Manchester City ni u ludilu ne smijemo odpisati, jer konačno su izrasli u ekipu osvajanja menunarodnih uspjeha. Da, u najjačoj smo grupi. U svakoj utakmici ćemo morati biti maksimalno koncentrirati, jer svaka utakmica ima svoj značaj."

Philipp Lahm: "Ova grupa je nevjerovatna. Kako smo suočeni s najjačim ligama u Europi to će biti odlična poslastica za navijače. Veselim se užitku Lige Prvaka! Siguran sam da ćemo uz maksimalni pristup utakmici, našu kvalitetu, kao i naše navijače moći proći dalje."

Bastian Schweinsteiger: "Sada je ovo zaista takmičenje Lige Prvaka. Od svih osam grupa nas je zapala najteža, ali nije nas strah. Veselim se utakmicama na Allianz Areni i siguran sam da ćemo se uz Juppa heynckesa odlično pripremiti. Ako želimo biti među najboljim ekipama u Europi, onda moramo proći dalje. Siguran sam da ćemo uspjeti u tome."

Arjen Robben: "Ovo je teška i zanimljiva grupa s jakim protivnicima. Pred nama je šest utakmica na visokoj razini, koja se može postepeno i pojačavati. Ako budemo igrali uz maksimalnu koncentraciju na terenu, siguran sam da možemo proći dalje."

Franck Ribery: "Wohh, nevjerovatno! U svih šest utakmica ćemo morati maksimalno pristupiti. Manchester City želi uspjeh bez obzira na bilo koju vrstu prepreke. Villareal i Napoli su dvije jako dobre ekipa. Moramo biti u vrhunskoj formi da bi se takmičili protiv ovih ekipa."

Manuel Neuer : "Ova grupa je sve samo ne i jednostavna, ovdje nema slabih tačaka. Manchester City je jak, Napoli je prošle sezone igrao odličnu sezonu, dok su ekipe iz Španije same po sebi poznate po opasnoj igri. Ovo bi nam moglo predstavljati problem, ali ako mislimo ostvariti svoj cilj, ovu fazu takmičenja moramo proći."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 26 avg 2011, 00:21

Ima li sta novo za napadaca, rizik je pravi da udjemo u borbu sa dva zdrava napadaca
Volim te Zeljo!!!

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 26 avg 2011, 00:45

hebenu grupu ste dobili do zla boga,sve gori od goreg i opasniji od opasnijeg,man city po kvalitetu i pokrivenosti odskace od svih pa cak se moze sa sigurnoscu reci da su igracki mnogo jaci i od bayerna te ukoliko roberi ne bude nesto posebno raspolozen mislim da protiv njih komotno mozete pisati minus 6,sto se tice vilareala mislim da ih mozete dobiti u minhenu a u gostima nikako,napoli izuzetnojaka i ukomponovana ekipa sa nekoliko izvanserijskih pojedinaca tipa lavezzi,hamsik itd.mislim da ce san paolo za vas biti neosvojiva tvrdzava jer je tamo pakao i najveci tu gube glave kod kuce ih mozete dobiti a sve to pod uslovom da roberi funkcionise u protivnom nemojte se nadati nicemu dobrom... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 26 avg 2011, 01:01

Grupa taman. Ne vidim cemu toliki pesimizam. Protiv spanaca i talijana uzimamo najmanje 10 bodova, protiv Dzeke 4. Valjda ce bit dovoljno za prolaza. :)

I nadam se da ce FTV-u il' BHT-u biti vazniji Dzeko od susjeda, da nas ne smaraju sa Dinamom, ko' prosle godine sa Partizanom.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 26 avg 2011, 01:06

ribery je napisao/la:Grupa taman. Ne vidim cemu toliki pesimizam. Protiv spanaca i talijana uzimamo najmanje 10 bodova, protiv Dzeke 4. Valjda ce bit dovoljno za prolaza. :)

I nadam se da ce FTV-u il' BHT-u biti vazniji Dzeko od susjeda, da nas ne smaraju sa Dinamom, ko' prosle godine sa Partizanom.
I ja isto timovi jesu jaki ali mi smo BAYERN ! Kad mogu oni dizati svoje klubove mozemo i mi ovaj naš . Zašto ne imamo dobru , jaku ekipu koja ce se uigrati mogu svi misliti ono protiv Ciriha je nesto . Ono nije ništa ono je 20 % FCB snage ako i toliko . Nikad nisam Bayern-a dizao u nebesa prije utakmica i govorio da ce raskaltaciti protivnike prije utakmica ali sad mogu reci da cemo proci sigurno bez problema.
Jedan Napoli nam ne moze parirati nikako znači nikako . Villarealom nije loš klub ali su oslabili i oni tesko da nam mogu nešto vise napraviti i ako naprave to je iznanedzenje .

City je jaka ekipa , ima predobre igrače ali ovo sad što kazem mozda ce neki shvatiti neozbiljno i nasmijati se ali oni nemaju igrača koji moze sam riješiti utakmicu a nemaju ni dobru kolektivnu igru .
Mi imamo igrača koji u 90 minuta iz dva napada sam moze rijesiti utakmicu .
Zadnja izmjena: CoDe, dana/u 26 avg 2011, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: enobarca, HerrMarkusen i 4 gosta.