RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
samo da nam na polusezoni ne odu ovi igraci, ako odu ,kao sto je bio slucaj pred pocetak prosle sezone, opet cemo mi zavisit od mrkve
@konjkonjski
Malo pojednostavljujes stvari. NItko ne trazi neki rezultat nego samo da funkcionisemo kao normalan klub !! Ima najmanje 10 stvari koje su trenutno veoma nelogicne oko igracke politike gdje stvari NIMALO nisu jasne !!!!!
Malo pojednostavljujes stvari. NItko ne trazi neki rezultat nego samo da funkcionisemo kao normalan klub !! Ima najmanje 10 stvari koje su trenutno veoma nelogicne oko igracke politike gdje stvari NIMALO nisu jasne !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma ja brate cilj je STABILIZACIJA

Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise to
Drugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..
Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.
OHANITE !!!
SVI U TREBINJE !!! NAPRIJED ROĐENI !!!

Znao sam da smo prvaci u dizanju euforije, al evo isto tako vidim da nam je suza blizu prkna , cim malo krene nesto po zlu.
OHANITE !!!
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Potpis!oldbridge je napisao/la:Ja bih vas zamolio raja, ako moze samo malo tise toDrugovi, tek su 4 kola iza nas a vec placemo? Dajte koji vam je ku.rac? Necemo Mrkvu da nam igra? Ima bola rjesenje i za to, lagano dopis posaljes na adresu RSD VELEZ , postavis im uslove kako sta i to je to . Samo mi recite sta to imate od kukanja po forumu, osim sto sirite negativnu energiju ? Pa znate da nam ionako malo fali da sve srozimo..
OHANITE !!!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
kolona partizana se za trebinje sprema 
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
“Ništa nije tako opasno kao prijatelj neznalica; više bi vrijedio pametan neprijatelj.”
La Fonten
La Fonten
Koliko buseva ce biti?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Samo štopa , nemoj pitatRodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
brato brato
- Kontakt:
tebi...MOZAK je napisao/la:Samo štopa , nemoj pitatRodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikako uci, a i kad udjem, kliknem na određeni naslov, neće do iftara.brato brato je napisao/la:tebi...MOZAK je napisao/la:Samo štopa , nemoj pitatRodjeni_BRato je napisao/la:Mocna ova nova stranica http://www.rodjeni.com" onclick="window.open(this.href);return false;
U tebe znači glat!
Inače, lijepa stranica
U mene odlicno radi, bez stopanja
Evo sad radi odlicno, mozda je do konekcije bilo!vm22 je napisao/la:U mene odlicno radi, bez stopanja
Zanimljivo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaviji- ... 4000/63257" onclick="window.open(this.href);return false;
a nama 4500 za topovske. Ali nek su oni majorizirani
Koliko je jedna Srbije otisla dalje od nas, odmah stadion Partizana suspendovan radi noz zice, a u nas 8k kazne, a svinje ulijecu u teren da bi udarile Vladavice koji puca penal i samo 4k. Jedino se mogu dobro nasmijati.
P.S. Ko neode u Trebinje, ckapi
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaviji- ... 4000/63257" onclick="window.open(this.href);return false;
a nama 4500 za topovske. Ali nek su oni majorizirani
Koliko je jedna Srbije otisla dalje od nas, odmah stadion Partizana suspendovan radi noz zice, a u nas 8k kazne, a svinje ulijecu u teren da bi udarile Vladavice koji puca penal i samo 4k. Jedino se mogu dobro nasmijati.
P.S. Ko neode u Trebinje, ckapi
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Velež: Topovski udar = 4.500
Slavija: prekid utakmice
utrcavanje navijaca u teren
topovski udari
skandiranja Ratko mladic
Noz,Zica,Srebrenica = 8.000
SRAMOTA !!
Slavija: prekid utakmice
utrcavanje navijaca u teren
topovski udari
skandiranja Ratko mladic
Noz,Zica,Srebrenica = 8.000
SRAMOTA !!
Sramota!
Da vidimo taj cjenovnik!
- topovski udari 4 500 KM ( bilo ih je u ist sarajevu)
- ulazak na teren, prekid utakmice, fasisticka i neljudska skandiranja 3 500 KM
Jos jednom sramota!
Ultrasi
- ulet na teren, prekid utakmice, baklje 4 000 KM!
Ma znamo i sami kako se tretira velez u tim krugovima NS!
Da vidimo taj cjenovnik!
Jos jednom sramota!
Ultrasi
A dobro je makar ovaj komitet radi nesto znas koliko bi dobili da su Iljo i kompanija ma dobili neki 1000 km i jednu mozda utakmice suspenziju samo eto Slaviji su trebali najmanje udariti 15 000 .MOZAK je napisao/la:Sramota!
Da vidimo taj cjenovnik!
Jos jednom sramota!
Ultrasi
Samo jedan klub Velež Mostar
Ma stadion napravit od ovih para!Adnel je napisao/la:A dobro je makar ovaj komitet radi nesto znas koliko bi dobili da su Iljo i kompanija ma dobili neki 1000 km i jednu mozda utakmice suspenziju samo eto Slaviji su trebali najmanje udariti 15 000 .MOZAK je napisao/la:Sramota!
Da vidimo taj cjenovnik!
Jos jednom sramota!
Ultrasi
da su im dali 15.000 ugasili bi klub

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.