FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Stefan Effenberg
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 avg 2011, 02:48

Malo sam zapostavio našu diskusiju. Pardon još jednom ( već drugi puta ) što tako sporo odgovaram. Odnosno, da budem najiskreniji, jednostavno zaboravim odgovoriti jer uz neke druge obaveze uopće ne razmišljam o tome tako da mi nemoj zamjeriti ( previše ) :D .

Hare_BvB je napisao/la:Naravno da ne treba, ali mora puno više da učestvuje u igri, što i nije baš slučaj u posljednje dvije sezone. Veliko dio ''krivice'' otpada i na činjenciu da je igrao na desnoj strani, njemu mrskoj, te na taj loš centaršut koji posjeduje. Takođe, teško da se ijedan bek može naigrati pored Robbena , taj ni rođenom djetetu ne da loptu. :lol: Doduše, nekoliko sezona unazad, imao je bajnu saradnju sa Franckom, ali tad se igrao drugi sistem igre. Takođe, iako se prividno čini istim, Elfov i Bayernov sistem se dosta razlikuju. Elf igra kroz sredinu, krila često ulaze u sredinu bez lopte, dok Bayern igra široko a krila ulaze u sredinu samo kad imaju loptu u svojim nogama. Nezobilazan činjenica je da Elf ima ''desetku'', a Bayern je nema. Zato Lahm redovno izgleda bolje u Elfovom dresu. Uostalom, vidjećemo u nastavku kao će Lahm furati, vjerovatno dosta bolje neg' lani. :D

Lijepo je vidjeti da ima ljudi koji se baš razumiju u nogomet i prate te neke sitnice.
Upravo tako, iako meni osobno Lahm i na desnoj strani izgleda dobro ipak mu je prirodna pozicija lijevi bek zbog te probojnosti prema naprijed. A na desnoj je kao što kažeš bio samo potrčko jer je ispred sebe imao čovjeka koji se jednostavno ne odvaja od lopte ko ni beba od maminog mlijeka.....

Njemačka i Bayern su dva različita pojma. Nikako ne idu skupa. Iako u repki konstantno igra 5-7 igrača to nema apsolutno nikakve veze sa igrom Bayerna jer se Bayernova igra bazira na krilima a Njemačka konstantno ide u sredinu i okomito prema golu te samim time akcije su mnogo brže i ljepše za gledati.
Hare_BvB je napisao/la:Odlično. :D Znači slažemo u vezi Kroosa,''ugušenosti'' bekova te Ribijevog prebacivanja u sredinu. Ja polažem velike nade u Kroosa i vjerujem da on može biti taj X faktor u budućnosti. Jednostavno, malom treba prostor da bi zablisato, a prostora nema ''gore'' gdje je protivnik ''najgušći''.

Prebacivanje Ribija u sredinu ne mora biti tako ''drastično'' da jednostavno bude formacijski zakovan za poziciju ''desetke'', za početak može i varijanta da u toku meča, u kojem vas ne ide, on uđe na ''desetku'' i pokuša odraditi posao kao što @gero reče. Dobro kažeš, nema se šta izgubiti, a dobiti se itekako može.
Kao odgovor na cijeli ovaj odlomak mogu samo reći: naravno i bez ikakve dileme.
Hare_BvB je napisao/la:Pa kad tako postaviš stvari, itekako ima smisla. ;) Postavka 4-3-3 je jedna od najdinamičnijih (odmah iza 3-4-3) i zahtjeva mnogo više trke i presinga. Chelsea je imao jako brzu transformaciju igre iz odbrane u napad i obrnuto. Problem je što ova formacija ne trpi veliki posjed lopte, ona je ovisna o brzom protoku lopte. Takođe, ima određene defanzivne nedostatke, pogotovo u slučaju krilnih igrača tipa Robbery koji ne praktikuju toliko defanzivnu ispomoć. Centarfor mora biti izuzetno pokretan i agilan, vidjeli smo kakve je problema imala Barca (opet :mrgreen: ) s Ibrom u špicu. Jako malo timova je u stanju odigrati kvalitetno u takvom sistemu. To bi bila svojevrsna revolucija, kad bi se Bayern ''prešaltao'' u 4-3-3. Taj sistem se rijetko praktikovao u Njemačkoj. Klasična holandska škola. Ralf Rangnick u Hoffi, te Tuchel u Mainzu, koji ponekad postavi igru na taj način.:D
Ima defanzivne nedostatke ali protiv teže ekipe prelazi u 4-5-1 u fazi obrane. Tako da se i taj problem da riješiti. Mislim da nije toliko bitan brzi protok. Puno je bitnije da u sredini imaš igrače koji mogu zadržati loptu i naravno koji imaju znanje, što je preduvjet za 8-cu. Naravno, ne treba napominjati koliko je bitno što imaš 3 igrača u sredini veznog reda koji u svakom trenutku mogu primiti loptu i transferirati je dalje, što zna biti problem kada igraš sa samo 2 vezna igrača ( vidi Manchester - Bayern uzvratna ). Dakle tu nastaju ( najlakše od svih taktika) famozni trokuti igrača. Isto tako je bitno da imaš dobre bekove kakve recimo Bayern ima a svi znamo koliko je to važno u takvoj formaciji jer onda imaš uvijek igrača koji može pokriti tvoju stranu ako se izgubi lopta a to je naravno zadnji vezni koji je uvijek zadužen za takve situacije. A takve igrače je imao Chelsea. Slažem se za centarfora.
Hare_BvB je napisao/la:Moj ''nogometni staž'' (intenzivno praćenje i praktikovanje ''lopte'' :D ) ulazi u 17 godinu, te odgovorno tvrdim da Bayern nikad nije imao bolje individualce u timu za to vrijeme. Nikako da dođe trener koji će izvući maksimum iz ekipe, kao što je to birvaktile General radio. Da bi se maksimirao efekat, igrači moraju biti na idealnim pozicijma, a do tog nikako da dođe. Ukoliko Jupponja posloži ekipu kako treba, mislim da bi Bayern mogao biti legitiman kandidat za vrh Europe (naravno pod uslovom da su svi zdravi).
Ekipa je posložena. Jedino Ribery može/mora na 10-ku i to je to. Drugi igrači su na svojim pozicijama a trener će shvatit da Krosu nije mjesto na 10-ki.

Definitvno se slažem da ova ekipa nikako nije izvukla maksimum od kada su skupa (2009.) Ja osobno ću pričekati trenera da vidim koliko može unaprijediti igru. Neću ga odmah otpisivati. Zasada mi se dopada njegov rad jer je ogroman napredak u obrani a to je najbitnije. Nadam se da će nam igra postati puno brža jer je ovo dosta statično protiv bunkera ali i u mnogo drugih utakmica. Kad bi uhvatili tu rutinu kretanja igrača i zaigrali više okomito i brže onda bi Bayern dobio sa ovim igračima jednu strašnu dimenziju koju bi trebalo moći pobijediti. Ali zasada igra ostaje jednodimenzionalna. No, vjerujem treneru da može unaprijediti napad kao što je unaprijedio obranu.

Daj mi reci, koga bi dušio ovdje? Nemoj pričati gluposti, bez brige, ljudi iako ne vole Dortmund vole čitati postove koji se pišu na temi Bayern. Tu nema dileme. Da ne zaboravim napomenuti, ima puno gorih od tebe, ti se mala beba što se toga tiče. Uostalom, zar se ne vidi? :D :D :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 26 avg 2011, 03:35

JetSet_Hantraga je napisao/la:Sto bi rekao jedan svima nama dobro poznat forumas: Ja sam fudbal!
Kako si samo ubo ovom rečenicom!

Da bi se nakon toga ponosni vlasnik ove rečenice konačno javio na ovoj temi, gdje je proveo najbolje ( ? ) forumaške trenutke.

A mi se već zapitali da li se ovaj inspektor fudbalski izgubio negdje u st.Tropezu ili da ne idemo negdje tako daleko, možda na nekim plažama ala Kraljičina ili Jaz u susjednoj nam zemlji.....
secer je napisao/la:ako se mocni seco predomisli i odluci vratiti aktivnom fudbalu
Što čeka moćni seco? Pa nije valjda da mu treba posebna pozivnica...
secer je napisao/la:muler je najbolji igrac na svijetu - covjek koji ne zna odigrati lose, osim ako je premoren.
najbolji strijelac sp-a, jedan od najboljih asistenata blige, covjek koji je ucestvovao u svakom bayinom golu, covjek koji dominira na svim pozicijama u napada iako je klasicni spic8vjerujem da bi najvise pokazao u spicu napada), takav igrac ne moze biti na klupi osim ako je premoren. bajern mora igrati ovako:

---------muler(gomez)---------
riberi----------------------roben
---------svajni---kros-----------
-------------gustavo-------------
ovdje bi muler i gomez igrali po poluvrijeme(vazda bi imali odmorne napadace koji bi 45 min. pritiskali protivnicku odbranu ne dozvolivsi im da ogranizuju napad). osim toga, kad igra muler, onda bi on, riberi i roben trebali mijenjati pozicije i to non-stop jer samo tako mogu zbuniti protivnike koji su procitali bayernovu igru u kojoj roberi dolaze preko krila.
jedino bolje rjesenje je da kupe gocea - covjeka koji moze postati mesi br. 2.
Mene osobno kod Mullera smeta najviše ta njegova smotanost. Nikad ne znaš kako će odigrati, da li će mu lopta proći iznad noge, ispod noge, da li će kvalitetno podvaliti loptu, ma totalno nepredvidljiv igrač. Ali zato je jedno sigurno: uvijek će napraviti nešto korisno a to je ono što je najbitnije.

On sam kaže da mu je najdraža i najbolja pozicija polušpica pa tek onda desno krilo, lijevo krilo i zadnja pozicija koju želi igrati je striker. A ja osobno mislim da bi zbog iznimnog osjećaja za gol bez problema mogao igrati isturenog špica. To mu je po mom mišljenju i prirodna pozicija.

secer je napisao/la:khm, khm, tekma dojcland vs. brazil :arrow: :arrow: kros vs. svajni 8-) igrli su na sestici, dakle pozicija koja im najvise odgovara, pa da te cujem. kroos 2 asistencije od kojih je ona za gocea bila u stilu velikih majstora. neka mjesavina izmedju xavija i misketa iz najboljih dana, ili :?
imas li ti kaki primjercic(samo utakmice u kojima su igrali na istoj poziciji) :?:
dakle, strucnjaku kakav sam ja ne treba puno da jednom igracu nadje idealnu poziciju. toni kros mora sigrat na sestici :!:
Inače se slažemo u mišljenju ali ovaj puta dakako da si u krivu.
Kroos nije igrao na 6-ci. On je skupa sa Geceom činio jedan par 8-ca. Nije li tako bilo?
Upravo na toj poziciji pruža najbolje partije u dresu reprezentacije.

A njegovo znanje nikad nije bilo upitno i tu se podrazumijevaju takve asistencije.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 avg 2011, 09:31

Stefan Effenberg je napisao/la:Što čeka moćni seco? Pa nije valjda da mu treba posebna pozivnica...
nikad u zivotu nisam imo ovoliko posla ko u zadnjih mjesec dana. iskrslo mi je nesto o cemu sam mogao sanjati i lud sam ako to ne iskoristim. dakle, tamo do sredine sljedece godine sam prezauzet. uletim loma na forum, procitam novosti i to je to.
Stefan Effenberg je napisao/la:Lijepo je vidjeti da ima ljudi koji se baš razumiju u nogomet i prate te neke sitnice.
daj ba, zayebi tu kurtoaziju. ako se mona i geronimo razumiju u fudbal, razumije se i ovaj zutac.
ukradu nesto od moje visosti, dodaju par sitnica koje izguglaju i voila: pao je post vrijedan divljenja :roll: :lol:
Stefan Effenberg je napisao/la:Inače se slažemo u mišljenju ali ovaj puta dakako da si u krivu.
Kroos nije igrao na 6-ci. On je skupa sa Geceom činio jedan par 8-ca. Nije li tako bilo?
hihihihiii jos na kraju ucera upitnik , ono hladno. kobajagi nije mu jasno :lol:
znas ti dobro koju je poziciju pokrivao kros, a koju goce. ustvari, ja znam da ti znas :D
problem je za kadiricu, tj. kediru. mene zanima da li je nakon brazila i vrhunske predstavi kroosa definitivno izgubio mjesto u prvoj postavi :?

moja mal...pardon, visost misli da je ovo najbolja njemacka navala svih vremena 8-)

-----------------bayern-----------------
gladbah---------real--------dortmund

sto se tice grupe, moram reci da je bayo imao nevjerovatnu srecu :!:
kakav crrni siti i kakvi bakraci. bayern ce ove dvije tekme proci sa max. 2 primljena gola, a zabice 5 komada.
da nas stuce siti koji nema igre i ciji su igraci ljubomorni jedni na druge pa ni loptu ne daju :twisted: grupa placenika koja biva izdominirana od nekog sssr-ovskog klubcica? nesposobnjakovici koji sve nade polazu u gotovana dzeku aka mrtvo meso :? zguzhit cemo ih na onoj njihovoj prcvarnici(etihad il kak vec bi) dok ce na areni dozivjeti nezapamceni debakl :!:
ostali levati, zaista, nisu vrijedni spomena.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 10:22

- FC Bayern Munchen
- Manchester City FC
- Villareal CF
- SSC Napoli

Ako Bayern ovdje ne bude prvi, ja neznam gdje će :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Saras Spa.
Kontakt:

Post Postao/la Saras Spa. » 26 avg 2011, 11:51

CoDe je napisao/la:
ribery je napisao/la:Grupa taman. Ne vidim cemu toliki pesimizam. Protiv spanaca i talijana uzimamo najmanje 10 bodova, protiv Dzeke 4. Valjda ce bit dovoljno za prolaza. :)

I nadam se da ce FTV-u il' BHT-u biti vazniji Dzeko od susjeda, da nas ne smaraju sa Dinamom, ko' prosle godine sa Partizanom.
I ja isto timovi jesu jaki ali mi smo BAYERN ! Kad mogu oni dizati svoje klubove mozemo i mi ovaj naš . Zašto ne imamo dobru , jaku ekipu koja ce se uigrati mogu svi misliti ono protiv Ciriha je nesto . Ono nije ništa ono je 20 % FCB snage ako i toliko . Nikad nisam Bayern-a dizao u nebesa prije utakmica i govorio da ce raskaltaciti protivnike prije utakmica ali sad mogu reci da cemo proci sigurno bez problema.
Jedan Napoli nam ne moze parirati nikako znači nikako . Villarealom nije loš klub ali su oslabili i oni tesko da nam mogu nešto vise napraviti i ako naprave to je iznanedzenje .

City je jaka ekipa , ima predobre igrače ali ovo sad što kazem mozda ce neki shvatiti neozbiljno i nasmijati se ali oni nemaju igrača koji moze sam riješiti utakmicu a nemaju ni dobru kolektivnu igru .
Mi imamo igrača koji u 90 minuta iz dva napada sam moze rijesiti utakmicu .

jedan napoli parira jacim ekipama od bayerna u sere a i nevidim zasto bayernu nebi mogao parirati uzet ce vam 3 boda sigurno,vilareal vas isto tako moze dobiti bar jednom a man city je neuporedivo jaci od bayerna

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 26 avg 2011, 11:54

Saras Spa. je napisao/la:
CoDe je napisao/la:
ribery je napisao/la:Grupa taman. Ne vidim cemu toliki pesimizam. Protiv spanaca i talijana uzimamo najmanje 10 bodova, protiv Dzeke 4. Valjda ce bit dovoljno za prolaza. :)

I nadam se da ce FTV-u il' BHT-u biti vazniji Dzeko od susjeda, da nas ne smaraju sa Dinamom, ko' prosle godine sa Partizanom.
I ja isto timovi jesu jaki ali mi smo BAYERN ! Kad mogu oni dizati svoje klubove mozemo i mi ovaj naš . Zašto ne imamo dobru , jaku ekipu koja ce se uigrati mogu svi misliti ono protiv Ciriha je nesto . Ono nije ništa ono je 20 % FCB snage ako i toliko . Nikad nisam Bayern-a dizao u nebesa prije utakmica i govorio da ce raskaltaciti protivnike prije utakmica ali sad mogu reci da cemo proci sigurno bez problema.
Jedan Napoli nam ne moze parirati nikako znači nikako . Villarealom nije loš klub ali su oslabili i oni tesko da nam mogu nešto vise napraviti i ako naprave to je iznanedzenje .

City je jaka ekipa , ima predobre igrače ali ovo sad što kazem mozda ce neki shvatiti neozbiljno i nasmijati se ali oni nemaju igrača koji moze sam riješiti utakmicu a nemaju ni dobru kolektivnu igru .
Mi imamo igrača koji u 90 minuta iz dva napada sam moze rijesiti utakmicu .

jedan napoli parira jacim ekipama od bayerna u sere a i nevidim zasto bayernu nebi mogao parirati uzet ce vam 3 boda sigurno,vilareal vas isto tako moze dobiti bar jednom a man city je neuporedivo jaci od bayerna
Po tebi Bayern nece ni EL vidjeti,max. 6 bodova :roll:
Ja sam nesto bas siguran da cemo u prva 3 kola pokazati ko je gazda ove grupe i da ce ostale 3 ostati samo formalnost :!:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2011, 11:56

Tačno čovjek kad ovde dođe može se dobro ismijat....Koliko je tema Bayerna popularna dokazuje primjer da pojedini ekstra naprave nick da bi došli komentarisat nešto i Bayernu i dođu kao da nas zabrinu, jer ipak igramo sa "velikanima" kakvi su manchester city, villareal i napoli i sva 3 ta kluba su non plus ultra evropskog nogometa :D :D :D :D :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 26 avg 2011, 12:55

Saras Spa. je napisao/la:jedan napoli parira jacim ekipama od bayerna u sere a i nevidim zasto bayernu nebi mogao parirati uzet ce vam 3 boda sigurno,vilareal vas isto tako moze dobiti bar jednom a man city je neuporedivo jaci od bayerna
U Serie A nema jačih ekipa od Bayerna. Inter je u fazi opadanja - stara i istrošena ekipa. Neki od glavnih igrača koji su bili nosioci igre u zadnjim sezonama odlaze, a pravih zamjena nema. Ti dobro znaš da ste prošle sezone trebali ispasti od Bayerna, ali ste uz dosta sreće prošli dalje. Ja sam za Milan prošle sezone tvrdio da nije konkurentan u LP i to su pokazali protiv Tottenhama. Ove sezone su igrački jači, ali po meni ništa posebno. Sigurno nisu bolji od Bayerna. Ostale ekipe ne treba ni komentarisati.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 13:32

treba ljudi jos jedan igrac bez zajebancije

napadac skroz suprotnih osobina od gomesa
Thomas Müller - Fußballgott

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 avg 2011, 14:02

Low dogovorio sastanak s Lahmom u vezi njegove knjige,jer je vrijedjao neke bivse trenere Bayerna i reprezentacije...mozda je ovo prilika da se konacno kapitenska prenese na Bastia :D
#miasanmia

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 26 avg 2011, 14:26

Kalle zahebava BVB i na kraju dobi grupu smrti. :lol: :lol:
Na prvi pogled grupa izgleda strasno, ali kada se malo bolje analizira Bayern je veliki favorit u ovoj grupi. Villarreal je u novu sezonu usao sa dosta oslabljenom ekipom i prodali su kvalitetne igrace, jedina opasnost prijeti od napadaca Rossija i Nilmara, ali Bayern je ipak u ogromnoj prednosti nad Spancima. Napoli je nakon dugo godina u LP, ali ruku na srce oni za mene nemaju ekipu koja bi Bayernu trebala zadati glavobolje. Sto se City-a tice mislim da ce u tim utakmicama don Jupp nadmudriti Mancinija iako na papiru City ima kvalitetniju ekipu.
Po meni ce Bayern voditi veliku bitku sa City-em za prvu poziciju i ko bude izvukao vise bodova sa gosotvanja u Italiji zavrsit ce na prvom mjestu, iako to nista ne znaci sjetimo se samo kako je Bayern sa druge pozicije prije dvije godine dosao do finala LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jasmin90
Kontakt:

Post Postao/la jasmin90 » 26 avg 2011, 14:52

raja ja et reko bas kad sam gledo one protivnike u trecem sesiru,gdje je bio i city,daj reko ne samo njih..ali eto nas zapadose.generalno nisu bas toliko uigrani i to se primjeti,ali ipak imaju dobre i pojedince,prvenstveno mislim na aguera,a dzeko je naravno tu..mada bi volio ak nam nek zabije gol,da to bar bude dzeko,a ne ovi ostali....uglavnom rupa nije ni malo naivna,izuzetno jake ekipe,bar prema renomeu i po imenima liga iz kojih dolaze....dobra stvar jeste sto ce BAYERN morati ulaziti u svaki mec koncentrisovano,a ne npr da nam je u grupi plzen,kada se igra opusteno..necu reci to je odbro,jer bi i ja volio da je BAYERN dobio te "male" ekipe..al tak je kak je.....uglavnom ocekujem extra utakmice,lijepe i naravno nadam se da ovaj BHT1 nce forsirat DINAMA jer sam prema rasporeu vidio da igraju svoje tekme bas na dan kad i BAYERn igra.....al et bar cemo gledat drugo kolo kad nam dolazi CITY..uglavnom prolaz ce bit po mom misljenju kojeg necemo lahko izborit..

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 avg 2011, 15:51

amerosm je napisao/la:Sto se City-a tice mislim da ce u tim utakmicama don Jupp nadmudriti Mancinija iako na papiru City ima kvalitetniju ekipu.
Pogodio si u sridu :) ...upravo je ovde presudna prednost, don jupp je veliki znalac, iskusan, a znamo da Manchini i nije neki toliko veliki stručnjak, uglavnom bira istu taktiku i onda kad krene naopako on na klupi izgleda smušeno.
A očekujem i jednu od onih negovih "čuvenih" izmjena kad Silva igra dobro a njemu padne na pamet oko 60-te ili 70-te minute da ga izmjeni, a rezultat se lomi :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 avg 2011, 16:29

http://www.bayern-balkan.com/index.php/ ... ovoj-grupi" onclick="window.open(this.href);return false;

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 avg 2011, 17:24

Vidi secera sto me obasipa kompimentima. :D Prvo mi suknju obuk´o (-imka) pa onda postadoh nepismen i na kraju prepisivam od njega, jer (pobogu :lol: ) nemam pojma o fudbalu.
Hoce nesto da izvuce od mene sto dosad nije dobio. Rezultat svega se zna - porazavajuci po njega. :lol:

Kuca-pos´o znaci? :? Kakva Ibiza/Majorka i njaki balermani, seco zapeo crnacki. 8-)
Fino, nego sta je sa nasim susretima i ovim kvizom? Hocu ozbiljne odgovore. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 18:45

Mogli smo baciti rostilj i koje bokalce posle ramazana ? ha gero ?

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 avg 2011, 19:04

@Gero,uzme mi riječ iz usta ;) Dogovarali smo druženje u septembru u Zenici na tekmi repke gdje je uz kafu na planu i programu trebao pasti dogovor o kvizu i njegovim pravilima...
Koliko je još živa ta ideja?
P.S. Kako prođoše nagrađeni iz prošle sezone?
Sent from my Philips Smart TV.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 avg 2011, 22:17

Kako se samo podcjenjuje Bayern od Spanaca,Engleza,Zabara,pa stvarno a neka pokazati ce Bayo pravu snagu ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 avg 2011, 13:41

Tako to Napoli radi. Doveli su Pandeva na posudbu ;)
Opasno se zagrijavaju...
Sent from my Philips Smart TV.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 avg 2011, 13:43

dr.adnan je napisao/la:Tako to Napoli radi. Doveli su Pandeva na posudbu ;)
Opasno se zagrijavaju...
Da bas i ja sad citam

On nas je ukopo prosle godine

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8 i 5 gostiju.