Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 26 avg 2011, 11:24

Jos Coates i Bellamy i ja prezadovoljan ovim prelaznim rokom
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 11:27

Porediti Belamija i Jovanovica je smijesno,njih dvojica ko nebo i zemlja..Belamy je pravi igrac za nas i sto je najbitnije dzaba je,gine na terenu,brz,prosto odlican igrac...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2011, 11:51

Monolog je napisao/la:Kakva je situacija sa Bellamy-jem? Je li moguć povratak na Anfield ili su to novine napisale samo da bi popunile svoje stupce? U svakom slučaju, mislim da je Craig svoje najbolje davno pružio i da u ovom trenutku ne može pomoći Liverpoolu. Može samo biti jedan od igrača s klupe i to je to. No, mislim da možete naći i boljeg igrača koji će se motati u prvih 18.
bellamy se vec danima spominje i sve mi se cini da ce on biti to pojacanje u napadu. meni je on drag igrac i neki ne shvataju da ce on doci besplatno i igrati za manju platu nego u cityu i siguran sam da to nece biti neki dugogodisnji ugovor.
meni bellamy umjesto ngoga nikako ne moze biti korak nazad. bas moras biti strucnjak da kazes tako nesto :D
You are someone else I am still right here

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 26 avg 2011, 11:58

Belamy je igrac koji jos uvijek moze puno toga uraditi i u svakom slucaju meni licno ce biti drago ako se ponovo vrati na Enfild !

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 avg 2011, 12:41

slika

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 avg 2011, 13:45

fera je napisao/la: bellamy se vec danima spominje i sve mi se cini da ce on biti to pojacanje u napadu. meni je on drag igrac i neki ne shvataju da ce on doci besplatno i igrati za manju platu nego u cityu i siguran sam da to nece biti neki dugogodisnji ugovor.
meni bellamy umjesto ngoga nikako ne moze biti korak nazad. bas moras biti strucnjak da kazes tako nesto :D
Jos da mu je Riisea dovest :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 avg 2011, 13:54

Atletico madrid 8m late bid for coates rejected. Player wants to play for liverpool.

Htjeli nas spanci zayebat, e nemereeee .!. xd

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 avg 2011, 14:37

Nadam se da će Bellamy doći, na neki način me podsjeća na Kuyta, može se iz njega izvuči 120%, a ima motor u guzici, te solidnu tehnicu. Bolje njega gledati nego Ngoga. Izgleda da je transfer Coatesa samo pitanje vremena, čeka se još samo radna dozvola koliko sam shvatio.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 avg 2011, 14:48

Red Assassin je napisao/la:Atletico madrid 8m late bid for coates rejected. Player wants to play for liverpool.
8-)

Bellamy bi bio extra , moze igrati na svakoj poziciji naprijed , zalaganje mu nikad nije bilo problem , free transfer ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 avg 2011, 14:59

eno povrijedi se Meireles steta bas ga krenulo...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 avg 2011, 15:31

Dje je Liverpool u EL????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2011, 16:15

Kennyjevo objasnjenje o odlasku Aquilanija

Kenny Dalglish je objasnio odluku kluba da se omoguci prelazak Alberta Aquilanija u AC Milan na posudbu - i pohvalio igru talijanskog igraca tokom proteklih mjeseci.

Liverpool je postigao sporazum nakon sto je Aquilani prosao medicinski test, i tome osigurao svoj povratak u Seriju A ove sezone. Sporazum ukljucuje i mogućnost da Aquilani ostane u klubu permanentno.

Dalglish je za Liverpoolfc.tv izjavio: "To je veliki korak za Alberta. Tamo su njegova zena i dijete i to je bio jedan od razloga zasto mu je bilo tesko ovdje. Kada se vratio, na predsezonskom treningu bio je izvrstan. Pruzili smo mu nekoliko nastupa i bio je jako dobar u igri. Ali, problem za nas je bio zadrzati ga u momcadi. Nismo ga mogli privoliti u team. Ocito je da svako zeli igrati, a Alberto prelazi u fantastican nogometni klub. On odlazi tamo s najboljim zeljama za sve i nadamo se da ce se dobro uklopiti, jer on nikada nije bio problem za nas na bilo koji nacin, ni u smislu forme niti kao osoba."

Aquilani je igrao za Liverpool 28 puta od njegovog dolaska u klub 2009.godine. Proslu sezonu je proveo na posudbi u Juventusu.

Downing: Svi se dobro slazemo

Liverpoolov krilni igrac Stewart Downing vjeruje da bi im njihov timski duh mogao dati prednost nad ostalim protivnicima u ovoj sezoni.

Za Liverpoolfc.tv je izjavio: "Postoji dobra mjesavina, mladih i starijih igraca, Engleski i strani momci koji se jako dobro slazu, sto puno znaci i pomaze teamu. Timski duh je veliki dio nogometa i to sam odmah osjetio. Momci se jako dobro slazu i mislim da to puno pomaže na terenu. To se i vidi u nasim nastupima. Jako sam uzbuđen o tome sto bismo sve mogli ostvariti ove sezone. U momcadi koju imamo sada, mozete vidjeti da postoji mnogo kvalitetnih igraca, cak i na klupi. Postoje ljudi koji su vrhunski igraci iako ne igraju u startnoj postavi. Menadzeru je jako tesko odluciti se koje igrace da ubaci i to stvara veliku dilemu jer su mnogi od njih zaista dobri igraci. "

Downing je vec prije poznavao nekoliko igraca Liverpoola prije dolaska iz Aston Ville jer je igrao uz njih tokom Engleskog kupa i svojih osam nastupa za U21.
Dodao je: "Znao sam par momaka, narocito Andyja (Carroll) i Jordana (Henderson), s kojima sam se odmah uklopio cim sam dosao ovdje. Zahvaljujuci svojoj sjevero-istocnoj vezi, vjerojatno smo zbog toga odmah pronasli zajednicku rijec.

"Sa Carragherom sam isao na rucak. Pokazao mi je okolo grad, sto je jako lijepo. Stevie i Glen Johnson, takodjer. "Bio sam prilicno sretan sto sam znao mnogo igraca, jer to moze biti zastrasujuce kada se nadjete u potpuno novoj svlacionici. Svi momci se dobro slazu i svi pricamo jedni sa drugima."

Downing i kompanija ce zabavljati Bolton za vikend u nadi da će izgraditi sto bolju back-to-back igru i donjeti jos jednu pobjedu nakon nerjesenog rezultata sa Sunderlandom.
"Moramo napraviti sto jacu i bolju igru na Anfieldu, tamo je jako tesko igrati suprotnim timovima", dodao je Downing. "Mislim da smo igrali vrlo dobro protiv Sunderlanda, a osobito u prvoj polovici.
"Ali, sto se tice utakmice protiv Arsenala, to je bila nasa veoma dobra izvedba. Moramo raditi na tome da izgradimo sto bolju i kvalitetniju igru. Tocće biti tesko. Gledao sam Bolton protiv Manchester Cityja i igrali su zaista dobro. Nisu imali srece i izgubili su. Sada igraju sa mnogo dodavanja. Owen Coyle je doveo Tuncaya sa kojmi sam igrao u Middlesbroughu. On je jako dobar igrac, a Eagles je takodje veoma dobar krilni igrac. Njihov stil igre sastoji se u tome da loptu priblize sto blize golu putem vise dodavanja - slicno nasem stilu igre, mislim da ce to biti dobra utakmica ".

Liverpool bi imao sedam bodova iz tri odigrane utakmice na otvaranju ove sezone, sto bi za klubu bio najbolji start sezone u Premier ligi u posljednjih 17 godina. S Luisova tri gola u tri utakmice, i Andy Carrollovim golom i otvaranjem 2011-12 sezone u srijedu, Downing je uvjeren da Liverpool ima vatrenu moc nastaviti sa impresivnim pocetkom.

"Luis je ocito vrhunski igrac", rekao je Downing. "Ja sam ga gledao u utakmicama Copa Amerike i mogao sam vidjeti njegove kvalitete. On to nosi sa sobom.

Koga god KK dovede on će biti pojačanje. 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ler-record" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
FK Pjetlovi

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 26 avg 2011, 16:21

25 GK Spain Pepe Reina 38
3 DF Republic of Ireland Steve Finnan 21
17 DF Spain Alvaro Arbeloa 26
23 DF England Jamie Carragher 34
4 DF Finland Sami Hyypia 24
20 MF Argentina Javier Mascherano 25
14 MF Spain Xabi Alonso 16
18 FW Netherlands Dirk Kuyt 24
6 MF Norway John Arne Riise 22
8 MF England Steven Gerrard 32
9 FW Spain Fernando Torres 29

Po meni je to najbolja ekipa :D bila
YNWA!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2011, 18:44

Povratak Bellamya sve izvjesniji

Velški napadac Craig Bellamy korak je blize povratku u Liverpool javljaju engleski mediji.

Manchester City je navodno spreman pustiti svog napdaca bez odstete ,sto znaci da bi Bellamy na Anfield dosao kao slobodan igrac.On trenutno ima placu u Cityu £95,000 tjedno ,a ostalo mu je jos 10 mjeseci ugovora.

Mediji navode kako je City spreman isplatiti tih 10 mjeseci koliko mu je ostalo ,sto bi uvelike pomoglo da se Bellamy vrati na Anfield.Kada bi City to isplatio Bellamy bi postao slobodan igrac i mogao bi doci na Anfield bez ikakve odstete.

Naravno Bellamy je vec igrao u Liverpoolu ,kada ga je doveo Rafa Benitez ,a sada ce ga Kenny Dalglish vjerojatno vratiti natrag jer mu je potreban jedan takav napadac.

Dakle sve je izvjesnije kako se Bellamy vraca na Anfield ,a izbornik Velsa Gary Speed takodjer je prokomentirao ovu mogucnost.On je rekao kako bi to za Bellamya bilo fenomenalno ,bas kao i za Liverpool.

Coates je navodno trenutno na liječničkom pregledu,do kraja dana bi trebalo biti i zvanično.

Meireles do dvije sedmice van terena.

Neprovjerana informacija:
‎"Rumour Liverpool are closing in on a deal for FC Twente winger Bryan Ruiz hoping to be complete by the end of the transfer window." :mrgreen:

I za kraj slike sa treninga uoči duela sa Boltonom: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... r-top-pics" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Pjetlovi

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 avg 2011, 18:58

reds je napisao/la:Povratak Bellamya sve izvjesniji

Velški napadac Craig Bellamy korak je blize povratku u Liverpool javljaju engleski mediji.

Manchester City je navodno spreman pustiti svog napdaca bez odstete ,sto znaci da bi Bellamy na Anfield dosao kao slobodan igrac.On trenutno ima placu u Cityu £95,000 tjedno ,a ostalo mu je jos 10 mjeseci ugovora.

Mediji navode kako je City spreman isplatiti tih 10 mjeseci koliko mu je ostalo ,sto bi uvelike pomoglo da se Bellamy vrati na Anfield.Kada bi City to isplatio Bellamy bi postao slobodan igrac i mogao bi doci na Anfield bez ikakve odstete.

Naravno Bellamy je vec igrao u Liverpoolu ,kada ga je doveo Rafa Benitez ,a sada ce ga Kenny Dalglish vjerojatno vratiti natrag jer mu je potreban jedan takav napadac.

Dakle sve je izvjesnije kako se Bellamy vraca na Anfield ,a izbornik Velsa Gary Speed takodjer je prokomentirao ovu mogucnost.On je rekao kako bi to za Bellamya bilo fenomenalno ,bas kao i za Liverpool.

Coates je navodno trenutno na liječničkom pregledu,do kraja dana bi trebalo biti i zvanično.

Meireles do dvije sedmice van terena.

‎"Rumour Liverpool are closing in on a deal for FC Twente winger Bryan Ruiz hoping to be complete by the end of the transfer window." :mrgreen:

I za kraj slike sa treninga uoči duela sa Boltonom: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... r-top-pics" onclick="window.open(this.href);return false;
to neprovjereno bi bilo jako dobro da se ostvari
Za zivot cijeli!

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 26 avg 2011, 19:12

‎"Rumour Liverpool are closing in on a deal for FC Twente winger Bryan Ruiz hoping to be complete by the end of the transfer window."
@reds. gdje si naisao na ovu informaciju...
auuuhhhh kako bi to bila dobra kupovina :P
Joint_fc

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 avg 2011, 19:21

Ja imam jednu veliku dvojbu sto se ticve formacije a ta je da ne znam koga bi stavio na mjesto desnog beka Glena ili Kellya
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2011, 19:34

kumkalesic je napisao/la:
‎"Rumour Liverpool are closing in on a deal for FC Twente winger Bryan Ruiz hoping to be complete by the end of the transfer window."
Na facebooku,na stranici "Liverpool FC Balkan". :D
Senaid L.F.C je napisao/la:Ja imam jednu veliku dvojbu sto se ticve formacije a ta je da ne znam koga bi stavio na mjesto desnog beka Glena ili Kellya
Kad treba igrati ofanzivnije Glena,a Kellya kad se treba braniti. :mrgreen:

Šalim se,mišljenja sam da će ipak Glen biti ponovo starter kada bude spreman.Kelly je zaista napredovao u zadnje vrijeme ali Glen je iskusniji i daleko bolji u ofanzivi za razliku od Kellya.Svakako tu je i Flanagan tako da je ta pozicija desnog beka pokrivena za narednih 10-tak godina. 8-)
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2011, 19:50

kumkalesic je napisao/la:
bi al nevjerovatno zvuci jos sam procitao kao doci ce ako odu degen,ngog,cole i poulsen lol
You are someone else I am still right here

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 23:17

Ruiza ganjaju mnogi klubovi,sto jaci sto slabi,tako da je Liverpoolu paklena konkurencija.Odlican napadac i dobro bi bilo kada bi ga Liverpool doveo,dobili bi puno sa njim.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.