FK Rudar Prijedor

sedra
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la sedra » 26 avg 2011, 10:35

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ajmo Banjalucani velikogradjani koliko vas je zapravo iz Celinca, Laktasa, Kotor Varosi, Prnjavora, Mrkonjic Grada itd?
Necu da pricam o posljeratnom doseljavanju!

Mislim koliko vas ima barem jednog djeda sto se rodio u Banjaluci?
Bravo!!
Prijedor i Bihac najjepsi gradovi Krajine...tu negdje je i Kozarac,nejveci mali grad na svijetu.
Banjaluka lijepa,ali dosta napuhana i vjestacki obojena arogantnim seljacima koji su dosli tu iz svakakvih vukojebina.
Svaka cast Rudarovim navijacima...

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 10:38

Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 avg 2011, 10:40

Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

NEKO REČE ZBOG BANJALUČANKI :lol:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 26 avg 2011, 11:34

seven je napisao/la:
Tetrijeb je napisao/la:Pa kad je Banja Luka tako ruzna i puna seljaka sto onda dolazite ovamo cim zavrsite srednju skolu :?:

Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzim :mrgreen:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

bole_pd
Kontakt:

Post Postao/la bole_pd » 26 avg 2011, 12:22

VAM je napisao/la:
seven je napisao/la:

Eno puna zeljeznička stanica banjalucanki,čekaju one iskrivljene potkozarske lubanje da dođu brzim :mrgreen:
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nista :? Lako je staviti neki nick i ajde... opleti! A da se sretnete u cetiri oka sta bi onda bilo :?: U nedelju je prenos, sto ne smislite nesto pametno i efektno sto ce poslati jednu dobru sliku o navijacima Rudara? Pisite o tome! Mozda se izrode neke dobre ideje. Okrenite se nastavku prvenstva! Rudaru zelim sto bolji plasman, a Borcu titulu jer ima ekipu za to!

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 26 avg 2011, 12:49

bole_pd je napisao/la:
Ala brate do kada ce te se loziti vise! Mislio sam da ovdje ima nesto kvalitetnijih i zanimljivijih postova, ali nista :? Lako je staviti neki nick i ajde... opleti! A da se sretnete u cetiri oka sta bi onda bilo :?: U nedelju je prenos, sto ne smislite nesto pametno i efektno sto ce poslati jednu dobru sliku o navijacima Rudara? Pisite o tome! Mozda se izrode neke dobre ideje. Okrenite se nastavku prvenstva! Rudaru zelim sto bolji plasman, a Borcu titulu jer ima ekipu za to!
A da je vise takvih ko sto si ti.... ;)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:16

E više mi je pin k....c....pa koji je vama više?jeste normalni..haloooo!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ....Rivalstvo je jedno mržnja drugo,mi smo isti narod konji jedni!!!morao sam to napisati jel ne može se drugačije :evil: ...Dosta na je ovih što nas ne vole i oalovažavaju i još se trebamo međusobno klati i srati???? :evil: :oops: :oops: :oops: Ohladite malo te glave..i Prijedor i BL...Ima li ovde iko normalan :idea: :idea: :idea: :idea:

P.S.Nađite mi ovakvu prepirku između Ultrasa i Škripara ili između Robijaša i Hordi,pa ću vam reći da nastavite slobodno :oops: :evil: :evil: :evil: .....Poubijajte se :roll: :roll: :roll:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 avg 2011, 13:29

Druze, pa sto ovoliko smajlija...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:31

Grad je nas DS je napisao/la:Druze, pa sto ovoliko smajlija...

Od muke...da dočaram koliko mi ovo više ide na k..... ;)

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 26 avg 2011, 13:36

Hehehehe...Ma dosadno ljudima :D
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2011, 13:36

Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:37

Grad je nas DS je napisao/la:Hehehehe...Ma dosadno ljudima :D
Ma ja mislim ipak da je to od ove vrućine :D ..nervoza.... :lol:

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 13:39

fukara87 je napisao/la:Ne bi da ulazim u vasu prepirku izmedju Prijedora i Banjaluke, uglavnom toga ima svugdje nema veze sto ste vi iste vjere , nego pozdravljam sve navijace Rudara i nadam se dobroj utakmici u Nedelju, pa neka pobijedi bolji, samo me interesuje kako ce to sve izgledati...
Iste vjere,nacije,50 km jedni od drugih,krajišnici...drže,u redu je rivalitet,to je super,ali normalan...a ovo je bolesna mržnja...Dobrodošao u PD,kod nas je uvjek fer suđenje...vidjećeš i sam...Neka pobjedi bolji,slažem se ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 avg 2011, 13:46

Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 26 avg 2011, 13:56

fukara87 je napisao/la:Ne razumijem stvarnoo, zbog cega tolika mrznja izmedju Prijedora i Banjalukee, to ti je isto kad bi bila mrznja izmedju navijaca Zvijezde i navijaca Slobode. ali nema potrebee za tim, nadam se da smo dobro dosli u Prijedor jer smatram da je to fin grad i ljudi naravnoo... Kao sta sam napisao u proslom postu, onaj ko bude bolji na terenu naravno da ce pobijedit uz fer navijanje i sudjenje, jer to sve ce bit na Tv.u. pozdrav
Ako si bio ikako kad je Sloboda igrala vidio bi ne da je bilo fer i sportsko navijanje ,nego su prijedorcani i tuzlaci zajedno pjevali neke pjesme i sprdali se...Dobrodosli :)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 avg 2011, 13:37

Cujem sukob Djorica(Isusa) i trenera Radovica....kazu da su se zamalo potukli , a i koliko sam cuo ovaj trener i nije nesto bas....onako nesto se pravi mentol....Sav neki nezainteresovan! :?

Vlado PD
Kontakt:

Post Postao/la Vlado PD » 27 avg 2011, 14:03

Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 27 avg 2011, 18:23

Vlado PD je napisao/la:Ja koliko sam čuo on ide posle 5. kola, a na klupu se vraća Gavran, sad ćemo videti koliko je to istina.
Ma i to sam nacuo ali ko ce vise znati....

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 27 avg 2011, 19:42

casual1987 je napisao/la:Ето $ " $," се """ " ",$ - се ? " $ $ " са & на / $ - " опет " 300 а " ? 30 ? % - "
hehe i vi se mozete pohvaliti brojnoscu posebno na gostovanjima,ne kontam sta ste se nafurali toliko borite se za titulu na Grbavici dodjee vas 100 i igrate se navijaca,a ako ste ove iz Prijedora kamenovali nista cudno to ste i HZ isto kad smo bili uradili i to 90 minuta stalno samo sto nismo smjeli da vratimo jer nam je policija rekla ako se i jedan kamen vrati bice belaja i vi nekom pisete SELJAZZI :lol: i ovom iz BL sto kaze mi volimo majku Srbiju,treba pjevat Srbiji itd. i povrh svega kaze momku iz Prijedora eto ti Bosnjaci pa sta onda ti radis na ovom forumu veliki Srbine koji je Srbiju na razglednici vidio
Fina Gradska sarajevska raja

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 avg 2011, 17:20

navijaci fuj neka vas je sram koji ste vi nacionaliste bolesne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Braachuka, Tuce11, Zaboljesutra, zemuntrg i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []