FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nookey
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 14:50

I sad vi nećete doći na trening zbog nekoga kad je klubu najpotrebnije da se izvuče iz krize ????? !!!!!
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2011, 14:53

datum registracije: 15 aug 2011

najaktivniji na temi: FK Sarajevo
StoneRoses je napisao/la:mene je toliko zabolio ovaj remi protiv veleza da se jos nisam oparavio,ljut sam na igrace drama p jbt brane se na kosevu cijelu tekmu i uvjek na pocetku ispuste bodove kuci,prosle god da smo dobili sve kuci 1 bi smo bilo ubjedljivo.

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 26 avg 2011, 14:53

htio sam ovo napisati odmah poslije tekme sa zrinjskim ali sam zaobravio ugl ne razumijem kako su prodavate karte od prosle tekme Zeljeznicar - Rudar :lol: za juznu tribinu i ko je za to kriv mislim neko tu opasno krade ili oni na standu gdje se prodaju karte ili neko drugi stvarno smiješno pa nije liga prvaka da nestane karti ??
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 26 avg 2011, 14:55

ChWilla je napisao/la:datum registracije: 15 aug 2011

najaktivniji na temi: FK Sarajevo
StoneRoses je napisao/la:mene je toliko zabolio ovaj remi protiv veleza da se jos nisam oparavio,ljut sam na igrace drama p jbt brane se na kosevu cijelu tekmu i uvjek na pocetku ispuste bodove kuci,prosle god da smo dobili sve kuci 1 bi smo bilo ubjedljivo.
I sta sad vidoviti prosvijetli me?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2011, 14:55

StoneRoses je napisao/la:omg ubjedjuem starce 3dana da mi dopuste da uzmem whey(protein iz sirutke) jos im donesem papire od doktora gdje pise da se proteini nalaze u piletini,jajima,ribi,siru itd ali nista jbm im skolu sta su slusali na casu hemije,kae stara od moje drugarice mali pio te proteine i ispuho se kad je presto,a momak se boco steroidima,ili stari kae ne ulazi mi u kuci ako kupis to :? :lol: :lol:
:lol:

omg lol wtf stara pa to je samo protein :lol:

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 26 avg 2011, 14:58

evo ga u sobi stoji 8-)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 26 avg 2011, 14:59

Dečki ne trolajte temu! 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 avg 2011, 15:06

StoneRoses je napisao/la:Ni ja dok onaj siptar bude vodio tribinu mene jug ocima nece vidjet,vrijeme je da novi momci povedu a ne ove pijavice sto samo sisu novac od nas postenih navijaca zeljeznicara.
jesi l' se u međuvremenu oporavio? :lol:

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 15:08

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa i ja gledam ono protiv Zrinjskog, prvi red i recimo drugi u sektoru C momci preko 20 godina, a ono ostali redovi iznad sve ba obični adolescenti, prosjek godina 15,5... :D
E jbg. Onda je stvarno tu neki problem, ili previše ima mladih ili premalo sposobnih da vode navijanje.
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 26 avg 2011, 15:13

blue 18 je napisao/la:htio sam ovo napisati odmah poslije tekme sa zrinjskim ali sam zaobravio ugl ne razumijem kako su prodavate karte od prosle tekme Zeljeznicar - Rudar :lol: za juznu tribinu i ko je za to kriv mislim neko tu opasno krade ili oni na standu gdje se prodaju karte ili neko drugi stvarno smiješno pa nije liga prvaka da nestane karti ??
realno posjeta je bila i više nego solidna i čudno je da je bilo više ljudi nego protiv rudara, a mi u prethodnom kolu poraženi u travniku, a još je i srijeda bila, ja sam očekivao najviše dvije hiljade, a ono bilo oko 4.000 ljudi što je za preko hiljadu više nego protiv rudara, nije mi bilo to logično, ali je dobro što je tako bilo

očigledno su i u klubu mislili da neće biti više od 3 hiljade pa je zbog toga nestalo karti

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 26 avg 2011, 15:18

Curva_SUD je napisao/la:Prvo gdje se odrzava trening pomocni ili glavni???

I to treba fino organizovat!
na glavnom

@bianconeri ma ljudi vec pricaju sta je ovo kako ovo bice nas 100-200

a za ove sto o tribini pricaju ja ne idem na jug vec neko vrijeme zbog ovih belaja i da se to organizuje ko ono pred derbi nebi dosao ustvari bi ali bi stao sa strane. ovo smo se mi malo udruzili da im damo podrsku malu da vide da nisu sami. i da ba tamo na fb svi mene napadaju jer sam ja kreiro ono de me ba malo branite :D :D
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 26 avg 2011, 15:25

diego_TM je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la:Prvo gdje se odrzava trening pomocni ili glavni???

I to treba fino organizovat!
na glavnom

@bianconeri ma ljudi vec pricaju sta je ovo kako ovo bice nas 100-200

a za ove sto o tribini pricaju ja ne idem na jug vec neko vrijeme zbog ovih belaja i da se to organizuje ko ono pred derbi nebi dosao ustvari bi ali bi stao sa strane. ovo smo se mi malo udruzili da im damo podrsku malu da vide da nisu sami. i da ba tamo na fb svi mene napadaju jer sam ja kreiro ono de me ba malo branite :D :D
ja nemam profil na facebooku :(

a ovi što neće da dođu njihov problem, niko ih ne tjera, u pravu si za ovo, nek vide malo da imaju podršku pa makar nas bilo 50.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 26 avg 2011, 15:29

Buu je napisao/la:Udruzenje para od mene nije vidilo niti ce ga kad viditi sve dok se tacno ne zna sta se desava na jugu.

Kad bude trening nek neko ovdje napise, da znamo mi koji nemamo fb. Sretno nam sutra i dabogda se svi sretni vratili sa utakmice. :)
slika

slika

Eh da su sad i te tvoje pare da se utali za soka :lol:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 avg 2011, 15:31

Fk Željezničar se mora oglasiti povodom učestalih napada frustriranog novinara avazovog ovog lista Z Ćorovića .Ovaj čovjek več nekoliko godina piše rubrike u avazu i sportu na temu Željezničar ali sa nevjerovatnom mržnjom .Čitajuči današnje izdanje sporta ostao sam zapaljen količinom mržnje koju ovaj novinar pokazuje prema svemu vezanom za Želju .Inače Amar Osim več odavno izbjegava davati intervjue navedenom .Također me čudi da navijači Želje ne prepoznaju jezik mržnje ovog kvazi novinara. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 avg 2011, 15:36

DRHAUSE je napisao/la:Fk Željezničar se mora oglasiti povodom učestalih napada frustriranog novinara avazovog ovog lista Z Ćorovića .Ovaj čovjek več nekoliko godina piše rubrike u avazu i sportu na temu Željezničar ali sa nevjerovatnom mržnjom .Čitajuči današnje izdanje sporta ostao sam zapaljen količinom mržnje koju ovaj novinar pokazuje prema svemu vezanom za Želju .Inače Amar Osim več odavno izbjegava davati intervjue navedenom .Također me čudi da navijači Želje ne prepoznaju jezik mržnje ovog kvazi novinara. :idea:
Ja ne čitam to pa nisam ni vidio, jel možeš skenirat i postavit ovdje?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

11 Plavih
Kontakt:

Post Postao/la 11 Plavih » 26 avg 2011, 16:05

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/be ... e-olimpicu" onclick="window.open(this.href);return false;

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 26 avg 2011, 16:26

nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 26 avg 2011, 16:34

ChWilla je napisao/la:
StoneRoses je napisao/la:Ni ja dok onaj siptar bude vodio tribinu mene jug ocima nece vidjet,vrijeme je da novi momci povedu a ne ove pijavice sto samo sisu novac od nas postenih navijaca zeljeznicara.
hahhahah al ga provali, al su ovi pitari jadni za nepovjerovati...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 26 avg 2011, 16:38

aloba90 je napisao/la:nisam navijac zeljeznicara, ovo mi je drugi post jer sam citao ovu temu i ne mogu da vjerujem da vi stvarate takvu paniku da je to nevjerovatno, a prosla su 4 kola, pa zeljo je uzeo titulu prije dvije godine na proljece, jedan jedini kiks ste imali i ovoliko rasprave, meni licno amar jeste malo mutan covjek i normalno je da pogrjesi, a mislim i da ima previliki autoritet i kredit kod navijaca da moze da radi skoro pa sta mu je volja, moj klub je 6 bodova ispred vas, ali volio bih da igramo derbi koji ce odluciti osvajaca lige, mislim da je vasa panika bezrazlozna i da cete
nakon prve gostujuce pobjede mastati o tituli
Ah, ako osvojimo bar jednu titulu ove godine, vidjećemo kako će nam sve ovo bit ismiješno :D
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2011, 16:41

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
hahhahah al ga provali, al su ovi pitari jadni za nepovjerovati...
nemojte tako covjek se hoce vratiti svojim korjenima koji poticu iz Želje
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sto ga provali :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bing [Bot], knoa, Levin, mnon46 i 60 gostiju.