Kao sto rekoh posle Sarajeva
Simic
Ovaj igrac je trebalo da se oprosti od fudbala pre nego sto je i poceo da se bavi sa njim. Ja stvarno ne znam po kome je on razumu ne kapiten nego u Slaviji jos uvek,pa on sve sto zna je da ukenja akciju,a navijaci su jos ludji sto se sprdaju sa njim pa ga loze sa "Daj gol Picula"
Ovo je zasluzilo da ispadnu i da se vise nikada ne vrate u ligu.Sta ucinise ljudi od onakvog kluba,gde su igrali Arsenijevic,Scepanovic,Cirka,Bakovic,Spalevic,Regoje,Zurzinov,Atanackovic,Benovic,Kokot,Injac,Kosoric,i ostalic.Sramota da se guraju neki poluigraci tipa ovoga indijanca kome mislim da niti jedan covek kome je Slavija najdrazi ne bi trebao ime da spomene,ili jedan Dujkovic,ne sumnjam da je za bar 3 gola on kriv.Sramota...
Umesto da se guraju Slavijina deca ala Seslija,Pusara,Perisic,Papaz,Damir,Nedim pojacani sa ovim sa strane ali izuzetno talentovanim Todorovicem,pa Smajicem,pa onda odlicnim Sadikovicem iako sam mislio da od njega nikada nece postati igrac,pa Nikolicem,oni guraju ovako neke igrace.Pa i onaj Rasevic,letva teska.A najgore je sto je na klupi jos veci indijanac nego sto su najlosi igraci ovoga kluba Bjelica.Pa tome se coveku u faci vidi da je trenerski anafalbet.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))