FK Slavija

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 01:44

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Lagano dodjes do Dobrinje i tramvajem do Koseva :mrgreen: Kako je ova slavija zrela za druge lige , samo steta kolko tolko imaju dobar stadion.
Sta ce na tramvaj kad ima trolejbus s Dobrinje do Koseva :D
Lapsus i to zesci :mrgreen: :mrgreen:

slika Jesu sparili kopacke. Ja ne mogu da vjerujem da adidas oblaci slaviju :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 25 avg 2011, 01:48

Sarajlijc@ je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Lagano dodjes do Dobrinje i tramvajem do Koseva :mrgreen: Kako je ova slavija zrela za druge lige , samo steta kolko tolko imaju dobar stadion.
Sta ce na tramvaj kad ima trolejbus s Dobrinje do Koseva :D
Lapsus i to zesci :mrgreen: :mrgreen:

slika Jesu sparili kopacke. Ja ne mogu da vjerujem da adidas oblaci slaviju :roll:
Ne oblači nikoga, neko lagano skoknu do radnje i kupe sebi nekoliko pari :)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 01:52

Da vidis kasnije duel kada su Smajic i Sadikovic udvojili Kojasevica,svi u narandzastom. :D

p.s.
Oni kupuju dresove od Adidasa,a trening oprema za ove pripreme im je bila od Jome koliko sam primetio.
A zanimljivo kopacke im placa klub to sam danas saznao.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 25 avg 2011, 02:33

Sarajlijc@ je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Tebi ako je stadion Slavije dobar onda ti nemas oci :D
Pa bolji je sigurno od nekolicine u ligi.
lakse je njega uraditi da dobije uefinu licencu nego bilo koji drugi,samo mu stolice trebaju,a nezz kako je stanje sa prostorijama unutra

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 25 avg 2011, 07:28

ma meni nije jasno sto trosite riejci na ****,,,kad oni jednom Vucinu Scepanovicu koji je igrao za njih jebu mater gdje ces dalje o cemu pricati...fuj fuj dabogda ispali i nikad s ene vratili..ugasili se kao dzerzelez zenica...

fowler
Kontakt:

Post Postao/la fowler » 25 avg 2011, 10:21

Nije stvar kluba, već navijača. Te lažne sarajlije u egzilu po Vojkovićima, Krupcu, i ostalim vukojebinama su u kući naučeni da mrze, pljuju i veličaju likove koji sa sportom nemaju nikakve veze

fowler
Kontakt:

Post Postao/la fowler » 25 avg 2011, 10:48

Mah, pusti..Papci..Vidiš da imaju tradiciju kao navijačka skupina :lol: :lol: :lol: Kad ponestane pjesama, ide stari singl o Ratku Mladiću

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 25 avg 2011, 11:11

seyoniii je napisao/la:ma meni nije jasno sto trosite riejci na ****,,,kad oni jednom Vucinu Scepanovicu koji je igrao za njih jebu mater gdje ces dalje o cemu pricati...fuj fuj dabogda ispali i nikad s ene vratili..ugasili se kao dzerzelez zenica...
E to neces docekati bar narednih 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 avg 2011, 15:04

Mirko Vucinic je napisao/la:
seyoniii je napisao/la:ma meni nije jasno sto trosite riejci na ****,,,kad oni jednom Vucinu Scepanovicu koji je igrao za njih jebu mater gdje ces dalje o cemu pricati...fuj fuj dabogda ispali i nikad s ene vratili..ugasili se kao dzerzelez zenica...
E to neces docekati bar narednih 10 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ada đetiću sto si tako siguran ;) aBd i puno puno prije od tog ubrzo :mrgreen: lafo ovi vasi osudjuju incident i skandiranja a oni postaju mars na drinu :roll: i ovo isticanje RATNE ZASTAVE? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to je zastava srednjovjekovne bosne idoli 8-) ko sve ne vodi ove lokalne klubove
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 avg 2011, 15:10

Dosta diskusije o zastavama. Ovo je tema o FK Slavija.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 27 avg 2011, 18:39

A sad adio,a sad adio i ko zna gdje i ko zna kad.Petarda u mreži Slavije.Nakon 4 komada,sada 5.Još slijedeću utakmicu kući bez publike 8-) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 avg 2011, 18:47

raspali se dabogda :lol:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 avg 2011, 18:48

6-1

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 18:50

Kao sto rekoh posle Sarajeva
Simic
Ovaj igrac je trebalo da se oprosti od fudbala pre nego sto je i poceo da se bavi sa njim. Ja stvarno ne znam po kome je on razumu ne kapiten nego u Slaviji jos uvek,pa on sve sto zna je da ukenja akciju,a navijaci su jos ludji sto se sprdaju sa njim pa ga loze sa "Daj gol Picula"
Ovo je zasluzilo da ispadnu i da se vise nikada ne vrate u ligu.Sta ucinise ljudi od onakvog kluba,gde su igrali Arsenijevic,Scepanovic,Cirka,Bakovic,Spalevic,Regoje,Zurzinov,Atanackovic,Benovic,Kokot,Injac,Kosoric,i ostalic.Sramota da se guraju neki poluigraci tipa ovoga indijanca kome mislim da niti jedan covek kome je Slavija najdrazi ne bi trebao ime da spomene,ili jedan Dujkovic,ne sumnjam da je za bar 3 gola on kriv.Sramota...
Umesto da se guraju Slavijina deca ala Seslija,Pusara,Perisic,Papaz,Damir,Nedim pojacani sa ovim sa strane ali izuzetno talentovanim Todorovicem,pa Smajicem,pa onda odlicnim Sadikovicem iako sam mislio da od njega nikada nece postati igrac,pa Nikolicem,oni guraju ovako neke igrace.Pa i onaj Rasevic,letva teska.A najgore je sto je na klupi jos veci indijanac nego sto su najlosi igraci ovoga kluba Bjelica.Pa tome se coveku u faci vidi da je trenerski anafalbet. :roll:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 27 avg 2011, 18:51

7-1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 27 avg 2011, 18:51

znaci slavija ispada ove godine zajedno sa drugovima iz leotara.

hahhaha 7:1 jesmo ih mi psihicki ubili :D protiv nas su jos imali srece :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 avg 2011, 18:52

:roll: :roll:

Ne mogu oni hodat,nespremni totalno..odavno losiju ekipu nisam gledo u nasoj ligi. Jbt, kad oni nama ne osutaju po golu ko domacini, KOzara im 7 uvali...sreca za njih pa su iskoristli situaciju u kojoj su GOSK i Celik i nekako pobijedili. Dobro ce im doci ova pauza...

Edit: 6-2 je :roll: :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 avg 2011, 18:55

Prebacila Kozara jedan gol sa svog konta Slaviji tako da je konačni rezultat 6:2 :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 18:58

Jao i Raca prvu igrao. :roll:

Dujkovic :oops: ,Nikolic,Lackanovic :roll: ,Raca,Sadikovic,Zeba,Rasevic :roll: ,Todorovic,Muminovic,Simic :oops: Perisic.

Sastav na kome nebi pozavideli ni drugoligasi u borbi za opstanak. :roll:

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 27 avg 2011, 19:03

koliko sam sretan sta je slavija dozivila katastrofu ne mogu opisat,sledece godine pjevajte slogi,ugljeviku,drini te vase nebuloze al u drugoj ligi,ako Bog da i iz nje da iscepite

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.