Ko na eurovizijimessilla je napisao/la: Bolje išta nego ništa.![]()
I to od Portugalca , Armenca i neke žene iz San Marina.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ko na eurovizijimessilla je napisao/la: Bolje išta nego ništa.![]()
I to od Portugalca , Armenca i neke žene iz San Marina.
pa dzaba ti sto se stranci, odnosno neevropljani biraju, opet curica ne bi dobila ovu nagradu...MARCELO je napisao/la:A i glup naziv nagrade,najbolji igrac u evropi![]()
A ovo pravilo da se ubrajaju i strani igraci u evr. klubovima je maslo cmara platinija.To se iz aviona vidi.
Ma znam to,al et samo kazem.Jbg,da se Platini osigura.Ko je mogo znat da ce Xavi imat vise glasova od Ronalda.Ajd ocekivalo se da ce messi dobit,al i da ce Xavi imat vise od cr7ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dzaba ti sto se stranci, odnosno neevropljani biraju, opet curica ne bi dobila ovu nagradu...MARCELO je napisao/la:A i glup naziv nagrade,najbolji igrac u evropi![]()
A ovo pravilo da se ubrajaju i strani igraci u evr. klubovima je maslo cmara platinija.To se iz aviona vidi.
Xavi, Xavi
Ovo je UEFA-ina nagrada za najboljeg europskog nogometaša, bit' će i izbor i za najboljeg nogometaša svijeta - FIFA-ina Zlatna lopta. A i tu se već zna k'o je prviMARCELO je napisao/la:A i glup naziv nagrade,najbolji igrac u evropi![]()
Pa znam to,al "evropski igrac" a ne igrac u evropskom klubu.Kao sto sam gore vec napisao,Platini,bog i batina.Ne kazem ja da messi nije zasluzio ovu nagradu,samo da se vec u novoj nagradi uvodi novo pravilo da se ubrajaju i strani igraci u evr. klubovima.Culé je napisao/la:Ovo je UEFA-ina nagrada za najboljeg europskog nogometaša, bit' će i izbor i za najboljeg nogometaša svijeta - FIFA-ina Zlatna lopta. A i tu se već zna k'o je prviMARCELO je napisao/la:A i glup naziv nagrade,najbolji igrac u evropi![]()
Do prosle godine se birao najbolji golman,branic,veznjak,napadac i pored toga najbolji igrac(najkorisniji)-prosle godine-cezar,maicon,sneijder,milito,milito a sad su i to ukinuli.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel se trebo birati najbolji tim UEFA LP...
nesto je slicno bilo proslo zrijebanje grupa za LP, ili se samo meni cini da sam se nesto zaj.ebo...
Pa de mi bgt reci imal tebi veze recenica:Messi najbolji evropski nogometasxavi26 je napisao/la:jao sto neki vole ronalda! mislim da ova nagrada ima veze samo sa nastupima u ligi prvaka, zbog toga je i dodjeljuju na dan izvlacenja grupa za sljedecu sezonu, a svi znamo da je barca na krilima messija otisla do vrha, dok se doticni ronaldo u polufinalnoj utakmici sa barcom apsolutno nije ni vidio!!
p.s. i jos kad neko spomene ronaldovih 50 golova!? siguran sam da bi ga i tu messi pretekao da je igrao zadnje 3-4 utakmice u prvenstvu..![]()
![]()
Daj kolega, pa si slijepac vidi koliko su Xavi i Messi ispred doticne kristine, samo ti se pravis englezMARCELO je napisao/la:Do prosle godine se birao najbolji golman,branic,veznjak,napadac i pored toga najbolji igrac(najkorisniji)-prosle godine-cezar,maicon,sneijder,milito,milito a sad su i to ukinuli.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel se trebo birati najbolji tim UEFA LP...
nesto je slicno bilo proslo zrijebanje grupa za LP, ili se samo meni cini da sam se nesto zaj.ebo...
pogresno mislis.. barem je onaj na eurosportu rekao drugacije a i kad je bilo predstavljanje igraca prikazivani su dresovi repki kao i neki potezi na tekmama repkexavi26 je napisao/la:mislim da ova nagrada ima veze samo sa nastupima u ligi prvaka, zbog toga je i dodjeljuju na dan izvlacenja grupa za sljedecu sezonu
a da ne pricamo o njegovim igrama u portugalu.. pa ubise po svim prvenstvima zahvaljuci ronalduBernabéu je napisao/la:Messi je svojim igrama u Barci zaslužio ovu nagradu, ali kada igra za Argentinu to je skroz druga priča. Mišljenja sam da on nikada ne bi postao igrač da nema uz sebe Xavija i Iniestu koji su vrlo važni kotačići u Barcinoj momčadi. Začudilo me je onako malo glasova za Ronalda, iako je bio najbolji strijelac Primere i sam je bio nositelj Realove igre. Dosta nerealno, ali eto.
Mišljenja sam da on nikada ne bi postao igrač da nema uz sebe Xavija i Iniestu
Kolega citiras pogresan post.Pa to si u pravu tako kad zajedno napises,al kad igraju jedan bez drugog onda se mogu mjerit sa svima.Dushi_Rob je napisao/la:Daj kolega, pa si slijepac vidi koliko su Xavi i Messi ispred doticne kristine, samo ti se pravis englezMARCELO je napisao/la:Do prosle godine se birao najbolji golman,branic,veznjak,napadac i pored toga najbolji igrac(najkorisniji)-prosle godine-cezar,maicon,sneijder,milito,milito a sad su i to ukinuli.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a jel se trebo birati najbolji tim UEFA LP...
Ne mogu ti rec zasto se izvlaci bas na ovaj dan,vjerovatno kako se ponovo ne bi morala okupljati evropska elita.xavi26 je napisao/la:pa hajd ti meni onda objasni zasto se ova nagrada dodjeljuje bas na dan izvlacenje grupa za sljedecu sezonu lige prvaka!? jecer su pomagali u izvlacenju ljudi koji su sa klubovima bili prvaci evrope (gullit, mateus, figo), pa su prikazivali njihove poteze i iz dresova reprezentacije, mora se znati odakle je ko..
Samo djeci moze biti smijesan ovaj izradjeni klipic.DesimaL je napisao/la:![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.