ne kopiraj postove sa drugih forumameskalin je napisao/la:prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje koloajdeee Berlu razveseli navijace
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ronaldo99 je napisao/la:ne kopiraj postove sa drugih forumameskalin je napisao/la:prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje koloajdeee Berlu razveseli navijace
![]()
![]()
a **** je, da ne pisem pa samo copy
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
opa, ako se štrajk prekine, a do tad bi trebao milan 11.9. čeka lazio na san siru, a samo 2 dana kasnije igra sa barcom na camp nou.
evo cijelog rasporeda milana za LP:
Barcelona-Milan, 13. 9. 2011.
Milan-Viktoria Plzen, 28. 9. 2011.
Milan-Bate Borisov, 19. 10. 2011.
Bate Borisov-Milan, 1. 11. 2011.
Milan-Barcelona, 23. 11. 2011.
Viktoria Plzen-Milan, 6. 12. 2011.
u 4 utakmice sa istočnjacima uzeti 10 bodova i prolaz laganica,
evo cijelog rasporeda milana za LP:
Barcelona-Milan, 13. 9. 2011.
Milan-Viktoria Plzen, 28. 9. 2011.
Milan-Bate Borisov, 19. 10. 2011.
Bate Borisov-Milan, 1. 11. 2011.
Milan-Barcelona, 23. 11. 2011.
Viktoria Plzen-Milan, 6. 12. 2011.
u 4 utakmice sa istočnjacima uzeti 10 bodova i prolaz laganica,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
super što se odgađa prvo kolo, ionako ne bi u subotu mogao pratiti meč. što se tiče lige prvaka lagan prolaz, ali milan je to ako bude poneki kiks nemojmo se čuditi. protiv barce na nou campu realno milan nema šta da traži, ne sjećam se kad su protiv jake ekipe španci izgubili kući, pada mi na pamet pobjeda livpoola i ona nafaka od rubin kazana. ali na san siru očekujem pobjedu!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
kakav napad imamo Barci sigurno mozemo dati go. a sad za odbranu nisam siguran da ce moci izdrzati. mislim da je vezni red presudan i kako ce oni odraditi svoj posao. kljucan bi mogao biti boateng i gattuso da vrse presing na xavi i iniestu i da ih ih izmlate 
sjajna stvar sto se sastajemo u grupi, najvise sam zelio da dobijemo milana, jer dugo se nismo okrsili, bice prenos na tv sto posto, bice lijepo i vidjeti ibru kako ce se ponasati na camp nou, mada najvjerovatnije ce objesiti onu svoju nosurdu jer nece se sastati s loptom za 90 minuta, obje ekipe naravno idu dalje, nadam se samo da cemo gledati sjajne meceve
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
evo ga sad i sa pravim dresom

Aquilani i nije neki Mister X.
Bio bih zadovoljniji dovođenjem Montoliva, barem bi manje brinuli što se tiče povreda (svi znamo da je Aqua sklon istim). Mada, volio bih opet vidjeti Kaku na San Siru.
Što se tiče Lige prvaka, žrijeb je povoljan. Da, Barcelona je s nama u grupi, no drugo mjesto je realna opcija, mada ne vidim zašto se ne bi ciljalo i na prvo ako dobijemo Barcu barem jednom. Istočnjaci neće praviti probleme (barem se nadam), tako da očekujem da će Allegri u tim utakmicama dati šansu i Pippu da postigne još koji pogodak i skine Raula s trona najboljeg strijelca CL. 
zar se njih dva ne bore za prvog strijelca europe? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- tony-mortale
- Kontakt:
ma euro takmičenja u LP nema šanse da stigne raula, neda mi se guglati al znam da je ogromna razlika
- Boateng_27
- Kontakt:
flamini out 5 mjeseci
... ja bi njega prodao i doveo još montoliva
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Njemu istice ugovor iduce sezone,a ima sminkersku platuBoateng_27 je napisao/la:flamini out 5 mjeseci... ja bi njega prodao i doveo još montoliva
E stigo je Aquaman jos da Rickiya vrnemo i bicemo ko lampa,mislim nakon svih nagadjanja i glasina misli da bi njih dvojica bili eto koliko toliko dobri,Aquilani je odlican igrac samo da bude zdrav i Kaka ako se vrati ako budu sto se kaze injury free Mocni smo!!!
Koliko ce Pasquato pauzirati utakmica zbog toga sto je povrijedio Flaminija...Boateng_27 je napisao/la:flamini out 5 mjeseci... ja bi njega prodao i doveo još montoliva
[youtube][/youtube]
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeli tacno da Gatuzo ima suspenziju neigranja 4 utakmice u ligi prvaka ako je to tacno i jos povreda Flaminija to znaci da nam treba jos veznih igraca , moguce zamjene za Flaminija su Lassana Diarra i Seydou Keita pise milannews.it
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Lass bi bio idealan.
Nije star i taman bi dosao, kad se Van Bommel, Rino i Ambro oproste.
Nije star i taman bi dosao, kad se Van Bommel, Rino i Ambro oproste.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Golmani:Abbiati ,Amelia,Roma
Odbrana:Abate,Zambrota,Mexes,Bonera,Yepes,Nesta,T.Silva,Oddo,Antonnini,Taiwo
Sredina:Ambrosini,M.W.Bommel,Gatusso,Flamini,K.P.Boateng,Sedorf,Emanuelson,Aquilani
Napad:Pato,Ibrahimovic,Robinho,Cassano,Inzaghi,El Sharaawy..
Eh ja mislim da je ovo nas cjelokupni sastav za nadolazecu sezonu
Odbrana:Abate,Zambrota,Mexes,Bonera,Yepes,Nesta,T.Silva,Oddo,Antonnini,Taiwo
Sredina:Ambrosini,M.W.Bommel,Gatusso,Flamini,K.P.Boateng,Sedorf,Emanuelson,Aquilani
Napad:Pato,Ibrahimovic,Robinho,Cassano,Inzaghi,El Sharaawy..
Eh ja mislim da je ovo nas cjelokupni sastav za nadolazecu sezonu
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Treba žestoko kazniti ovog malog Pasquata, ovakav krvnicki start se ne vidja ni u nasoj PLArogantni je napisao/la:Koliko ce Pasquato pauzirati utakmica zbog toga sto je povrijedio Flaminija...Boateng_27 je napisao/la:flamini out 5 mjeseci... ja bi njega prodao i doveo još montoliva
[youtube][/youtube]
Za zivot cijeli!
Como vs AC Milan
Cetvrtak od 18 : 00
Prijateljska utakmica
http://www.facebook.com/ACMilanBalkan" onclick="window.open(this.href);return false; uclanite se

Cetvrtak od 18 : 00
Prijateljska utakmica
http://www.facebook.com/ACMilanBalkan" onclick="window.open(this.href);return false; uclanite se
što mi obrisa post? jel to vrijeđam nekoga 
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.