Zar se niko nece kladiti
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar se niko nece kladiti

Zar se niko nece kladiti
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nema dalje.bistrikboy je napisao/la:Kratko i jasno...Nimla_RZ je napisao/la:Ko je najbolji? Sest bodova u dvije tekme...
Čelik Zenica 1945
..isti samEdin TM87 je napisao/la:uplacujem ovih 110,10 KM da legenda reala nece dati gol.Emir ZENICA je napisao/la:jesam sefe
- spielführer_21
- Kontakt:
kad se vraća LBJ sa rehabilitacije u Banovićima? Izgleda da će lider biti oslabljen ovo kolo
biće teško, ali mi smo Međedi i mislim da sam s tim sve rekao 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Sta cemo sa ovim parovima, talijanska i spanska liga se ne igraju ovog vikenda !
Znaci gubimo 2 para !!!
Znaci gubimo 2 para !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Sta cemo sa ovim parovima, talijanska i spanska liga se ne igraju ovog vikenda !
Znaci gubimo 2 para !!!
EDIT:Spanska liga ce se ipak igrati
da španska se igra, a ev italijanska odgođena, dobro je što imamo ove bonus parove...čak bi ja stavio po još jedan bonus par, ako i taj prvi bonus par buđe odgođen il ako dva meča budu odgođena ....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- elninho_resTO
- Kontakt:
ebem ti internet 
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Mogo ti je ne radit bar jos 1 danelninho_resTO je napisao/la:ebem ti internet
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hoce li konacno biti normalno kolo.Sad strajkaju Spanci sad Talijani???Ko je sledeci??Ali srecom imamo samo po jedan par Talijana.Znaci bit ce sve kao i proslo kolo.Bonus upada u igru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Pa neće ,znao si da Talijani i Španci štrajkuju i ti ih opet stavljaš i zaobilaziš našu ligu u širokom luku ,koja će se sigurno igrati ,nego moram tipovati sad dva para glupih Francuza123456 je napisao/la:Hoce li konacno biti normalno kolo.Sad strajkaju Spanci sad Talijani???Ko je sledeci??Ali srecom imamo samo po jedan par Talijana.Znaci bit ce sve kao i proslo kolo.Bonus upada u igru.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Pa neće ,znao si da Talijani i Španci štrajkuju i ti ih opet stavljaš i zaobilaziš našu ligu u širokom luku ,koja će se sigurno igrati ,nego moram tipovati sad dva para glupih Francuza123456 je napisao/la:Hoce li konacno biti normalno kolo.Sad strajkaju Spanci sad Talijani???Ko je sledeci??Ali srecom imamo samo po jedan par Talijana.Znaci bit ce sve kao i proslo kolo.Bonus upada u igru.
Hajde nemoj i ti da me napadas
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Bože sačuvaj nikad te ja ne napadam123456 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Pa neće ,znao si da Talijani i Španci štrajkuju i ti ih opet stavljaš i zaobilaziš našu ligu u širokom luku ,koja će se sigurno igrati ,nego moram tipovati sad dva para glupih Francuza123456 je napisao/la:Hoce li konacno biti normalno kolo.Sad strajkaju Spanci sad Talijani???Ko je sledeci??Ali srecom imamo samo po jedan par Talijana.Znaci bit ce sve kao i proslo kolo.Bonus upada u igru.
Hajde nemoj i ti da me napadasDosta je Edin sto mi drzi predavanje za BiH ligu.Evo obecavam da ce biti po jedan par u sledecem kolu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja sam uz tebe sekretaru ! Imas moju podrsku do kraja
Pusti se ti ove dvojice,legende donekle al onog malca ne slusaj nista

Pusti se ti ove dvojice,legende donekle al onog malca ne slusaj nista
Volim te Celik ! ! !
Naravno da ima tvoju podrsku, kad te pustio da igras ligu, iako si banovan.Emir ZENICA je napisao/la:Ja sam uz tebe sekretaru ! Imas moju podrsku do kraja![]()
Pusti se ti ove dvojice,legende donekle al onog malca ne slusaj nista![]()
Roger Federer the greatest of all time!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A ti misko ? Sta je s tobom ?
Suti misu
Suti misu
Volim te Celik ! ! !
Spanci bre igraju,samo Italijani ne igraju,znaci samo jedna utakmica se otkazuje,i vazi bonus par. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bianconeri1988(La Vecchia Signora) je pogresno prognozirao,igrao je za BackSpace United parove a trebao je za
La Vecchia Signora
La Vecchia Signora
- sarajlija89
- Kontakt:

Jbt, ja svako kolo sa igracem manje igram
Jel se ikad ovo desilo??
Nema kaznenih bodova u ovom slucaju jel tako, samo se racuna kao da nije igrao??
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
I ja svako kolo sa igračem manje ,jedno kolo se uvrijedi Bosco ,jedno Otnys Ynwasarajlija89 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jbt, ja svako kolo sa igracem manje igramNe mogu sam, gledaj sta mi rade igraci
![]()
Jel se ikad ovo desilo??
Nema kaznenih bodova u ovom slucaju jel tako, samo se racuna kao da nije igrao??
Dešavalo se to Emiru jednom
Nema kaznenih bodova u tom slučaju ,samo mu se pogođeni rezultati računaju kao autogolovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.