FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

underground
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la underground » 26 avg 2011, 17:15

sutra vam poraz ne gine :D :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 26 avg 2011, 18:02

underground je napisao/la:sutra vam poraz ne gine :D :D
alooooo momak uredu jee i VOZDRA !!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2011, 18:06

hordas1987 je napisao/la:
Cimburijada uredu je, sutra gledajte buduce sampione Smogovci :lol: :lol:

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 26 avg 2011, 18:12

ado-hz je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:
Cimburijada uredu je, sutra gledajte buduce sampione Smogovci :lol: :lol:
cuj jufki sto se upalise smirite se :D :D
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 26 avg 2011, 18:13

hehe valjda cemo na vrijeme rjesit ovu utakmicu i necemo cekat ponoc ko prosli put :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 avg 2011, 18:20

19HzsA87 je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Sa Ledetom nije pricano za ugovor, niti ce pricati jer Irfan to nece.
Zbog ovoga smo otjerali prošlu upravu (dijelom ), dakle ovi višestruki povratnici (izuzev Škore) koji misle da im je babo napravio Sarajevo pa kad nema gdje eto njega u "omiljeni dres". 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koga si ba ti otjerao ti nisi vidio stadiona, ne samo ti, vec svi redovni korisnici ovog foruma navijali oni za FKS ili za neki deseti klub.

Vidis nekome je ovaj forum izvor šale,šprdnje i svega pozitivnog :lol: :lol: :lol: :lol:
A ti brojiš , na tribini...mlad si ti navijačić...ko skitnica stopao si, ha?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 26 avg 2011, 18:33

burek pita je napisao/la:hehe valjda cemo na vrijeme rjesit ovu utakmicu i necemo cekat ponoc ko prosli put :)
ma aBd i ovaj put im poderat mrezu kao i prosli put !!!
hahahahahaaha !!! :) :) :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2011, 18:37

bordo je napisao/la:Ma neka sponzora ali bas u vidu reklame za seebe a koristi za nas!
Ali Imamovicu daleko kuca od Sarajeva! A imaju tu i Hastori koji
vode glavnu rijec oko ASA Group! Pa kakve su tu igre to ne znam!
Pa necu da pametujem!

Davnio je Nihad zavrsio za ASOM !
odakle ta info za asino sponzorstvo.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 26 avg 2011, 19:03

Ovdje ima hordi zla koje nisu u mogucnosti otici na tekmu a rado bi!
Npr JA! Ja sam vezan za svoju porodicu koja zivi vani! PA SAM TAMO VAMO!
Jer mi je **** takva sudbina!A moje Fk Sarajevo nosim u srcu i kada mogu
tekmu nepropustam! To je jedan od razloga sto me veze za ovaj forum i nasu temu!
Imam namjeru samo pametne i korisne stvari sa mojom bracom da podijelim i
prokomentarisem! To je odgovor za one koji sebi daju za pravo reci nekome da visi
na racunaru a ne ide na tekme!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 avg 2011, 19:13

Braco sutra na tekmu i aBd nadam se samo najboljem ishodu,idemo zapaliti sjever kako samo mi znamo.Danas mi je citav dan na poslu tema bordo boja i vec sam poceo da brojim sate al ovo nikako da usitni :D
SRCEM BITI VEZAN U TOME LEZI SNAGA !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 avg 2011, 19:24

bordo je napisao/la:Ovdje ima hordi zla koje nisu u mogucnosti otici na tekmu a rado bi!
tekmu nepropustam! To je jedan od razloga sto me veze za ovaj forum i nasu temu!
prokomentarisem! To je odgovor za one koji sebi daju za pravo reci nekome da visi
Mala ispravka za boldovano. Može se reči da ovdje ima navijača FK Sarajevo koji ne mogu ili nisu u mogučnosti da idu na utakmice, jer Horde Zla nisu svi. Ne možemo se hvaliti trudom tih momaka po forumima i nazivati se tako, ako mi ne učestvujemo u tome ili nismo članovi te grupe. To je tako. Sa ostalim dijelom tvog posta se slažem, korektno !
Ovaj post nisam napisao zato što želim neke dublje rasprave koje nemaju veze sa temom, ne, već samo da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ko je HZ, a ko nije ! Živio ! :)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 26 avg 2011, 19:29

Jirži Plišek koji je odmah nakon presice pohitao na trening.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 avg 2011, 19:32

gauco je napisao/la:Jirži Plišek koji je odmah nakon presice pohitao na trening.
profesionalac ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2011, 19:36

"Ako Čelik i bude igrao tako moramo imati način da sebi otvorimo put do protivničkog gola. Svi igrači koji su trenutno u prvom planu su spremni i sa te strane nema problema", kaže Plišek koji se osvrnuo i na neke nepotrebne žute kartone protiv Slavije.

"Pričali smo poslije utakmice sa Slavijom i o toj temi. Oni igrači koji su opomenuti su dobili simbolični kaznu, ali moraju da budu svijesni kako treba da se ponašaju i da igraju za veliki klub jer u budućnosti će takve stvari biti teže sankcionisane
8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 avg 2011, 19:40

svaka cast za Pliseka...uveo je dosta pozitivnih stvari odkad je u nasem klubu!!! samo nek nastavi ovako i abd nam donese titulu 8-)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 avg 2011, 20:08

Svaka mu je promisljena sa porukom i na mjestu.

Odlicno Plisek,navijaci su uz tebe ;)

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 26 avg 2011, 20:11

bhfanatic14 je napisao/la:svaka cast za Pliseka...uveo je dosta pozitivnih stvari odkad je u nasem klubu!!! samo nek nastavi ovako i abd nam donese titulu 8-)
ma dok ne dodje stranac u klub i uvede disciplinu nema nista !!!
a prije jarganaa u klubu nezna se ko kosi a ko vodu nosi a sada polako tekmu po tekmu a tek na kraju sabrati i oduzeti sve pa vidjeti gdje smo !!!
kako smo fino krenuli ja se aBd nadam najboljem !!! ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2011, 20:13

formance je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ovdje ima hordi zla koje nisu u mogucnosti otici na tekmu a rado bi!
Mala ispravka za boldovano. Može se reči da ovdje ima navijača FK Sarajevo koji ne mogu ili nisu u mogučnosti da idu na utakmice, jer Horde Zla nisu svi. Ne možemo se hvaliti trudom tih momaka po forumima i nazivati se tako, ako mi ne učestvujemo u tome ili nismo članovi te grupe. To je tako. Sa ostalim dijelom tvog posta se slažem, korektno !
Ovaj post nisam napisao zato što želim neke dublje rasprave koje nemaju veze sa temom, ne, već samo da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ko je HZ, a ko nije ! Živio ! :)
Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.

I na kraju braco zapamtite nasa je vjera ista a zove se F.C.SARAJEVO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 avg 2011, 20:17

ado-hz je napisao/la:
formance je napisao/la:
Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.

I na kraju braco zapamtite nasa je vjera ista a zove se F.C.SARAJEVO
Morat cemo osnovati neku sektu i odrediti nacela vjerovanja :D .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2011, 20:27

slika

Previsok je... :D 8-)

1.98....ima da dominira, jos samo da ima upola golmanske kvalitete i to je to :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, OzmoodPinglewood, TETRAPAK, Vanja8 i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []