PL BiH 2011/12

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: PL BiH 2011/12

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 19:08

Giallorossi je napisao/la:Slavija kaznjena sa dva meca bez publike i 8.hiljada KM :roll: ...bolje da su im par bodova oduzeli,ne bi im na pamet doslo vise .. ovako :oops:
Jel' to hoces da kazes da je malo.

S obzirom kako su se klubovi u BIH zbog raznih parola,transparenata sto je mnogo gore nego skandiranje kaznjavali,pa i zbog skandiranja,ovo je previsoko.Bio sam na utakmici odma' da kazem da se nebi javili neki kojima je sredstvo informisanja SS.ba ili danasnji tekst u Dnevnom Avazu i ovo je moralo biti manja kazna,i Slavija ce morati uloziti zalbu na ovu odluku.
Naravno ne opravdavam skandiranje,niti uletanje na teren(koje je opet doslo kako je doslo),ali moralo je biti manje.
Sada obrazlagati necu javno ovako,jer ima veliki broj nalozenih indijanaca koji su umislili da su neki huligani i branioci ove drzave,ali moze na pp za ozbiljnije clanove ako nekoga zanima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2011, 19:11

Devil je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Slavija kaznjena sa dva meca bez publike i 8.hiljada KM :roll: ...bolje da su im par bodova oduzeli,ne bi im na pamet doslo vise .. ovako :oops:

S obzirom kako su se klubovi u BIH zbog raznih parola,transparenata sto je mnogo gore nego skandiranje kaznjavali,pa i zbog skandiranja,ovo je previsoko.Bio sam na utakmici odma' da kazem da se nebi javili neki kojima je sredstvo informisanja SS.ba ili danasnji tekst u Dnevnom Avazu i ovo je moralo biti manja kazna,i Slavija ce morati uloziti zalbu na ovu odluku.
Naravno ne opravdavam skandiranje,niti uletanje na teren(koje je opet doslo kako je doslo),ali moralo je biti manje.
Sada obrazlagati necu javno ovako,jer ima veliki broj nalozenih indijanaca koji su umislili da su neki huligani i branioci ove drzave,ali moze na pp za ozbiljnije clanove ako nekoga zanima.

ne znam mozda ti to gledas iz druge perspektive, ali ako je tebi puno 8 000 maraka za noz ... fakat nemam rijeci
i reci sta je to gore skandiranje od toga?
dno dna
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 26 avg 2011, 19:12

Kazna neće pomoći ništa . Ovo se riješava na drugi način. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 19:15

nick je napisao/la:
Devil je napisao/la:

ne znam mozda ti to gledas iz druge perspektive, ali ako je tebi puno 8 000 maraka za noz ... fakat nemam rijeci
i reci sta je to gore skandiranje od toga?
dno dna
Cekaj ko je rekao da je meni problem u novcu,problem je u ove dve utakmice suspenzije,to je izuzetno lose odradjeno od strane disciplinske zbog ranih pokusaja.
O ostalom rekao sam necu javno. ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2011, 19:17

ne znam svagdje u svijetu zbog velicanja slicnih stvari ide se na robiju... ali hajde, najlakse je opravdat sebi nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 26 avg 2011, 19:27

Heh,smiješna kazna.Dali je Budućnost u pitanju uslijedilo bi izbacivanje iz svih takmičenja pod pokroviteljskom Nogometnog saveza BiH i FBiH.
Za jedno obično prigovaranje i traženje korektnosti i pravde zbog sviranog nepostojećeg penala Munever Rizvić,kao i Dilaver Zrnanović dobiju suspenziju od 6 mjeseci,uz to Budućnost gubi utakmicu sa 3:0.
Dok za ove indijance,nacionaliste je kazna smiješnih 8000 KM.Fuj.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 19:35

neutralan__ je napisao/la:Heh,smiješna kazna.Dali je Budućnost u pitanju uslijedilo bi izbacivanje iz svih takmičenja pod pokroviteljskom Nogometnog saveza BiH i FBiH.
Za jedno obično prigovaranje i traženje korektnosti i pravde zbog sviranog nepostojećeg penala Munever Rizvić,kao i Dilaver Zrnanović dobiju suspenziju od 6 mjeseci,uz to Budućnost gubi utakmicu sa 3:0.
Dok za ove indijance,nacionaliste je kazna smiješnih 8000 KM.Fuj.
Kako ne shvatas+ 2 utakmice bez publike,sto stalno izostavljate tu cinjenicu,da je samo 8000 to bi mozda i bilo malo napisao sam to,ali 2 utakmice jos,e to je...
Pa cak i da su dobili kaznu kao Partizan,koja izgleda mala to bi bilo ja mislim pogubno za Slaviju,jer bi onda dozivotno igrali pred praznim tribinaam. :lol:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2011, 19:38

Popišam se ja na stotinu komiteta za normalizaciju, kad se za ovo dobije bijednih 8 000 KM i samo dvije utakmice bez publike. Morao je tu sir Kulina malo potegnuti ali eto...

Što reče neutralan da je neki drugi tim u pitanju kazna bi bila mnogo rigoroznija. NPR. Pretprošle godine nas kazne sa 3 utakmice za ulijetanje nakon sudijskog zvižduka, a ovi divljali po terenu u sred utakmice...

Nemam riječi . :cry:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 26 avg 2011, 19:39

Udariti službenu osobu nije isto kao i laprdati sa tribina ;) Ne znam otkud to da se Slaviji oduzmu bodovi :shock: jer skandiranje njenih "navijača" nema nikakve veze sa (ne)uspjesima na terenu. Samo se zbog dugovanja i događanja na terenu mogu uzimati bodovi. Kazna je i mala koliko odere UEFA zbog recimo par baklji :oops:
Sloga Uskoplje

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2011, 19:41

slogauskoplje je napisao/la:Udariti službenu osobu nije isto kao i laprdati sa tribina ;) Ne znam otkud to da se Slaviji oduzmu bodovi :shock: jer skandiranje njenih "navijača" nema nikakve veze sa (ne)uspjesima na terenu. Samo se zbog dugovanja i događanja na terenu mogu uzimati bodovi. Kazna je i mala koliko odere UEFA zbog recimo par baklji :oops:
Kad bi se ovo desilo u Europi, kazna bi bila takva da bi se Slavija momentalno ugasila.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 avg 2011, 19:43

Devil je napisao/la:

ja ovo vidim kao kakav takav napredak, baš zbog toga što kažeš da je kazna prevelika.. glupost je uspoređivati sa grijesima od ranije koji su manje ili nikako kažnjeni, to je bila sramota, negdje je moralo doći do zaokreta.. ja da sam u toj komisiji lijepio bih mnogo mnogo veće kazne, pa nek' plaču materi.. mora se stati tome u kraj!

ako poslije ovog opet neko krene istim putem, onda ih izbaciti iz lige i tačka, pa bi vidjeli kako nema više orgijanja na tribinama..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 19:52

Kao sto i rekoh,ja sam veca budala sto sam ista i pisao,jer su odma' pojedinci morali okrenuti stvari na drugi tok.

Obrisite sve sto ima veze sa kaznom FK Slavije ne vredi,nema razumnog pricanja tu,neki su hteli na pp,dobili su i tako je najbolje.

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 26 avg 2011, 19:53

Ne mogu vjerovati , partizan kaznjen u njihovoj ligi , od njihovih u savezu sa praznim tribinama do daljnjeg .. nidje veze kaznjeni sa bijednih 8 milja , ove 2 utakmice suspenzije i ne racunam jer ih ionako ne bude 100 - 120 gledalaca po mecu , tako da klub nece ostati bez neke love od karata :// zalosno
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 19:58

franco_tm je napisao/la:Ne mogu vjerovati , partizan kaznjen u njihovoj ligi , od njihovih u savezu sa praznim tribinama do daljnjeg .. nidje veze kaznjeni sa bijednih 8 milja , ove 2 utakmice suspenzije i ne racunam jer ih ionako ne bude 100 - 120 gledalaca po mecu , tako da klub nece ostati bez neke love od karata :// zalosno
Rek'o sam da necu,ali da se ne iznose ovakve informacije reagujem.
Partizan je kaznjen sa 300000 RSD uslovno,dakle 3000 eura.Ako mi je matis jaca strana 3000 eura bi trebalo da je manje od 8000 Km. :?
Nek me ispravi neko ako gresim. :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 avg 2011, 20:15

Devile, ne vidim u čemu je problem da kažeš ovdje zašto je previsoka kazna, a ne preko pp.. ovo je forum, jbga..
ja opet ponavljam da je ova kazna recimo realna (nije zgoreg i da je veća), sad što su prije kazne bile sramotno male, to je druga stvar.. negdje se mora slomiti!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 avg 2011, 20:19

Devil je napisao/la:
franco_tm je napisao/la:Ne mogu vjerovati , partizan kaznjen u njihovoj ligi , od njihovih u savezu sa praznim tribinama do daljnjeg .. nidje veze kaznjeni sa bijednih 8 milja , ove 2 utakmice suspenzije i ne racunam jer ih ionako ne bude 100 - 120 gledalaca po mecu , tako da klub nece ostati bez neke love od karata :// zalosno
Rek'o sam da necu,ali da se ne iznose ovakve informacije reagujem.
Partizan je kaznjen sa 300000 RSD uslovno,dakle 3000 eura.Ako mi je matis jaca strana 3000 eura bi trebalo da je manje od 8000 Km. :?
Nek me ispravi neko ako gresim. :D
Tebi i nije zalosno to sto se pjevalo na toj utakmici izgleda!! Ti poredis kaznu partizana i slavije, jao smijesno!! PA kad poredis da te upitam, koliko ce para, partizan izgubiti ukupno od ove kazne a koliko slavija..U slaviji maks 500 navijaca, plus jeftinije karte, a neznam koliko partizan ima navijaca kod kuce al najmanje 10x vise i sigurno su im skuplje karte, tako da partizan gubi dosta vise, a da ne govorim da oni igraju vaznu ulogu u borbi za vrh, dok je slaviji sredina tabele maks ove godine!! Al ovo netreba uopste biti tema razgovora, trebalo se kazniti strogo, pa da se neponavlja...Zalosno da neko na fudbalskom terenu uvelicava pokolj naroda, a sto je gore, neki to i brane kad se desi!!!FUJ
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 26 avg 2011, 20:21

zasto nisam iznenadjen sto licemjer nema isti stav prema "navijanju" navijaca slavije i pazaraca? ovakvi su najgori.. on i slicni njemu ce sutra opet drzati nekom lekcije iz lijepog ponasanja.
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 26 avg 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 20:21

A zasto ne dobiju klubovi kazne na cijim se stadionima skandira"Ubi Ubij Četnika"ili "Ubij Ubij Ustaše" tacno treba reci ovoj nasoj policiji cim se na tribinu postavi zastava sa ljiljanima ili nesto na nacionalnoj osnovi se otpjeva odma batine.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 avg 2011, 20:23

Tetrijeb je napisao/la:A zasto ne dobiju klubovi kazne na cijim se stadionima skandira"Ubi Ubij Četnika"ili "Ubij Ubij Ustaše" tacno treba reci ovoj nasoj policiji cim se na tribinu postavi zastava sa ljiljanima ili nesto na nacionalnoj osnovi se otpjeva odma batine.
:mrgreen:
jesi siguran? mislim da bi onda u BL cajkani imali dosta posla..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 20:26

spielführer_21 je napisao/la:Devile, ne vidim u čemu je problem da kažeš ovdje zašto je previsoka kazna, a ne preko pp.. ovo je forum, jbga..
ja opet ponavljam da je ova kazna recimo realna (nije zgoreg i da je veća), sad što su prije kazne bile sramotno male, to je druga stvar.. negdje se mora slomiti!
Jednostavno necu zbog upravo ovoga sta se desava,da me nazivaju "licimjer" i svakakvim drugim imenima.Zasto mi to treba ?
Forumasi sa kojima sam u dobrim odnosima su mi se javili na pp,sa njima lepo diskutujem tamo,a mene neko ovda da naziva svakakvim imenima zbog toga sto su oni su oni itekako upoznati sta se sve desavalo,sto su eksperti za medjuljudske odnose i ostalo,ne pada mi na pamet.
Ja nikoga ne vredjam,a oni tako vracaju.
Ovi sto su prozvali dobice i dalje odgovor na pp,necu da kvarim temu. ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.