FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 26 avg 2011, 19:32

gauco je napisao/la:Jirži Plišek koji je odmah nakon presice pohitao na trening.
profesionalac ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2011, 19:36

"Ako Čelik i bude igrao tako moramo imati način da sebi otvorimo put do protivničkog gola. Svi igrači koji su trenutno u prvom planu su spremni i sa te strane nema problema", kaže Plišek koji se osvrnuo i na neke nepotrebne žute kartone protiv Slavije.

"Pričali smo poslije utakmice sa Slavijom i o toj temi. Oni igrači koji su opomenuti su dobili simbolični kaznu, ali moraju da budu svijesni kako treba da se ponašaju i da igraju za veliki klub jer u budućnosti će takve stvari biti teže sankcionisane
8-) 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 26 avg 2011, 19:40

svaka cast za Pliseka...uveo je dosta pozitivnih stvari odkad je u nasem klubu!!! samo nek nastavi ovako i abd nam donese titulu 8-)
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 avg 2011, 20:08

Svaka mu je promisljena sa porukom i na mjestu.

Odlicno Plisek,navijaci su uz tebe ;)

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 26 avg 2011, 20:11

bhfanatic14 je napisao/la:svaka cast za Pliseka...uveo je dosta pozitivnih stvari odkad je u nasem klubu!!! samo nek nastavi ovako i abd nam donese titulu 8-)
ma dok ne dodje stranac u klub i uvede disciplinu nema nista !!!
a prije jarganaa u klubu nezna se ko kosi a ko vodu nosi a sada polako tekmu po tekmu a tek na kraju sabrati i oduzeti sve pa vidjeti gdje smo !!!
kako smo fino krenuli ja se aBd nadam najboljem !!! ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2011, 20:13

formance je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ovdje ima hordi zla koje nisu u mogucnosti otici na tekmu a rado bi!
Npr JA! Ja sam vezan za svoju porodicu koja zivi vani! PA SAM TAMO VAMO!
Jer mi je **** takva sudbina!A moje Fk Sarajevo nosim u srcu i kada mogu
tekmu nepropustam! To je jedan od razloga sto me veze za ovaj forum i nasu temu!
Imam namjeru samo pametne i korisne stvari sa mojom bracom da podijelim i
prokomentarisem! To je odgovor za one koji sebi daju za pravo reci nekome da visi
na racunaru a ne ide na tekme!
Mala ispravka za boldovano. Može se reči da ovdje ima navijača FK Sarajevo koji ne mogu ili nisu u mogučnosti da idu na utakmice, jer Horde Zla nisu svi. Ne možemo se hvaliti trudom tih momaka po forumima i nazivati se tako, ako mi ne učestvujemo u tome ili nismo članovi te grupe. To je tako. Sa ostalim dijelom tvog posta se slažem, korektno !
Ovaj post nisam napisao zato što želim neke dublje rasprave koje nemaju veze sa temom, ne, već samo da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ko je HZ, a ko nije ! Živio ! :)
Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.

I na kraju braco zapamtite nasa je vjera ista a zove se F.C.SARAJEVO

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 avg 2011, 20:17

ado-hz je napisao/la:
formance je napisao/la:
bordo je napisao/la:Ovdje ima hordi zla koje nisu u mogucnosti otici na tekmu a rado bi!
Npr JA! Ja sam vezan za svoju porodicu koja zivi vani! PA SAM TAMO VAMO!
Jer mi je **** takva sudbina!A moje Fk Sarajevo nosim u srcu i kada mogu
tekmu nepropustam! To je jedan od razloga sto me veze za ovaj forum i nasu temu!
Imam namjeru samo pametne i korisne stvari sa mojom bracom da podijelim i
prokomentarisem! To je odgovor za one koji sebi daju za pravo reci nekome da visi
na racunaru a ne ide na tekme!
Mala ispravka za boldovano. Može se reči da ovdje ima navijača FK Sarajevo koji ne mogu ili nisu u mogučnosti da idu na utakmice, jer Horde Zla nisu svi. Ne možemo se hvaliti trudom tih momaka po forumima i nazivati se tako, ako mi ne učestvujemo u tome ili nismo članovi te grupe. To je tako. Sa ostalim dijelom tvog posta se slažem, korektno !
Ovaj post nisam napisao zato što želim neke dublje rasprave koje nemaju veze sa temom, ne, već samo da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Ko je HZ, a ko nije ! Živio ! :)
Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.

I na kraju braco zapamtite nasa je vjera ista a zove se F.C.SARAJEVO
Morat cemo osnovati neku sektu i odrediti nacela vjerovanja :D .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 26 avg 2011, 20:27

slika

Previsok je... :D 8-)

1.98....ima da dominira, jos samo da ima upola golmanske kvalitete i to je to :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 avg 2011, 20:29

Đole twist tower :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 26 avg 2011, 20:37

Ma ko Vojo..bar necemo imate sekiracije kod prekida i kornera ...samo ce biti moooooooooooooooooooojjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaa i gotovo :lol: ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 avg 2011, 20:46

ado-hz je napisao/la:Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.
Svi smo mi navijači Sarajeva i jedna velika bordo familija, a jaro moj HZ su na sjeveru, a Pitari na istoku i Zapadu.
Niko ne mjeri ko je kakav navijač, i isto tako ne znaći da su momci sa sjevera veći navijači od onih sa istoka ili zapada. Ali kada govorimo o HZ, moramo napraviti rez. Svi koji učestvuju u aktivnostima grupe i koji redovno izmiruju svoje obaveze prema istoj(članarina) su Horde Zla. Zovi ti sebe kako hoćeš, ali ovo što pišem je istina.
I moram da te napomenem da si malo profulao ono što sam ja htio reči.
Nigdje nisam napisao da je loše to što je neko na istoku, neko na zapadu a neko na sjeveru. Čovječe, i ja sam na istoku, ali zna se gdje su i ko su HZ i tu nema priče. Znaš i sam koliko na ovom, a i na mnogim forumima ima raje koja piše u ime grupe, a nisu članovi i niko ih nije postavio za to, jer da jesu znali bi da je stav grupe da se ne raspravlja u ime HZ po drugim forumima. To je ono što ja hoću da kažem.
Svi smo mi navijači Sarajeva, samo što to dokazujemo na različite načine. HZ pjesmama, grlima, dlanovima, navijanjem, a Pitari na njima svojstven način ! :mrgreen:
Nadam se da razumiješ ! ;)

Sjever :arrow: Istok :arrow: Zapad :arrow: Bare
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2011, 20:57

formance je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Moram da kazem i ja na ovo sve...svi smo mi Horde Zla ili barem vecina nas...svako od nas je bio ili i sada je na sjeveru(kazem vecina) ima dosta starije raje koja je bila na sjeveru ali su sada presli na neku drugu tribinu,svi mi smo Horde Zla,a sada cu da govorimm u svoje ime : "nemoze mi niko oduzeti pravo da se osjecam kao Horde Zla pripadnikom" jer sam bio njihov pripadnik davno, bio i ostao.Isao na gostovanja,dobijao batine, davao batine prije nego neki novi klinci kojima skidam kapu do poda.To sto sada neko ima djecu...unuke...pa ne osjeca potrebu i nemoze da bude na sjeveru nego je recimo na Istoku u tome ja ne vidim nista lose.To je zivot i svima nama je takav bio put .I danas ovi momci jednog dana ce prepustiti sjever nekim drugim momcima kada dodju u neke starije godine, pa jel onda i za njih trebamo tada reci eee oni nisu Horde Zla...znaci svi mi koji smo dali nesto za Sarajevo a ima nas mnogo, neki i zivote, svi smo Horde Zla,neko na manji neko na veci nacin ali to svakako ne treba zaboraviti niti mjeriti nekom skalom jer se to nemoze izmjeriti.
Svi smo mi navijači Sarajeva i jedna velika bordo familija, a jaro moj HZ su na sjeveru, a Pitari na istoku i Zapadu.
Niko ne mjeri ko je kakav navijač, i isto tako ne znaći da su momci sa sjevera veći navijači od onih sa istoka ili zapada. Ali kada govorimo o HZ, moramo napraviti rez. Svi koji učestvuju u aktivnostima grupe i koji redovno izmiruju svoje obaveze prema istoj(članarina) su Horde Zla. Zovi ti sebe kako hoćeš, ali ovo što pišem je istina.
I moram da te napomenem da si malo profulao ono što sam ja htio reči.
Nigdje nisam napisao da je loše to što je neko na istoku, neko na zapadu a neko na sjeveru. Čovječe, i ja sam na istoku, ali zna se gdje su i ko su HZ i tu nema priče. Znaš i sam koliko na ovom, a i na mnogim forumima ima raje koja piše u ime grupe, a nisu članovi i niko ih nije postavio za to, jer da jesu znali bi da je stav grupe da se ne raspravlja u ime HZ po drugim forumima. To je ono što ja hoću da kažem.
Svi smo mi navijači Sarajeva, samo što to dokazujemo na različite načine. HZ pjesmama, grlima, dlanovima, navijanjem, a Pitari na njima svojstven način ! :mrgreen:
Nadam se da razumiješ ! ;)

Sjever :arrow: Istok :arrow: Zapad :arrow: Bare
Brate jednom Horde Zla zauvijek Horde Zla pa taman da sa Marsa gledam tekmu ako sam proveo zivot i mladost na sjeveru i recimo da sam sada presao kao ti na Istok...ne kontas ti mene izgleda....ko je bio na sjeveru duzi period pa sad presao na bilo koju tribinu zbog godina recimo ili nekih drugih razloga moze se opet osjecati kao Horde Zla i ima pravo na to...opet ti kazem sta sutra ovi momci kada prodje nekoliko godina pa polako i oni prepuste sjever nekim novim mladim snagama prestaju biti Horde Zla...a Pitari neznam to mi dedo bio iskreno...stari moj....al hajde da ne duzimo dalje mogao bi Plisani da pusti ovog Pantica na gol da vidimo zna li sta :D :D

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 avg 2011, 21:09

ado-hz je napisao/la:Brate jednom Horde Zla zauvijek Horde Zla pa taman da sa Marsa gledam tekmu ako sam proveo zivot i mladost na sjeveru i recimo da sam sada presao kao ti na Istok...ne kontas ti mene izgleda....ko je bio na sjeveru duzi period pa sad presao na bilo koju tribinu zbog godina recimo ili nekih drugih razloga moze se opet osjecati kao Horde Zla i ima pravo na to...opet ti kazem sta sutra ovi momci kada prodje nekoliko godina pa polako i oni prepuste sjever nekim novim mladim snagama prestaju biti Horde Zla...a Pitari neznam to mi dedo bio iskreno...stari moj....al hajde da ne duzimo dalje mogao bi Plisani da pusti ovog Pantica na gol da vidimo zna li sta

Ma možemo se mi osjećati kako hoćemo. :mrgreen: Sada vlada demokratija pa može biti ko šta hoće :mrgreen: ali Hordašem sebe može nazivati samo onaj koji učestvuje u aktivnostima grupe i redovno izmiruje obaveze prema istoj. Mislim, osjećaj se ti kako hoćeš, ali ovo ti je tako i je*iga :mrgreen:

Nego, drago mi je zbog svih pozitivnih stvari koje se dešavaju u našem klubu. Sve zasad funkcioniše na najbolji mogući način i što je najvažnije, svi imamo isti cilj, jako i evropsko Sarajevo. Uprava odlično obavlja svoj posao, Plišek radi sa igračima po evropskim standardima i rezultati se odmah vide, HZ standardno, sve, sve perfektno funkcioniše i nadam se da će se ovako i nastaviti.
Također čestitke Bordo Prijateljima na lijepom gestu kojim su obradovalimališane iz Ilijaša. Lijepo je biti navijač Sarajeva, jako lijepo !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 21:39

sarajlija89 je napisao/la:slika

1.98....ima da dominira, jos samo da ima upola golmanske kvalitete i to je to :mrgreen:
Jao video sam ga u Lukavici,kako je lik poradio na masi,sada je mnogo nabijeni nego pre.
Cak meni se u prvi pah ucinilo da se zagreva kao prvi golman.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 avg 2011, 22:14

sarajlija89 je napisao/la:slika

cojk je ko mutvak :D :D ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 26 avg 2011, 23:01

meme pitar je napisao/la:
Lede je igrač koji je zabio gol GENKU. Lede je nama donio drugo mjesto prošle sezone (provjerite ko je bio najbolji igrač zadnjih 5 kola-uz Obuću) Lede je igrač kojeg ću ja cijeniti i nemojte puno naprdivati. Lede može igrati sve od beka do špica a malo je takvih u BiH.
Uostalom nije to naš posao. Nek rade ljudi koji su zaduženi za to.
Uostalom i pogledajte šta se dešava kad ekipi neide (primjer Željo- sad im nevalja ni Nijema a prije 30 dana je bio kralj) Hoću reći da navijači nisu relevantni i nebih više pisao ko treba igrati i šta treba igrati.
I sad ga treba vratiti radi 6 dobrih utakmica ? Ionako imamo previse igraca na platom spisku i odlicnog Comora na njegovoj poziciji.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2011, 23:27

Znaci bila je prica ono oko drugih timova da ce se poceti takmiciti,pa je trebalo Sarajevo,Zeljo,Olimpic i ostali prvoligasi iz SA kantona da prijave svoje druge timove za kantonalnu ligu...Zeljo i Olimpic otpali,vjerovatno misle da im nema smisla praviti i stvarati drugi tim koji ce igrati u jednom ovakvom takmicenju,nasi su prijavili ekipu pa ce tako FK SARAJEVO II da se takmici u drugoj kantonalnoj ligi sto je svakako stvar za pohvalu 8-)

Ugl bit ce lijepo s vremena na vrijeme skociti na pomocni pa pogledat i drugi tim,bitno je da ce svi igrati da niko nece truhnuti i neigrati po godinu dana ko sto je bilo slucajeva,da su na spisku a nemamo nikakve koristi od njih niti ce se prekobrojni morati slati na razne posudbe itd

Mada bi vjerujem i utakmica drugih timova Zelje i Sarajeva bila prava stvar,al eto igrat cemo samo mi,vidim i Dzeka ima neke svoje pulene novu ekipu oformio,znaci bit ce carlama al nema veze nek se igra,nek se ne stoji u mjestu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 26 avg 2011, 23:34

Pazite se vi ovog Plišeka.. ;)

A onaj VUCINA ce vam se brzo prodati... budite sigurni u to
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 26 avg 2011, 23:38

Curva_SUD je napisao/la:Pazite se vi ovog Plišeka.. ;)

nemojte se vi za nas brinuti!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2011, 23:40

Curva_SUD je napisao/la:
Bit cemo sretni ako na igracu koji sad ima 28 dogodine uspijemo nesto zaraditi :)

P.S. pohvala za ovaj potez sto su kaznjeni ovi sto su glupo dobili zute kartone
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ubipara, VanDijk i 18 gostiju.