Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
-SiviSoko-
-
Kontakt:
Postao/la -SiviSoko- » 26 avg 2011, 23:14
mandraX je napisao/la:Anti NWO je napisao/la:----------------------Joe Hart----------------------
----Richards---Kompany---Lescott---Clichy-----
--------Nigel De Jong----Yaya Toure-------------
--------------------David Silva---------------------
-------Aguero----------------------Nasri-----------
-----------------------Dzeko------------------------

Dosad najbolja
Prejako

Po igracima odlicna taktika ali Silva ne moze toliko def. igrati. Treba ga staviti na Aguerovo mjesto a Aguera izmedju Silve i Nasrija znaci kao poluspic/ofanzivni vezni ( kako ko gleda tu poziciju

)
-
England
-
Kontakt:
-SiviSoko- je napisao/la:England je napisao/la:A Teveza nema , smješno ?
Tevez nema mjesta u ovoj ekipi. Ekipa je taman pocela igrati finu pass igru, ako bi Tevez ponovno zaigrao sve bi to palo u vodu. Pogotovo sad kad je Eto'o otisao iz Intera, ja se nadam da ce Tevez u Inter.
Tevez je najbolji igrač citya, dok god je u cityu.
U 78 utakmica zabio je 55 golova...to je respect.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
hodža
-
Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Cuj tandem od 4 igraca

on topic :
Džeko bi mogao biti i jedan od najboljih strijelaca LP ove godine

FORZA MARŠAL !!!
-
TM87visnjik
-
Kontakt:
Postao/la TM87visnjik » 26 avg 2011, 23:48
dal je Dzeko bio proglasen za najboljeg fudbalera BL?
-
Alipasino
-
Kontakt:
Edin Dzeko oooooooooooo.Ljudi nemogu da vjerujem da me u 40 godinama ufati frka pred tekmu kad igra Dzekson.Posto mi je veci od samog Zelje.Svaka mu cast i dabogda samo osto ovakav ne sebican.Nasri je novi Miske za Dzeku.
-
zgembo89
-
Kontakt:
U koliko h igra city sa totenhemom i naravno zamolba da postirate neki link pred utakmicu
Zadnja izmjena:
zgembo89, dana/u 27 avg 2011, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
harishp
-
Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Edin Dzeko oooooooooooo.Ljudi nemogu da vjerujem da me u 40 godinama ufati frka pred tekmu kad igra Dzekson.Posto mi je veci od samog Zelje.Svaka mu cast i dabogda samo osto ovakav ne sebican.Nasri je novi Miske za Dzeku.
Plaho je novi Miske,Nasronja u tri godine ima cjelih 8 asistencija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 27 avg 2011, 11:49
neznam zasto ovaj manchini ovoliko budalasa kad zna i on i svako da tevez zeli da napusti klub...i fakat mi nije jasno zasto ga ovoliko drzi kad i ptice na grani primjete da citiju 3 puta bolje ide bez njega ...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
sastrane
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:neznam zasto ovaj manchini ovoliko budalasa kad zna i on i svako da tevez zeli da napusti klub...i fakat mi nije jasno zasto ga ovoliko drzi kad i ptice na grani primjete da citiju 3 puta bolje ide bez njega ...
ovim izjavama ga vjerovatno smeksava i pokusava mu reci kako mu je dobro i ovde

Sityju pare ocito ne trebaju, a Tevez bi im mogao dati ruke, sezona je duga, FA i Carling cup, Liga prvaka ... Ama bice tu mjesta i da se Sh.W.Phillips naigra a kamli Tevez

-
Alucard
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:neznam zasto ovaj manchini ovoliko budalasa kad zna i on i svako da tevez zeli da napusti klub...i fakat mi nije jasno zasto ga ovoliko drzi kad i ptice na grani primjete da citiju 3 puta bolje ide bez njega ...
S prvim dijelom se slažem (zašto drži nezadovoljnog igrača) dok s drugim apsolutno ne. Treba staviti ruku na srce i biti realan, momak kad igra (iako je jako sebičan) daje uvijek 100% od sebe i borben je za popi*dit što se jako cijeni u fudbalskom svijetu. Isto tako činjenica da je dao 43 gola u 63 utakmice u tako kvalitetnoj ligi i u takvom konkurentnom okruženju je vrijedna svake pohvale.

-
_dreamer_
- Moderator
-
Kontakt:
TM87visnjik je napisao/la:dal je Dzeko bio proglasen za najboljeg fudbalera BL?
Nije. 09 je to bio grafite, a 10 je bio cini mi se robben. No dzeko je 09 bio proglasen za najboljeg igraca od strane profi igraca u Bundesligi. Mozda na to mislis...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Vrebac
-
Kontakt:
Alucard je napisao/la:miralem444 je napisao/la:neznam zasto ovaj manchini ovoliko budalasa kad zna i on i svako da tevez zeli da napusti klub...i fakat mi nije jasno zasto ga ovoliko drzi kad i ptice na grani primjete da citiju 3 puta bolje ide bez njega ...
S prvim dijelom se slažem (zašto drži nezadovoljnog igrača) dok s drugim apsolutno ne. Treba staviti ruku na srce i biti realan, momak kad igra (iako je jako sebičan) daje uvijek 100% od sebe i borben je za popi*dit što se jako cijeni u fudbalskom svijetu. Isto tako činjenica da je dao 43 gola u 63 utakmice u tako kvalitetnoj ligi i u takvom konkurentnom okruženju je vrijedna svake pohvale.

Tevez je igracina i pol,,samo kada se cijeli tim podredi njemu i svi igraju za njega,, cim je drugacije kao sto je trenutna situacija u Cityu dosli su novi svi hoce da igraju svi su zvijezde itd itd ,, on ce samo jos vise biti sebicniji samim tim i agresivniji i mislim ako ostane da ce do zime puknuti kao dinja!!!
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 27 avg 2011, 14:30
Vrebac je napisao/la:Alucard je napisao/la:miralem444 je napisao/la:neznam zasto ovaj manchini ovoliko budalasa kad zna i on i svako da tevez zeli da napusti klub...i fakat mi nije jasno zasto ga ovoliko drzi kad i ptice na grani primjete da citiju 3 puta bolje ide bez njega ...

Tevez je igracina i pol,,samo kada se cijeli tim podredi njemu i svi igraju za njega,, cim je drugacije kao sto je trenutna situacija u Cityu dosli su novi svi hoce da igraju svi su zvijezde itd itd ,, on ce samo jos vise biti sebicniji samim tim i agresivniji i mislim ako ostane da ce do zime puknuti kao dinja!!!
fudbal je kolektivna igra,nije pojedinacna,tim pobjedjuje ne pobjedjuje pojedinac..meni je bilo uzivanje gledat siti u prva dva kola kolektivna igra to je ono sto se trazi....MESSI JE IZMISLIO FUDBAL ZA TEVEZA ,al messi se podredio barceloninom kolektivu nema soliranja zato je messi najbolji zato tevez nikad nece bit ni m od messija..tako da po meni dzeko,aguero,silva i nasri su 4 igraca koji kad se uklope niko im nista nece moci...(tevez uopce nije ni potreban, da sam mansini prodo bih ga dok je jos uvijek na cijeni

)
-
amho
-
Kontakt:
budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

Zadnja izmjena:
amho, dana/u 27 avg 2011, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
don_burza
-
Kontakt:
amho je napisao/la:budimo realni... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

Dobro
Thomas Müller - Fußballgott
-
armin dju
-
Kontakt:
amho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

nema sanse jarane ,to samo tako izgleda jer messi fakticki nemoze izgubiti driblinga

a svako ko nastoji da se istakne iznad kolektiva barcelone dobija nogu.. da ne nabrajam sad

-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 27 avg 2011, 14:45
amho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

neslazem s es tobom..po meni messi je perfektan igrac igrac za kojeg se nemoze reci da je sebican ,mislim dovoljno je ono sinoc bilo ko je gldo tekmu momak koji zabije gol i fenomenalno asistira pa ako se sjecas asistencije kad pedro sam izadje ?i za tog momka reci da se barca prilagodila njemu a ne on barci je apsurdno..
a pogledaj malo igru sitija dok je tevez tu?
i igru sitija u prva dva kola premijerlige? JEL SE PRIMJETI RAZLIKA ?
Zadnja izmjena:
miralem444, dana/u 27 avg 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
amho
-
Kontakt:
armin dju je napisao/la:amho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

nema sanse jarane
,to samo tako izgleda jer messi fakticki nemoze izgubiti driblinga

a svako ko nastoji da se istakne iznad kolektiva barcelone dobija nogu.. da ne nabrajam sad

izgleda tako, a nije...??? diskutabilna formulacija... kad se kolektiv podredi pojedincu isto izgleda kao da se pojedinac podredio kolektivu...
svi koji su dosad dobili nogu u barsi, da ne nabrajam sad, su prije otisli iz barse jer se nisu prilagodili messi-ju, a ne kolektivu barselone s tim da je barselonin kolektiv davno prilagodjen messi-ju, pa je otjeran svaki igrac koji se tome nije prilagodio... i otud onda vidjenje kao messi se prilagodio kolektivu barselone...
-
amho
-
Kontakt:
miralem444 je napisao/la:amho je napisao/la:budimo realni (ali ne madridjani)... prije ce bit' da se barselonin kolektiv podredio messi-jevom soliranju, a ne obratno...

neslazem s es tobom..po meni messi je perfektan igrac igrac za kojeg se nemoze reci da je sebican ,mislim dovoljno je ono sinoc bilo ko je gldo tekmu momak koji zabije gol i fenomenalno asistira pa ako se sjecas asistencije kad pedro sam izadje ?i za tog momka reci da se barca prilagodila njemu a ne on barci je apsurdno..
a pogledaj malo igru sitija dok je tevez tu?
i igru sitija u prva dva kola premijerlige? JEL SE PRIMJETI RAZLIKA ?
nigdje ja nisam napisao da je messi sebican... procitaj moj zadnji post... ja govorim o prilagodjavanju.. baska je bit sebican, baska (ne) prilagodjen... teveza nisam ni komentarisao...