Evo i ja se prijavljujem da igram.....nisam nista gori od pojedinaca
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Bolje bi im bilo da su isli po srednjim skolama i uzimali igrace......

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ih pa oni su glavni nema dalje. Pogotovo Sindis i AlispahicKK_Bosna je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Kakva ce to petorka dogodine da bude...
Dino Maca Hodzic, Crnogorac, Batina, Guzonjic i Sladoje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekipa konkurentna za velike domete sigurno....
E moja Bosno, kakvi te nesposobnjakovici i uhljupi vode bolje je da ne postojis...
ne zaboravi sindisa strasnog, onda onu slovensku pizdurinu poput preldzica, pipetovog malog i "pojacanja" iz trece NCAA divizije
Moj Dzeno penzionisi se boje ti je, jer ce ovi mazlumi opet da zavise od tebe.
Elaboratom i programima sanacije kluba je utvrdjeno da se ide na podmladjivanje igrackog kadra
Bosna evropski prvak za pet godina!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Da je kako izborit nastup u Euro ligineno#4 je napisao/la:Ih pa oni su glavni nema dalje. Pogotovo Sindis i AlispahicKK_Bosna je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Kakva ce to petorka dogodine da bude...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E moja Bosno, kakvi te nesposobnjakovici i uhljupi vode bolje je da ne postojis...
ne zaboravi sindisa strasnog, onda onu slovensku pizdurinu poput preldzica, pipetovog malog i "pojacanja" iz trece NCAA divizije![]()
![]()
![]()
Moj Dzeno penzionisi se boje ti je, jer ce ovi mazlumi opet da zavise od tebe.
Elaboratom i programima sanacije kluba je utvrdjeno da se ide na podmladjivanje igrackog kadra![]()
.
Bosna evropski prvak za pet godina!!!
alacious je napisao/la:Da je kako izborit nastup u Euro ligi
mi smo vec igrali tamo, prije nekoliko godina... sjecam se ko da je bilo juce kad imamovic rece "za pet godina igracemo euroligu"...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:alacious je napisao/la:Da je kako izborit nastup u Euro ligi
mi smo vec igrali tamo, prije nekoliko godina... sjecam se ko da je bilo juce kad imamovic rece "za pet godina igracemo euroligu"...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cekaj bre koji Sindis,nije valjda Demic ?KK_Bosna je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Kakva ce to petorka dogodine da bude...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne zaboravi sindisa strasnog, onda onu slovensku pizdurinu poput preldzica, pipetovog malog i "pojacanja" iz trece NCAA divizije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Upravo taj.
Vrhunski menadzment kluba na celu sa Admirom Bukvom i Fuadom Bajraktarevicem je procijenio da bi Sindis ove godine mogao da odigra sezonu karijere. I zato je doveden, da pokaze da je ustvari on taj koji ce da donese prevagu u nekim neizvjesnim utakmicama.
Kako ljudi nemaju mozga pa to je malo reci, ali bas malo. Kako mogu podnijeti da idu svaki dan u Hamza Hume 2, i prave ovakve planove i ovakve igre. Posteno je reci ne znam, nisam sposoban za taj posao, nemam vizije i otici.
Ali ne, i dalje su tu, bez obzira na sve.
Vrhunski menadzment kluba na celu sa Admirom Bukvom i Fuadom Bajraktarevicem je procijenio da bi Sindis ove godine mogao da odigra sezonu karijere. I zato je doveden, da pokaze da je ustvari on taj koji ce da donese prevagu u nekim neizvjesnim utakmicama.
Kako ljudi nemaju mozga pa to je malo reci, ali bas malo. Kako mogu podnijeti da idu svaki dan u Hamza Hume 2, i prave ovakve planove i ovakve igre. Posteno je reci ne znam, nisam sposoban za taj posao, nemam vizije i otici.
Ali ne, i dalje su tu, bez obzira na sve.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nemogu da vjerujem da su ovu pizdu angazovali, pa covjece razvijate nermina buzu a ne uhljebujte prodane duse koji nemogu ni 2 slovenacku ligu igratiKK_Bosna je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Kakva ce to petorka dogodine da bude...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Od ovih tipova koji vode klub je sve moguce ocekivati.
Pa oni su placali obestecenje za Sarajliju od 20. 000 eura, a covjek im odlazio bez pfeninga.
I plus tuzio
Pa da se ispadne iz ove lige oni bi isto pricali.
Svake godine se novo dno dotakne. Ove godine ce biti odlicno, kako ce biti iduce i slicno. Prosla godina je bila odlicna sto se tice igraca, igre.
E moj Emerice Blume, sad se okreces u grobu.
Pa oni su placali obestecenje za Sarajliju od 20. 000 eura, a covjek im odlazio bez pfeninga.
I plus tuzio
Pa da se ispadne iz ove lige oni bi isto pricali.
Svake godine se novo dno dotakne. Ove godine ce biti odlicno, kako ce biti iduce i slicno. Prosla godina je bila odlicna sto se tice igraca, igre.
E moj Emerice Blume, sad se okreces u grobu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa vi ste propali gore nego sto sam mislio,cuj Demic,pa taj mi je oduvek bio najsmesni igrac koga sam gledao,satro nositelj igre Slavije. 
- storm_raider
- Kontakt:
Demic je cak i pojacanje u odnosu na nivo kosarke koji ce se igrati ove godine u KK Bosni. Inace poslijeratna nada Bosnine skole i mozemo reci da je kakav-takav igrac, u odnosu na ostale nade. Demic igra poziciju playa/beka i vjerovatno malo ko zna, sin je od voditelja Zvonka Marica.Devil je napisao/la:Pa vi ste propali gore nego sto sam mislio,cuj Demic,pa taj mi je oduvek bio najsmesni igrac koga sam gledao,satro nositelj igre Slavije.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Valjda su uspjeli skockat' 3000 KM za suplemente

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nihad Imamovic dao ostavku i to pismenim putem

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
To je jedan u nizu,ostaje ih jos nekoliko koliko sam ja upucen.neno#4 je napisao/la:Nihad Imamovic dao ostavku i to pismenim putem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde valjda ce ovo krenuti na bolje jos vise,pa da se krenete dizati polako.
ako odu svi, mozda neko onda i preuzme, ali bi prije rekao da ovo kapetan napusta brod koji tone jer spremnost nekih drugih da se bave bosnom citaj markovic&SDP je dobro pala razvojem politicke situacijeDevil je napisao/la:To je jedan u nizu,ostaje ih jos nekoliko koliko sam ja upucen.neno#4 je napisao/la:Nihad Imamovic dao ostavku i to pismenim putem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovdje su dvije varijante u pitanju:nerminh74 je napisao/la:ako odu svi, mozda neko onda i preuzme, ali bi prije rekao da ovo kapetan napusta brod koji tone jer spremnost nekih drugih da se bave bosnom citaj markovic&SDP je dobro pala razvojem politicke situacijeDevil je napisao/la:To je jedan u nizu,ostaje ih jos nekoliko koliko sam ja upucen.neno#4 je napisao/la:Nihad Imamovic dao ostavku i to pismenim putem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ili je definitivno siguran da mu niko ne moze nista pa napusta mjesto kapetana broda.
- Ili je Vlada napravila pritisak da ode, jer nece otpisati dugove, uplatiti novac od Telecoma, itd.
Ja bih prije rekao ovo prvo, ali eto nada zadnja umire.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
bojim se da je drugo jer da se ovo desilo prije mjesec dana rekao bi prvo, ali posto je doslo do promjene u politickoj situacije bojim se da je interes sdp-a za bosnom rapidno paoneno#4 je napisao/la:
Ovdje su dvije varijante u pitanju:
- Ili je definitivno siguran da mu niko ne moze nista pa napusta mjesto kapetana broda.
- Ili je Vlada napravila pritisak da ode, jer nece otpisati dugove, uplatiti novac od Telecoma, itd.
Ja bih prije rekao ovo prvo, ali eto nada zadnja umire.
Kakva dominacija mladih nada KK Bosne u strašnoj konkurenciji na kengur kupu.
Svaka čast momcima, ali je konkurencija bila baš ...
Svaka čast momcima, ali je konkurencija bila baš ...
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima li kakvih novosti????
Jesmo li mi jedina ekipa koja ne igra pripremne utakmice ili igramo sa toliko losim ekipama da nikog to ne zanima.....????ima li kakvih pojacanja???jel sabe poceo da radi????jesu li uigrali akciju "igrajmo u pi*du materinu"???
Jesmo li mi jedina ekipa koja ne igra pripremne utakmice ili igramo sa toliko losim ekipama da nikog to ne zanima.....????ima li kakvih pojacanja???jel sabe poceo da radi????jesu li uigrali akciju "igrajmo u pi*du materinu"???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Citam da igrate izuzetno jak kadetski turnir "Radivoj Korac" pored vas tu ce igrati Barcelona,Partizan i OKK Beograd.Utakmice ce se igrati u dvorani u Vojkovicima,pa eto i blizu vam je mozete ici gledati. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.