Dabar je napisao/la:E sad sam našao,nisam odavno koristio facebook pa sam se izgubio...hvala za ovo....

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dabar je napisao/la:E sad sam našao,nisam odavno koristio facebook pa sam se izgubio...hvala za ovo....
Gdje i sta tacno, probo sam sve, i udjem sa rodjakovog profila, pogledam svoj i opet istoBianconeri1988 je napisao/la:U privacy settings
Carlo je napisao/la:Sorry za DP, ali sam morao
![]()
![]()
![]()
![]()
ne ozbiljno, i ja sam to davno trazio i to je jedino sto sam naso, 100 $ po hackudon_burza je napisao/la:pa nece hakovati pentagon neg jedan obicni profil na FBvm22 je napisao/la:ako hoces hakovati izvoli platiti vidio sam ja na netu ima 100$ po hacku![]()
Ideš na "Korisnički račun",pa zatim "Postavke korisničkog računa",onda ti se lijevo pojave opcije:Općenito,Sigurnost,Obavijesti,Aplikacije,Mobitel,Plaćanja,Facebook oglasi.Bianconeri1988 je napisao/la:E zna li neko kako deaktivirati account!?
Prije je bilo jednostavno, sad izgleda ne može nikako
Evo ti link : https://ssl.facebook.com/help/contact.p ... te_account" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:Mozel se ikako izbrisat profil?
Pa deaktivirati ne znači izbrisati.StoneRoses je napisao/la:Ne mozes profil njihov izbrisat ako ides na deaktiviranje oni it ga samo zalede i kad god udjes makar to bilo za 3mjeseca ponovo ti je sve isto kako je bilo,ima nacin da se permantly izbrise to kucja na guglu ima 1 grupa i klikni na link.
kakva zujalica, jesil ti puko ?Emir ZENICA je napisao/la:Koliko vama smeta zujalica ?![]()
Meni strava smeta![]()
Jest meni jednom i poslije toga hackovan profilvm22 je napisao/la:jeli vama ono novo doslo, status update, da mozes reci gdje se nalazis dok pises status, tako nesto... A ima i drukcije pregledavanje slika
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 4 gosta.