FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
kakve veze ima Pandev sa Cavanijem koji je centralni 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Doveli smo veznjaka
Kucka ostaje do iduce godine u Genoi,a nas novi veznjak je Andrea Poli.Dolazi na posudbu sa opcijom otkupa.22-godisnjak,italijan i poprilicno kreativan igrac u sredini terena.Bitno je da su doveli nekoga u sredinu,odlicno je sto je mlad,nadam se da ce dobiti priliku da igra.
Sampu cemo platit milion sad,a ako ga budemo htjeli otkupit jos 6.Zvanicno ce biti kad prodje medicinske preglede u Ponedjeljak jer je imao neku povredu...

Kucka ostaje do iduce godine u Genoi,a nas novi veznjak je Andrea Poli.Dolazi na posudbu sa opcijom otkupa.22-godisnjak,italijan i poprilicno kreativan igrac u sredini terena.Bitno je da su doveli nekoga u sredinu,odlicno je sto je mlad,nadam se da ce dobiti priliku da igra.
Sampu cemo platit milion sad,a ako ga budemo htjeli otkupit jos 6.Zvanicno ce biti kad prodje medicinske preglede u Ponedjeljak jer je imao neku povredu...

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Bravo
odlican potez, Polija gotivim izuzetno i jedan je od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, samo nek je osvjezenja u veznom redu
odlican potez, Polija gotivim izuzetno i jedan je od najtalentovanijih italijanskih fudbalera, samo nek je osvjezenja u veznom redu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
ne kontam etoa ,iz intera ide u neki ruski klub,nije valjda samo zbog para
Jbg imat ce 20 miliona eura godisnje,sve je osvojio sto se moglo osvojit s velikanima tako da je sad otiso da uzme pare...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ne kontam etoa ,iz intera ide u neki ruski klub,nije valjda samo zbog para
Zarate je najveci kandidat za novo pojacanje po krilu.Genoa za Palacia trazi 12 miliona eura (

Uglavnom Zarate,Forlan,Pazzini,Milito,Castaignos bi bio i vise nego odlican napad.
Ako Poli odigra 25 utakmica morat cemo ga otkupit za 6 miliona eura.Iduce sezone imamo i Kucku u sredini tako da je tu podmladjivanje itekako pocelo. Jos da Zaratea dovedu i bice to top

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Imace Napoli mozda i bolji napad od nas:Cavani,Lavezzi,Mascara,Pandev,Santana,Lucarelli,,nemamo mi napad nista bolji od njihovog za sad,,osim ako dodje neko izmedju Teveza i Zàratea,,samo puno je to para,,bolje nek dodje onda Marin ili Podolski,manje cemo potrosit,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
najbolje bi bilo da sa Napoliem dogovorimo posudbu Lavezzia, pa na kraju sljedece sezone da se ganjamo tko ce kome dat koji milion nadoplate
mi cemo sigurno, ali nema veze
jos kad bi Teveza doveli ...je.acina od napada bi bila...mada cisto sumnjam da cemo dovesti tri igraca u napad, Forlan i Zarate/Lavezzi/Tevez i dosta...mada bi ja najradije da dvojca budu netko od ove trojke, bez Forlana
De Laurentis:

jos kad bi Teveza doveli ...je.acina od napada bi bila...mada cisto sumnjam da cemo dovesti tri igraca u napad, Forlan i Zarate/Lavezzi/Tevez i dosta...mada bi ja najradije da dvojca budu netko od ove trojke, bez Forlana

De Laurentis:
mute ova dvojica nesto sigurno...tajnost, prijatelji, gospoda=Lavezzi u InteruDogovor je pao jutros oko 10 sati. Vješto smo to skrivali od javnosti sve dok se konačno nismo dogovorili. Nazvao sam svog prijatelja Massima Morattija i sve smo zgotovili veoma brzo. Ponovo je dokazao da je gospodin.

i na kraju dodje Maggio 
dzaba sve,i Lavezzi i Cavani,,,Hamsik je Hamsik

dzaba sve,i Lavezzi i Cavani,,,Hamsik je Hamsik

Od Tevez nema ništa Mancini izjavio da argentinac ostaje u Cityu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od Tevez nema ništa Mancini izjavio da argentinac ostaje u Cityu.
Isto tako je izjavio prije nešto više od mjesec dana da ide u Corinthians.Saurman je napisao/la:Od Tevez nema ništa Mancini izjavio da argentinac ostaje u Cityu.

Razlog zašto Tevez nije otišao u Corinthians je nedostatak vremena da se realizuje ovaj transfer jer prelazni rok za igrače koji dolaze iz inostranstva u Brazil završava 20 Jula , a i možda je glavna prepreka konačnom dogovoru bila dinamika plaćanja koju je tražio Manchester City, a koju Corinthians nije mogao ispoštovati.Mister No je napisao/la:Isto tako je izjavio prije nešto više od mjesec dana da ide u Corinthians.Saurman je napisao/la:Od Tevez nema ništa Mancini izjavio da argentinac ostaje u Cityu.
- Saras Spa.
- Kontakt:
Diego Forlan novi član milanskog Intera
Sasvim je izvjesno kako će tridesetdvogodišnji urugvajski nogometni reprezentativac Diego Forlan svoju karijeru nastaviti u milanskom Interu...
Nakon što je u poslijednje četiri sezone u Atletico Madridu postigao 95 pogodaka, bivši igrač Villarreala, Manchester Uniteda i Independientea pokušat će svoju impresivnu statistiku održati na istoj razini i u Seriji A. Informaciju je praktički potvrdio i trener Atletica Gregorio Manzano:
- Diego nije uvršten na popis igrača za nedjeljni susret sa Osasunom jer očekujemo kako će kroz nekoliko sati napustiti našu momčad i otputovati u Italiju gdje će se pridružiti "nerazzurima".
Sasvim je izvjesno kako će tridesetdvogodišnji urugvajski nogometni reprezentativac Diego Forlan svoju karijeru nastaviti u milanskom Interu...
Nakon što je u poslijednje četiri sezone u Atletico Madridu postigao 95 pogodaka, bivši igrač Villarreala, Manchester Uniteda i Independientea pokušat će svoju impresivnu statistiku održati na istoj razini i u Seriji A. Informaciju je praktički potvrdio i trener Atletica Gregorio Manzano:
- Diego nije uvršten na popis igrača za nedjeljni susret sa Osasunom jer očekujemo kako će kroz nekoliko sati napustiti našu momčad i otputovati u Italiju gdje će se pridružiti "nerazzurima".
Konacno ..za mustulaka siSaras Spa. je napisao/la:Diego Forlan novi član milanskog Intera

A zainteresovani smo za ovog papka nekog _D:
Already tracked by Juventus and Parma, Italian centre-back Daniele Gastaldello (28), currently on a deal with Sampdoria until June 2014, has been targeted by Inter as well. The player had been recently drawn interest towards Wolfsburg as well.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
jel to poli iz sampdorije prešao u inter?
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
jest,u ponedeljak ce se ozvaniciti,,posudba i ako zadovolji onda 6 miliona moraju da plate,,
Benvenuti Andrea Poli & Diego Forlan...
Sto se tice stopera Samp-a Gastaldela, mogu rec da je solidan i da bi u slucaju povrede mogao vrlo dobro uskocit i popunit istu poziciju...
Kada bi MM sad izvuko asa iz rukava (igrice sa Napolijem... tacnije Pandev) pa da dovede Lavezzija ili Zaratea...
onda bi bili Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrh
pored forlana nam sad ne treba Palacio, potrebna je masina kao sto su Lavezzi ili Zarate, zar ne ?

Sto se tice stopera Samp-a Gastaldela, mogu rec da je solidan i da bi u slucaju povrede mogao vrlo dobro uskocit i popunit istu poziciju...
Kada bi MM sad izvuko asa iz rukava (igrice sa Napolijem... tacnije Pandev) pa da dovede Lavezzija ili Zaratea...
onda bi bili Vrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrh

pored forlana nam sad ne treba Palacio, potrebna je masina kao sto su Lavezzi ili Zarate, zar ne ?

Kod Massima je ostala samo jos jedna odluka a to je Lavezzi ili Tevez...
Mislim da ce Zarate doci regularno,i to je to...Ipak na kraju ce svi biti zadovoljni...FORLAN,LAVEZZI/TEVEZ,ZARATE,ALVAREZ,JONATAN,KASTANJOS,POLI....
Mislim da ce Zarate doci regularno,i to je to...Ipak na kraju ce svi biti zadovoljni...FORLAN,LAVEZZI/TEVEZ,ZARATE,ALVAREZ,JONATAN,KASTANJOS,POLI....
INTER SIAMO NOI ! ! !
HeyyyyGrande je napisao/la:Kod Massima je ostala samo jos jedna odluka a to je Lavezzi ili Tevez...

IO SONO INTERISTA
odličan posao za inter.adointer je napisao/la:jest,u ponedeljak ce se ozvaniciti,,posudba i ako zadovolji onda 6 miliona moraju da plate,,
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.