Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Dobar stos samo bih te isparavio u tome da Firmasi nisu pevali "uprava napolje" vec mi sa zapada i istoka.Devil je napisao/la:Dobih malopre poruku od burazera na mob.
-Sta su pevali Firmasi nakon ispadanja-Uprava napolje
-Sta su pevali Grobari nakon ispadanja-Uprava napolje
-Sta su pevale Delije nakon ispadanja-Publika je tvooooja najludja na svetu....
![]()
Svake godine mislim jedno te isto "valjda je došao red da se neko naš proslavi u Europi",međutim kako vrijeme prolazi sve je gore i gore.To se slobodno može reći sada za BiH i Srbiju.Tribalian je napisao/la:Slazem se.Ista ta ocekivanja sam imao.A dok sam gledao utakmicu samo su mi ,dok sam gledao dodavanja nasih igraca,u glavi odzvanjale reci jednog naseg komentatora od ranije "Cudan nacin dodavanja,jako i nikome"neutralan__ je napisao/la:Preloše zaista.Očekivao sam puno više od Zvezde.Prije svega u Beogradu sam očekivao minimalnu pobjedu.Pa u Francuskoj šta Bog da.
Mislim da su Zvezdini igrači večeras razočarali čitavu naciju.Jedina svijetla tačka večeras su bile Delije.
Tribalian je napisao/la:@ Neutralan,ovo je za nas![]()
[youtube][/youtube]
Bilo je života posle Spartaka, biće života posle Rena. Večeras nećemo spavati, sutra ćemo još diskutovati o svemu, prekosutra će nam proći kroz glavu s vremena na vreme to kako smo ispustili šansu, a već u nedelju ćemo se okrenuti novim pobedama… Poraz ćemo zaboraviti.
vilotićDylan Dog je napisao/la:Devile,cini mi se da si nakon utakmice protiv Rena osuo drvlje i kamenje na nekog stopera,spominjao karakter itd,uglavnom nisam skontao da li mislis na Adya ili Vilotica,s obzirom da su obojica od prije "problematicni"na svoj nacin
Ta prica se pojavila jos prosle sezone,nesto kao,Gasprom insistira da Jugovic bude predsednikbraoolyo je napisao/la:Sada bi nam promjena uprave samo znacila predaju titule Partizanu.
Otkud ti to za Gazprom, ja to nigdje nisam cuo? Ne vjerujem da bi Jugovic htio doci uopste.
Slazem seDevil je napisao/la:Lukicu ljubim te u bradu.Od sada ko god kaze nesta protiv Lukica sledi brisanje posta.![]()
Nakon ovakvog intervijua u Pressu,nema se vise sta dodati,jedino se malo ne slazem po pitanju Borje nije trebao to tako reci,ali ostalo sve perfekcija.Covek objasnio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.