FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
šta vam je ljudi
cuj karta 10...
bice ba 5 km vidjecete sto posto
cuj karta 10...
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
pile87 je napisao/la:Mozda sutra proigramo, ko zna?Plivadon je napisao/la:stari meni je mrsko gledat kako mi imamo ofanzivu jaku što se tiče imena...a i mogucnosti bgm...samo moral treba podic...a mi baziramo igru na 2 dmf i s jednim napadačem...hajd taj jedan napadac al sto 2 dmf :S niđe veze...
i neecu nista reć al kol'ko će nam razocarenje biti sutra?
Meni se svidja ovo sto neko spomenu prebacivanje Nijeme na zadnjeg veznog ali sam isto tako ubjedjen da nam onda fali jedan stoper, uglavnom treba probati sva sta nesto dok ne nadodje na svoje.
nije sir htio Ješea

markovića nisu kritikovali jer je bio možda i najpouzdaniji igrač odbrane prošle godine, mislim da za cijelu prošlu sezonu nije imao grešaka k'o od maccabija na ovamo. jednostavno ne liči frajer na sebe.
to s nyemom na zadnjem veznom mi se stvarno sviđa, on umije s loptom, umije opaliti, fizički je zvijer, a ispadanja će praviti manju štetu. šta bi još volio vidjeti - to je stanić na desnom krilu, svojoj prirodnoj poziciji. jer ono sa selimovićem je bogam' jako tanko, a bešlija ne može ni cijelo poluvrijeme.
to s nyemom na zadnjem veznom mi se stvarno sviđa, on umije s loptom, umije opaliti, fizički je zvijer, a ispadanja će praviti manju štetu. šta bi još volio vidjeti - to je stanić na desnom krilu, svojoj prirodnoj poziciji. jer ono sa selimovićem je bogam' jako tanko, a bešlija ne može ni cijelo poluvrijeme.
Haj ne koristi taj smajli ja to cim vidim nikoga ne shvatam ozbiljnoPlivadon je napisao/la:pile87 je napisao/la:Mozda sutra proigramo, ko zna?Plivadon je napisao/la:stari meni je mrsko gledat kako mi imamo ofanzivu jaku što se tiče imena...a i mogucnosti bgm...samo moral treba podic...a mi baziramo igru na 2 dmf i s jednim napadačem...hajd taj jedan napadac al sto 2 dmf :S niđe veze...
Meni se svidja ovo sto neko spomenu prebacivanje Nijeme na zadnjeg veznog ali sam isto tako ubjedjen da nam onda fali jedan stoper, uglavnom treba probati sva sta nesto dok ne nadodje na svoje.
nije sir htio Ješeaa prikrpili bi se nekako
ugl u našoj Ligi da sastaviš dream team ..opet bi izgubili od makabija -.-'
Sutra moramo uzeti tri boda na kosevu i mislim ako svi daju svoj maximum da nece doci upitanje pobjeda. 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
daj Boze, prosle godine je bio 10Curva_SUD je napisao/la:šta vam je ljudi
cuj karta 10...
Za zivot cijeli!
ako sutra ne prorade onda ja fakat ne znam
zasto mislis da sutra može biti razocarenjem prema zakonu brojeva i sreća bi trebala doći, a što se tiče jake ofenzive i tih imena totalna nepoznanica, a ta igra sa 1 napadačem i 2 def vezna živi alibi, nemoj primit gol, ak' daš dobro...to nije igra za Želju , nek izadju na 20 metara od njihovog gola i gas, dobiju , izgube ..al' samo nek a se bore i nek igraju nogomet , mora doći i rezultat.Plivadon je napisao/la:stari meni je mrsko gledat kako mi imamo ofanzivu jaku što se tiče imena...a i mogucnosti bgm...samo moral treba podic...a mi baziramo igru na 2 dmf i s jednim napadačem...hajd taj jedan napadac al sto 2 dmf :S niđe veze...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
U nekih mjesec dana, tri puta igrati na koševu, stvarno previše. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Cuj " s tim da funkcionise kao Barcin sistem" haha bi to bilo dobro ono sastvis 11 igraca i kazes morate igrati kao Barcelona... smijesnoPlivadon je napisao/la:Za sve one pljuvače da im kažem da ima ljudi koji vole pos'o trenera i ove taktike a ne kale se na FMu ili PES-u
Jednostavno imaš mišljenje o mogućnostima pojedinih igrača...vidiš na 10-tak utakmica dobiješ konačan utisak i sastavljaš....da im je mentalitet kao protiv Maccabia ili šerifa šef bi smio komotno ovako opalit po pojedinim ekipama
S tim da ovo funkcioniše kao barcin sistem, milion malih dodavanja a ne ona nabijanja...
ja još nikad da skontam kad izvedu loptu s centra odma nabiju naprijed i izgube je -.-'
vrati nazad do dmf pa preko bekova nek prođe jednom
PS: umjesto da pokušamo svi zajedno nešto pomoć ...naglabate i vrijeđate ko skupina debila...pola vas ne zna šta znači biti navijač dragog nam Želje...za izvjesni dio članova je to huliganstvo, lomljenje stolica, psovanje majki, očeva djece igračima , kako našim tako i protivničkim itd itd....budite nekad konstruktivni...a ne uvijek destruktivnibolje i po vas i po nas a najviše po Klub! da nije huligana sad bi u klubu ostalo par hiljada maraka...jer se ne bi plaćale stolice koje gospoda slomi!
Sramota me ko se sve naziva navijačem!
Igra kratkih pasova se ne moze graditi u premier ligi BiH jer skoro nijedan travnjak nije pogodan za takvu igru
neki su grbavi, neki previse a neki premali pokoseni itd i uz to igraci nisu ni fizicki spremni toliko pa je lakse nabijati loptu.
Sreca za Zeljeznicar je ta sto ima Zebu pa se ipak nesto moze odigrati, inace bi se kao i kod ostalih igra bazirala na jednog ili dva brza igraca dugim loptama.
Glavni problemi problemi losih igara Zeljeznicara se trebaju traziti u umoru od evropskih takmicenja i nedostatku motivacije nakon dobrih igara u euro takmicenjima. Ono sto se prikazali u evropi i pored poraza od Makabija je vrh, zenit sto moze jedna ekipa iz premijer lige trenutno odraditi i nakon toga mogu postojati dvije opcije
jedna je da se ostane na visokom nivou
druga je da se pocne sa padom
Nazalost po vas desilo vam se ovo drugo sto je i ocekivano s obzirom na fizicku spremui mentalitet igraca
Nije stvar u fizickoj spremi, niti u mentalitetu, realno je da , nije bilo sreće, znaš kako kaže poslovica , bolje bez kite se roditi nego bez sreće, a sreće nije bilo, gol u sirokom u 108 minuti, pa gol sa 90 metara u Travniku, faktor sreće je u nogometu najvažniji, a ti ne možes znati o mentalitetu igraca, svi oni žele pobjedu, al' ne ide...al' to je tek 4 kola, tako da bi sada mogli dobiti 9 u nizu, što se može desiti , nek se u tri sreća vrati, pa onda dođi suditi o mentalitetu...sve je to na granici pobjede i poraza, niko nije nadigrao ...nego , evo ti primjer jucer herte i stutgarta, herta realno ne može dobiti famosa , a jucer pobijedi...ni oni nemaju pojma kako, okliznio se igrac stutgarta
ja mislim da bi Osim konacno trebao staviti Drakula u prvi tim jer momak je stvarno talentovan i kvalitetan igrac jer ovi levati iz sredine terena izuzev Zebe se ne znaju s loptom sastaviti..Bukvicu takodje pruziti priliku i ako se dokaze na golu ostaviti ga jer svakako nevjerujem da moze biti gori od Kare..
pozdrav i sutra svi na Kosevo
treba momke podrzati u ovim teskim vremenima, lako je bilo slaviti i dolaziti na tekme kad je sve bilo bajno sad ce se vidjeti ko su pravi navijaci...
pozdrav i sutra svi na Kosevo

U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
kad dobiješ kod kuće tri gola iz tri akcije u 10 minuta kod vođstva 2-0, od objektivno dosta lošije ekipe koja za cijeli ostatak utakmice nije napravila ništa...e to nije ništa drugo nego mentalna slabost. ekipa ima kvalitet za našu ligu, a siguran sam 100% da nikome nije svejedno i da imaju i želju. al' fali mentalne stabilnosti i da se više dozovu poslije maccabija.
da ali to nemožes generalizirati, to se desi jednom u sto godina , da ti stave tri komada za 10 minuta, greske pojedinaca..a stvarno nema sreće, a još nedostaje i malo više znanja i to nas unistilo, al' od sutra ..Novi dani stižuChWilla je napisao/la:kad dobiješ kod kuće tri gola iz tri akcije u 10 minuta kod vođstva 2-0, od objektivno dosta lošije ekipe koja za cijeli ostatak utakmice nije napravila ništa...e to nije ništa drugo nego mentalna slabost. ekipa ima kvalitet za našu ligu, a siguran sam 100% da nikome nije svejedno i da imaju i želju. al' fali mentalne stabilnosti i da se više dozovu poslije maccabija.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ljudi dobro je ovo....bolje sad nego u odlučujućim utakmicama. 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Ja kad sam predlagao Nyemu na zadnjeg veznog umjesto Svrake pred revans sa Serifom raja se smijala. A evo sad cemo vidik kako ce to izgledat. Po mom misljenju on je previse neodgovoran za poziciju stopera,ali zato ima snagu i okretnost idealnu za poziciju u vezi. Vasilica nazad sa Jadrankom i vidicete kako ce to da fercera...
Pozdrav!
Pozdrav!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Amar nakon kresanja plata, obećao premije za pobjedu pa da vidimo! 

Ima li ista novo oko Grbavice?? Radi li se ista u opcini dokle se doslo sa dokumentacijom??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:

E ovako istrcati protiv Olimpica i donijeti bodove na Grbavicu... Nema bolje odbrane od kvalitetnog napada... Ocigledno je da Drakul posjedije kvalitet i obavezno ga mora ubaciti ako ne u startnih 11 onda mu mora dati odredjenu minutazu, Vasilica na stopersku poziciju a Nyemu na zadnjeg veznog. Od tri golmana dao bi priliku Gusi, jer sigurno ne moze primiti takve golove iz slobodnjaka sa preko 25 m, odakle redovno primamo... Pa da je penal pa haj, nego svaku utakmicu primamo golove sa preko 25 m...
"Sudeći prema posljednjim treninzima, u ekipu bi sutra mogao "upasti" mladi Mirsad Ramić, koji bi trebao dobiti prednost nad iskusnijim Eldinom Adilovićem. Blizu prve postave je i stoper Velibor Vasilić, dok je i dalje pod znakom pitanja nastup povrijeđenog Sulejmana Smajića."
To se traži, malo svježine u ekipi. Pokušati nešto drugo, novo, pa šta bude. Ja lično očekujem mnogo više od Ćirse već od Adilovića ili Selimovića. Ali neka to na terenu pokaže, nadam se da će mu Amar dati sada da igra od prve minute. Valja pokusati a ne uvijek isto forsirati. Nadam se da ćemo uzeti traljavi Olimpic, mada sve je moguće. Ne bih volio opet zvučati pesimistično pa da se moje sumnje obistine, jer ovaj put bez tri boda stvarno bi se zaebbali...
To se traži, malo svježine u ekipi. Pokušati nešto drugo, novo, pa šta bude. Ja lično očekujem mnogo više od Ćirse već od Adilovića ili Selimovića. Ali neka to na terenu pokaže, nadam se da će mu Amar dati sada da igra od prve minute. Valja pokusati a ne uvijek isto forsirati. Nadam se da ćemo uzeti traljavi Olimpic, mada sve je moguće. Ne bih volio opet zvučati pesimistično pa da se moje sumnje obistine, jer ovaj put bez tri boda stvarno bi se zaebbali...
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 26 gostiju.