U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Megamon
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la Megamon » 24 avg 2011, 20:50

Zar mali Suljic nije zasluzio poziv u U21? :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 avg 2011, 14:52

Megamon je napisao/la:Zar mali Suljic nije zasluzio poziv u U21? :roll:
I ja to sad htjedoh da napisem :roll: Kad pogledam kakve je igrace zvao a Suljica nije onda stvarno sramota!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 15:03

Je li ovaj KRETEN normalan?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 avg 2011, 15:05

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Zar mali Suljic nije zasluzio poziv u U21? :roll:
I ja to sad htjedoh da napisem :roll: Kad pogledam kakve je igrace zvao a Suljica nije onda stvarno sramota!
Ma ima još tu igrača međutim selektor se odlučio za ove i to je to. Valjda selektor uskoro napravi neko okupljanje pa da pozovo 30-40 kandidata pa da se uvjeri u kvalitet istih, mi imamo jednog potencijalnog kandidata, Radulovića, momak jednostavno razvaljuje, odavno je "prekucao" ovu Prvu ligu i trebao bi pokušati dalje. Možda bi repka bila prevelik zalogaj ali kada vidim da je on sa većinom ovih već igrao u mlađim selekcijama mislim da bi izborio sebi mjesto u 18.

slika

8 - Radulović

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 avg 2011, 15:11

Ma ovaj Jagodic nije normalan.Je li gled'o malog protiv Orebra,Sparte,Veleza jucer.Ovaj haman gori od Tulica. :roll:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 avg 2011, 15:15

sony_91 je napisao/la: Ma ima još tu igrača međutim selektor se odlučio za ove i to je to. Valjda selektor uskoro napravi neko okupljanje pa da pozovo 30-40 kandidata pa da se uvjeri u kvalitet istih
To se i ja nadam.
Jer ovo su momci koji bi, bar jedan dio od njih, trebali jednog dana da obucu dres A reprezentacije.

Besic i Zahirovic je jasno. Bicakcic povrijedjen.
Srđan Grahovac (Borac), Miroslav Stevanović (Vojvodina), Edin Višća (Istanbul BB), isto jasno. Ove ostale ne poznajem. Mateo Susic? Prezime samo slucajnost? :D

Za Bilbiju ne kontam. O njemu se nista vise ne cuje, osim da je totalno potonuo. Jednostavno ne kontam, jest nasa liga losa, ali koliko znam da je momak igrao sjajno. Mozda zbog bolesti? Ipak za reprezentaciju postize golove. Seferovica bih rado vidio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 avg 2011, 15:16

Zar nije bilo logičnije pozvati u repku Fejzića, golmana Travnika koji brani nego ove koji su klupa stalno :roll:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 25 avg 2011, 15:18

i jos mi nije jasno, zar mi trenutno nemamo golmana do 21. godine koji brani za svoj klub!? tesko se nama ako ce braniti neko ko grije klupu..ne znam kako je onda selektor upoznat sa njihovim kvalitetom?
Volim te Bosno!!!

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 25 avg 2011, 15:18

xavi26 je napisao/la:i jos mi nije jasno, zar mi trenutno nemamo golmana do 21. godine koji brani za svoj klub!? tesko se nama ako ce braniti neko ko grije klupu..ne znam kako je onda selektor upoznat sa njihovim kvalitetom?
pogledaj post iznad ;)

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 25 avg 2011, 15:23

Zovnuti Mujica iz Buducnosti a ne zvati Suljica :? Blago se nama s tobom Vlado.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 avg 2011, 16:34

Dva tri meca syebati kvalifikacije u kojim smo i ionako nayebali.
Jagodic nije los trener,Ali on fakat jos nije svjestan da je ko biva selektor ili mozda jeste ali ovo vec sad ne lici ni nasta.
Nema sanse da nije gledao tekmu jucer u Lukavici ako jeste onda pod hitno jacu dioptriju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 avg 2011, 16:36

Pa ovaj Jagodic nije normalan. Pa gledali on utakmice premier lige ovaj Suljic rastura, a nema poziva. A da ne govorim o Cajicu iz Teplica i Djuricu iz Crotonea. Neznam s cim smo zasluzili ovakve selektore u mladjim selekcijama.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 avg 2011, 16:37

Cajic iz Teplica standardan dok je u istom timu Lacha(stariji nekoliko mjeseci) ulazi sa klupe a igrao i dao 2 gola za Cesku koja je stigla do finala sa Spanijom(2:3) na prvenstvu Evrope

Djuric dao gol u kupu
Zadnja izmjena: santos, dana/u 25 avg 2011, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 avg 2011, 16:39

Čini se da Banjalučanin na klupi naših nada nije baš pretjerano odmakao od svog prethodnika Branimira Tulića, bar kada je kriterij za poziv u izabranu vrstu u pitanju.
Mnogo čudnih imena u najmanju ruku danas je izdiktirao Jagodić, dok recimo s druge strane nije našao za shodno poziv uputiti Asmiru Suljiću, trenutno jednom od najboljih igrača Sarajeva, ili možda Dženanu Durakoviću iz Veleža ?!
Nema u Jagodićevim kombinacijama ni Varupe iz Travnika, ali ima recimo Muhameda Mujića koji brani boje drugoligaša Budućnosti iz Banovića (uz dužno poštovanje), ili recimo Kenana Handžića, Benjamina Čolića, Mile Pehara, koji u svojim klubovima minutažu dobivaju na kapaljku.
Na spisku ima i Tonija Markića iz Zrinjskog, igrača koji na svom facebook profilu poručuje "da će za BiH igrati samo dok se Hercegovina ne priključi Hrvatskoj!"
I sve dok našim fudbalom caruju ljudi, selektori kojima su kojekakvi lični interesi, sitni talovi i vezice na prvom mjestu, a pozive dobivaju igrači kojima je obično ulaznica jedan telefonski poziv, pitanje je dolaze li zaista bolji dani za naš fudbal? Ili smo možda još uvijek miljama daleko.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 avg 2011, 16:55

MOZAK je napisao/la:Čini se da Banjalučanin na klupi naših nada nije baš pretjerano odmakao od svog prethodnika Branimira Tulića, bar kada je kriterij za poziv u izabranu vrstu u pitanju.
Mnogo čudnih imena u najmanju ruku danas je izdiktirao Jagodić, dok recimo s druge strane nije našao za shodno poziv uputiti Asmiru Suljiću, trenutno jednom od najboljih igrača Sarajeva, ili možda Dženanu Durakoviću iz Veleža ?!
Nema u Jagodićevim kombinacijama ni Varupe iz Travnika, ali ima recimo Muhameda Mujića koji brani boje drugoligaša Budućnosti iz Banovića (uz dužno poštovanje), ili recimo Kenana Handžića, Benjamina Čolića, Mile Pehara, koji u svojim klubovima minutažu dobivaju na kapaljku.
Na spisku ima i Tonija Markića iz Zrinjskog, igrača koji na svom facebook profilu poručuje "da će za BiH igrati samo dok se Hercegovina ne priključi Hrvatskoj!"
I sve dok našim fudbalom caruju ljudi, selektori kojima su kojekakvi lični interesi, sitni talovi i vezice na prvom mjestu, a pozive dobivaju igrači kojima je obično ulaznica jedan telefonski poziv, pitanje je dolaze li zaista bolji dani za naš fudbal? Ili smo možda još uvijek miljama daleko.

Potpisujem sve druze!

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 26 avg 2011, 09:55

kako bi imalu jako repku da bi igrali ovako:

-------------------Biblija------------------
Visca-----Haurdic---Stevanovic----Suljic
------------------Zahirovic-----------------
Sipovic---------Besic--Bicakcic------Kvesic
----------------------?-------------------------

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 26 avg 2011, 10:05

izgleda da je u nasu mladu reprezentaciju lakse dobiti poziv sjedenjem na klupi nego igranjem na terenu! :roll: :roll: :roll:
Volim te Bosno!!!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 27 avg 2011, 03:30

Evo snimci golova prijateljskih utakmica sa Makedonijom
U17
[youtube][/youtube]

U19
[youtube][/youtube]

U oba uzrasta cini mi se da nam je odbrana tanka ko lizalo.Doduse, treba to jos uigrati sto bi nasi selektori rekli

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 avg 2011, 12:29

svabo94 je napisao/la:kako bi imalu jako repku da bi igrali ovako:

-------------------Biblija------------------
Visca-----Haurdic---Stevanovic----Suljic
------------------Zahirovic-----------------
Sipovic---------Besic--Bicakcic------Kvesic
----------------------?-------------------------
Odlican sastav,a golman pa Ermin Besic iz Francuske ,mali je zvijer.
Al kao i Tulic,tako i Jagodic,ne zele oni uspjeh drzavi BIH.
Da je Bogdo,za selektora U21 izabran Musemic,ovih problema nebi imali.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 avg 2011, 13:57

ovo je ono što ja stalno ponavljam, kao da živimo u kamenom dobu pa nema telefona da se intervju uradi... jedan portal je već popljuvao Jagodića i optužio ga da prima mito, nije li jednostavnije da se odradi intervju i postavi pitanje tipa "javnost je nezadovoljna jer niste pozvali tog, tog i tog" pa da vidimo koji je njegov izgovor... ako nije dovoljno dobar onda bujrum pljujmo, a kod nas se prvo popljuje pa ćemo onda lizati...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, hansbosna, Vaya i 38 gostiju.