Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Kad se jedan Demba Ba mogao snaci u PL a uvijek je gledao u ledza Vedi na listi strelaca onda moze i Vedo.
Mada iskreno bolje mu tu gdje je.Blackburn je trenutno taraba klub.
Mada iskreno bolje mu tu gdje je.Blackburn je trenutno taraba klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi sta je sa ovim Vedom?? jeli ziv,, ili pjeva? Moj je zivot Njemacka!
- Principatus
- Kontakt:
@ Velez Mostar
Da zavrsimo ovaj offtopic.
Nigdje nisam doticnog forumasa vrijedjao ili nazivao pogrdnim imenima. Ili negdje vidis takav jedan post? Jedino nisam uzeo njegovo misljenje za ozbiljno i mislim da imam pravo na to. Za razliku od toga pocesto se ovdje mora(-lo) trpiti izasipanje zesceg seljakljuka i upotreba jednog veoma pogrdnog, primitivnog jezika. Istina, protiv javnih licnosti, ali kao normalno odgojena i obrazovana osoba sam mozda misljenja, da to nije nista bolje. Poznata osoba nije imuna na kritiku, no isto tako ne gubi pravo na nedodirljivost svoje casti.
Zato se samo cudim toj spontanoj lekciji bontona.
Ne osjecam se licno uvrijedjen. Uopste nije u tome stos.
Stos je u necemu drugom, a to sam vec objasnio u proslom postu (piti vino, drugima predavati vodu), koje shvatio taj je shvatio. Pozdrav.
Da zavrsimo ovaj offtopic.
Nigdje nisam doticnog forumasa vrijedjao ili nazivao pogrdnim imenima. Ili negdje vidis takav jedan post? Jedino nisam uzeo njegovo misljenje za ozbiljno i mislim da imam pravo na to. Za razliku od toga pocesto se ovdje mora(-lo) trpiti izasipanje zesceg seljakljuka i upotreba jednog veoma pogrdnog, primitivnog jezika. Istina, protiv javnih licnosti, ali kao normalno odgojena i obrazovana osoba sam mozda misljenja, da to nije nista bolje. Poznata osoba nije imuna na kritiku, no isto tako ne gubi pravo na nedodirljivost svoje casti.
Zato se samo cudim toj spontanoj lekciji bontona.
Ne osjecam se licno uvrijedjen. Uopste nije u tome stos.
Stos je u necemu drugom, a to sam vec objasnio u proslom postu (piti vino, drugima predavati vodu), koje shvatio taj je shvatio. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Blackburn’s £6million move for Bosnian striker Vedad Ibisevic was held up last night - because he could not come into the country.
Ibisevic was due to arrive for a medical to complete the deal, but could not leave Germany as a visa failed to arrive on time.
Rovers boss Steve Kean wanted the deal for the Hoffenheim hitman tied up quickly, but made a fresh approach for Ajax forward Mounir El Hamdaoui when Ibisevic was left stranded.
Ibisevic was due to arrive for a medical to complete the deal, but could not leave Germany as a visa failed to arrive on time.
Rovers boss Steve Kean wanted the deal for the Hoffenheim hitman tied up quickly, but made a fresh approach for Ajax forward Mounir El Hamdaoui when Ibisevic was left stranded.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
deni_m1312
- Kontakt:
nece sad valjda odustati skroz od njega jer mu viza nije na vrijeme stigla
Tako pise na pojedinim stranicama!!deni_m1312 je napisao/la:nece sad valjda odustati skroz od njega jer mu viza nije na vrijeme stigla
mozel mi ovo neko prevest ?Fudo je napisao/la:Blackburn’s £6million move for Bosnian striker Vedad Ibisevic was held up last night - because he could not come into the country.
nije dobio vizu na vrijeme kean se okreće el hamdaouiju iz ajaxa.
Ibisevic nije mogao na ljekarski pregled kod Blackburna! Nije mogao uci u drzavu zato sto nije dobio vizu na vrijeme.. Blackburnov sef Steve K htjeo je da se ovo sve brzo rijesi sa Vedadom, posto nije moglo zbog vize, sad je poslata ponuda za ovog iz Ajaksa!Edvin_Mg je napisao/la:mozel mi ovo neko prevest ?Fudo je napisao/la:Blackburn’s £6million move for Bosnian striker Vedad Ibisevic was held up last night - because he could not come into the country.
Ma ne znam kakva je ovo glupost. Pa Vedo ima radnu dozvolu koja mu omogucava putovanje po citavoj EU. Jedino ako ludi Englezi nemaju neke povlastice kada je u pitanju sengenski sporazum. Ma kako god, haman da ostaje u Hoffenheimu.Fudo je napisao/la:Ibisevic nije mogao na ljekarski pregled kod Blackburna! Nije mogao uci u drzavu zato sto nije dobio vizu na vrijeme.. Blackburnov sef Steve K htjeo je da se ovo sve brzo rijesi sa Vedadom, posto nije moglo zbog vize, sad je poslata ponuda za ovog iz Ajaksa!Edvin_Mg je napisao/la:mozel mi ovo neko prevest ?Fudo je napisao/la:Blackburn’s £6million move for Bosnian striker Vedad Ibisevic was held up last night - because he could not come into the country.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Znate da je i Dzeko imao problema sa vizom kad je isao na ljekarski Manchester Citya, tako da me ovo ne cudi .. 
To je cista glupost,,ja sam skoro bio u engleskoj nista netreba ,,znaci ni Vedi nista ama bas nista netreba da bi otisao na ljekarski pregled!!! ali mu treba radna dozvola da bi igrao!!
Sta ce mu radna dozvola kad ima i Americko drzavljanstvo (ispravi te me ako grijesim).Vrebac je napisao/la:To je cista glupost,,ja sam skoro bio u engleskoj nista netreba ,,znaci ni Vedi nista ama bas nista netreba da bi otisao na ljekarski pregled!!! ali mu treba radna dozvola da bi igrao!!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Principatus
- Kontakt:
Samo sa BiH drzavljanstvom?Vrebac je napisao/la:To je cista glupost,,ja sam skoro bio u engleskoj nista netreba ,,znaci ni Vedi nista ama bas nista netreba da bi otisao na ljekarski pregled!!! ali mu treba radna dozvola da bi igrao!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
treba mu viza jer za UK ne vrijedi taj bezvizni režim
Sad ce mi bas nesto biti zao ako ne potpise za Blackburn, mislio sam da je to gotova stvar 
ibisevic je u ameriku otisao 2001., a vec 2004. se vratio u evropu... po kojem bi osnovu on imao pravo na državljanstvo??? pravo na boravak i rad je nesto drugo...BIHfan je napisao/la:Sta ce mu radna dozvola kad ima i Americko drzavljanstvo (ispravi te me ako grijesim).Vrebac je napisao/la:To je cista glupost,,ja sam skoro bio u engleskoj nista netreba ,,znaci ni Vedi nista ama bas nista netreba da bi otisao na ljekarski pregled!!! ali mu treba radna dozvola da bi igrao!!
to s vizama je komplikovano... UK je clanica EU, a nije u schengen zoni... za ulazak i rad u UK drzavljanjima clanica EU i svicarske ne treba viza, ali im treba licna karta (ili pasos) jer se vrsi kontrola ulaska..
u schengen zoni nema kontrole na granici... bezvizni rezim za drzavljane bih je na snazi za zemlje schengen zone...
drzavljanima i onima koji legalno borave u SAD, kanadi, australiji, vecini drzava juzne amerike, karibskim drzavama i japanu ne treba viza za turisticko putovanje do 6 mjeseci (za boravak preko 6 mjeseci kao za ostale svrhe boravka treba viza)...
iz svega navedenog proizilazi, da ibisevicu treba viza za ulazak u UK osim za turisticko putovanje (ako legalno boravi u SAD)..
ne moze se kao turista uc' u UK i tamo zakljucit' ugovor u radu i zasnovat' radni odnos... da to moze, UK bi bilo preplavljeno imigrantima iz svih zemalja...
Zadnja izmjena: amho, dana/u 27 avg 2011, 14:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma vratice se oni po njega, svakako da ce Ajax odbiti ponudu. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Ponos Torina
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Sta ce mu radna dozvola kad ima i Americko drzavljanstvo (ispravi te me ako grijesim).Vrebac je napisao/la:To je cista glupost,,ja sam skoro bio u engleskoj nista netreba ,,znaci ni Vedi nista ama bas nista netreba da bi otisao na ljekarski pregled!!! ali mu treba radna dozvola da bi igrao!!
Radnu dozvoli moraju imati svi igraci nije bitno odakle su,ovo samo nevazi za igrace koji su iz Ujedinjenog kraljevstva,ostali svi moraju imati,samo je stvar u tome sto neki odma dobiju,neki teze,neki nikako....
Ibisevic nebi trebao imati problema,al opet me kopka sta se desava nigdje niakkav info sve sam obisao pregledao,preslusao nemogu nista frisko da nadjem i sa ovim englezima sam pricao ni on neznaju nista,bas nekako tajan transfer..Sve je neka misterija....a i ovi nasi Novinari Mulci obicni,nijedan nije u stanju da ga kontaktira,ipak je on nas reprezentativac prestavlja BIH,znaju da javnost interesuje sve sto se desava oko nasih igraca...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ovaj problem sa vizom mi se cini da je vise nagadjanje engleskih medija nego sta drugo jer se jos uvijek nista ne zna o eventualnom transferu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Coolpanda24, GoldenLilies, Honorar, Proximic, Sheyi i 49 gostiju.