Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Jel potpiso Coates,citam da je Athletico zainteresiran za njega..
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma jock. Nas igrac. Pa nije lood da ode u Atletiko da ga vi gazite kad moze sa nama da hara..L_blancos je napisao/la:Jel potpiso Coates,citam da je Athletico zainteresiran za njega..
Ceka se radna dozvola da se realizuje transfer

Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 27 avg 2011, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Navodno je odbio Atletico iako su ponudili 2 miliona više od Liverpoola.L_blancos je napisao/la:Jel potpiso Coates,citam da je Athletico zainteresiran za njega..
Spanish press reporting that Espanyol are interested to sign Christian Poulsen!
Nadam se da je istina

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma dobro,vama je potrebniji jer su vam stoperi stakleni,a i kod Athletica su mladji stoperi tako da bi uvijek jedan mladi talentovani stoper morao izvisit..
Bit ce on igracina..
Bit ce on igracina..
http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;Red Assassin je napisao/la:Jao kako me zanima koja ce postava danas izaci, nekako me strah da pocnemo bez Suareza al opet sam svjestan da mu je potrebno malo odmora..
Očekujem ovu ekipu:Reina,Kelly,Agger,Carra,Enrique,Lucas,Adam,Hendo,Downing,Suarez i Carroll.

FK Pjetlovi
bice vam tesko protiv brightona,prvi u championshipu,novi stadion jos uvijek su napaljeni
,dobar trener gustavo poyet,imaju dobrog napadaca Craiga smitha prosle godine najbolji stijelac u league one,kako god mislim da treba najjacih 11 u ovu tekmu uci.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Red Assassin
- Kontakt:
reds je napisao/la:http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;Red Assassin je napisao/la:Jao kako me zanima koja ce postava danas izaci, nekako me strah da pocnemo bez Suareza al opet sam svjestan da mu je potrebno malo odmora..
Očekujem ovu ekipu:Reina,Kelly,Agger,Carra,Enrique,Lucas,Adam,Hendo,Downing,Suarez i Carroll.
Ma sigurno ce poceti Kuyt umjesto Hendersona a nebi me cudilo i Maxija da vidim u pocetnoj..
Daj Boze da se to tvoje predvidjanje ostvari, sjajno bi izgledali, rani gol bi nam mnogo znacio:
------------Reina------------
-----Carra-------Agger-----
Kelly-----Lucas----- Enrique
--Henderson---Adam----
Suarez-------------Downing
----------Caroll-----------
Kako bi bili perfektno simetricni i proporcionalni, pola ekipe ljevaci, pola desnjaci( ne ukljucujuci golmana) isto neka jigsaw slagalica

Bolton je dokazao protiv Citiya da je ekipa koja se itekako zna nadigravati i igrati za gol vise prema tome iako bi rani gol bio velika prednost za nas ipak se treba igrati ozbiljno i napadacki do kraja ...Bilo kako bilo ocekujem 3 boda danas ne laka ali sve osim pobjede bi bilo razocaravajuce ....
-
- Kontakt:
- Red Assassin
- Kontakt:
2-0karameldar je napisao/la:Ajmo prognoze za utakmicu.. Ja kazem 2:1
Ko bude upravu, upravuu je

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ja kazem 3-1 za nas mozda je malo preoptimisticno ali eto Suarez i Caroll pa gol i jos jedan vezni igrac ce postici a za Bolton mozda Klasnic da gol posto je u dobroj formiRed Assassin je napisao/la:2-0karameldar je napisao/la:Ajmo prognoze za utakmicu.. Ja kazem 2:1
Ko bude upravu, upravuu je
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- majestic24
- Kontakt:
Rizah je napisao/la:Jeeeeeeeee, konačno imamo i mi šansu da prođemo u 4. kolo Carling CupaHajd da vidimo i to čudo
Znam da Brighton ima galeba na znaku, znači da su zafrkana ekipa
ima da ga zmaj zgrabi, malo na vatri okrene i u jednom zalogaju pojede.
Sretno Insui, ubili su ga Kebabi i Roy. Obećavao je, ali je ipak ostao na obećanjima.
Hvala Jimmyju na klipu, najjači klip na you tubu![]()
P.S.Velcome Coates.
Rizo,skuliraj se malo.
Ovo sto se tice Afellaya je "whauuu"..to bi vam bilo super pojacanje. Samo nisam siguran da je ibrahim krilo. On je vise centralni i ofanzivni vezni ako se nevaram.
I da,danas ocekujem protiv Boltona da ih razbijete s nekih 4:0.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadam se samo da se nece desiti Sunderland....
Ocekujem 2-1
Ocekujem 2-1

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
4:1 prvijenac Adama
) YNWA

10:0
10 golova Suareza ...

Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li meč u pola šest ili u pola sedam????
- neutralan__
- Kontakt:
U pola sedam po našem vremenu.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Je li meč u pola šest ili u pola sedam????
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Sa Twittera: LFC team vs #BWFC: Reina, Kelly, Carra, Agger, Enrique, Henderson, Lucas, Adam, Downing, Suarez, Kuyt.
Naravno ovo još nije zvanično.
Naravno ovo još nije zvanično.
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.