sinosnja utakmica mene je razocarala, mislio sam da ce biti vise tempa, zara i zelje za igrom i pobjedom kod obje ekipe, ali ono sto smo vidjeli izgledalo je vise kao poluprijateljska utakmica.
barca je daleko od svoje najbolje forme, svi mi koji pratimo to znamo da guardiola polako dize formu ekipe na pocetku sezone, tek nakon nekih mjesec dana nasi ce biti spremni potpuno, vidi se onako koliko se manje trci i otkriva, al dobro je to, u prosle tri sezone donijelo je rezultata, uvijek se u sezone ulazilo ovako, ove sezone jos je i bolje nego u prosle dvije-tri.
zanimljivo je ovo sto pep radi s keitom, forsira ga na poziciji zadnjeg veznog, evo nekoliko utakmica, ne znam koja mu je sad to ideja, covjek je tu stvarno los i nesiguran, al opet nekako kontam da je to neko prelazno rjesenje dok se fabregas potpuno ne uklopi u ekipu, pa ce onda nekad tu igrati on, a nekad sergio, dok je mascerano i definitivno cini mi se prekomandovan na stopera
sto se tice sudjenja, treba priznati da je port ostecen za cist penal, abidal nekako djeluje nesigurno, napravio je veliku gresku i trebalo je svirati penal, mada opet mislim da ne bi to nista promijenilo, al posten treba biti i reci da je bio cist penl ko suza, za razliku od zalopoljki reala ili arsenala, ono je bila cista situacija kad sudija grijesi u nasu korist
NE DAJTE MI LAGAT' !!!