RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Idemo se danas nadigravati pa sta Bog da. Leotar na svom terenu je tradicionalno dobar, ali ove sezone i nemaju bas neku igru, tako da cemo dns imati priliku da donesemo 3 boda u MOstar. Drago mi je sto u nasem taboru nema opustanja i sto maksimalno oprezno ulazimo u svaku utakmicu.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobit cemo 3 alu u paksu. Lozite se bezze , daleko je ovo jos od kluba al eto mozda ovim tempom za jedno 100 godina se stabilisemo i dobijemo reflektore
.
Al sve to skupa nije razlog da ne FORCAMO

Al sve to skupa nije razlog da ne FORCAMO

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nisu oni dobri na svom terenu, nego dobro udaraju, otimaju itdel-fighter je napisao/la:Idemo se danas nadigravati pa sta Bog da. Leotar na svom terenu je tradicionalno dobar, ali ove sezone i nemaju bas neku igru, tako da cemo dns imati priliku da donesemo 3 boda u MOstar. Drago mi je sto u nasem taboru nema opustanja i sto maksimalno oprezno ulazimo u svaku utakmicu.
FORZA VELEZ

M.V. najavljuje da Velež ide po pobijedu nad leotarom... , tako treba, samo hrabro...
I bod ce biti veliki uspijeh po ovom ćelopeku...
Forza Velež

I bod ce biti veliki uspijeh po ovom ćelopeku...
Forza Velež

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ali nikako da proradi Okić, koji mu je kl.inac? Možda danas odigra utakmicu života? 

-
- Kontakt:
a sto sad nema LIVE text prenos na ss.ba ? ne igraju sarajevo i željo pa nema? cc
-
- Kontakt:
Upravu si stvarno neozbiljno i neprofesionalno sto nema live prenosa.brato brato je napisao/la:a sto sad nema LIVE text prenos na ss.ba ? ne igraju sarajevo i željo pa nema? cc
Ja samo da kazem da je cilj STABILIZACIJA ! Pozdrav 

- neutralan__
- Kontakt:
Evo sada su ubacili.Inače Leotar-Velež 0:0.Adnan 1986 je napisao/la:Upravu si stvarno neozbiljno i neprofesionalno sto nema live prenosa.brato brato je napisao/la:a sto sad nema LIVE text prenos na ss.ba ? ne igraju sarajevo i željo pa nema? cc
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Bolje da nisu ubacivali kad neznaju ni ko sa kim igra, kozara-sloboda o moj boze ko sve radi i koga mi pratimo. 

- neutralan__
- Kontakt:
Još uz to kasni pola sata prijenos.Kada igra Željo,Sarajevo,Borac,Široki prijenos počne pola sata ranije,odbrojavaju do utakmice.Izgleda da su Kozara,Slavija,Velež,Leotar manje važni od ovih "velikana".Adnan 1986 je napisao/la:Bolje da nisu ubacivali kad neznaju ni ko sa kim igra, kozara-sloboda o moj boze ko sve radi i koga mi pratimo.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ma jesu ubacili moj qrac.... Stavljaju ono sto ja znam u kuci a da ne gledam cc... Nema ni sastava, nema nista, samo jedna recenica. A kad neko drugi igra napisu i kad aut izvede cc...
-
- Kontakt:
koliko vas ima u trebinju?
Ima nas 0 -1
hahaha ... toooo
hahaha ... toooo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bajro Spahic 0-1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bajri u naviku preslo da zabija golovemiky_hz je napisao/la:Bajro Spahic 0-1

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haubica 

kaze bivsi napadac je poslao u gol,znaci nije sad napadac haahahha kako se ovaj sportsport provaljuje u zadnje vrijeme
-
- Kontakt:
Fina navika, neka...BigBen je napisao/la:Bajri u naviku preslo da zabija golovemiky_hz je napisao/la:Bajro Spahic 0-1

RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.