RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
ovaj me rezultat nije nimalo iznenadio! cak mislim da ce Velez uzeti dosta bodova vani jer se sve domace ekipe otvore,napadaju a tada na scenu stupaju nasa tri sprintera Okic,Rovcanin i Durakovic!! Bravo Rodjeni
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Znaci 11 bodova sada imamo i okrecemo se utakimci protiv sirokog. Ćestitke rođeni 
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sljedecu kuci sa širokim jel ?BigBen je napisao/la:Znaci 11 bodova sada imamo i okrecemo se utakimci protiv sirokog. Ćestitke rođeni
-
necko_gradacac
- Kontakt:
10.09. 16:30 Velež-Široki B.aS_Roma je napisao/la:sljedecu kuci sa širokim jel ?BigBen je napisao/la:Znaci 11 bodova sada imamo i okrecemo se utakimci protiv sirokog. Ćestitke rođeni
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evropa here we come
.. odma grupna faza 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
čestitke rođeni, ipak Mrkva, ušao kao rezerva, nego šta je s Kazazićem i njegovom povredom? da li je teže prirode?
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke momcima na pobjedi. Prije tekme sam rekao da mozemo uzeti 3 boda u Trebinju i to se i desilo. Kako je samo lijepo pogledati tabelu sada. Spahic nas jos jednom izvukao, mada su se i ostali mogli proslaviti. Prije svih Okic, koji je propustio nekoliko veoma dobrih prilika. Takodjer smo igrali veoma dobro i stvorili smo veliki broj prilika, sto me posebno raduje. U sljedecem kolu nam dolazi Siroki i ako tu odigramo kao danas, mislim da mozemo do nova 3 boda.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Znaci Sarajevo,Borac i Velez ...borba barem za ovu jesenju titulu
Cestitka na pobjedi na Policama
Cestitka na pobjedi na Policama
haha pa vidis da mi nismo za zajebanciju bolji smo od Sarajeva, utrpali smo Slaviji 6 komada a vi toj istoj Slaviji samo 3stampy je napisao/la:a PU! j..... ti kozaru
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke Rođeni,velika pobjeda.Haman ni Police više nisu "neosvojiva tvrđava".Došli i oni do pameti,postaju polako prava fudbalska sredina gdje se može igrati i pobijeđivati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hvala brate, oni su nas prošle sezone zasluženo pobijedili, bez ijedne mrlje, što mi se sviđa, ipak je Leotar klub s dugom tradicijom. Sada je vrijeme i da oni počnu pobjeđivati u gostima..neutralan__ je napisao/la:Čestitke Rođeni,velika pobjeda.Haman ni Police više nisu "neosvojiva tvrđava".Došli i oni do pameti,postaju polako prava fudbalska sredina gdje se može igrati i pobijeđivati.
- neutralan__
- Kontakt:
Da.Imaju oni izuzetno jaku ekipu,no ipak u nečemu je problem.Možda se još nisu uigrali,ali imali su dosta vremena.Baš mi je drago da se i dole može igrati liga ide na bolje.AlemC85 je napisao/la:Hvala brate, oni su nas prošle sezone zasluženo pobijedili, bez ijedne mrlje, što mi se sviđa, ipak je Leotar klub s dugom tradicijom. Sada je vrijeme i da oni počnu pobjeđivati u gostima..neutralan__ je napisao/la:Čestitke Rođeni,velika pobjeda.Haman ni Police više nisu "neosvojiva tvrđava".Došli i oni do pameti,postaju polako prava fudbalska sredina gdje se može igrati i pobijeđivati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
rodeni cestitke iz gradacca.lijepo vas je vidit na celu PL samo tako nastavte i...siroki you are next
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
izgleda da su Spahić i Merzić (koji je povratnik), pogodak u pojačanjima, sada bi trebalo očekivati, da konačno i Okića krene u napadu. Velež teško prima golove, ali bogami i teško daje. Nemamo špica džaba...
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Hvala, pozdravi i vama.astra1922 je napisao/la:rodeni cestitke iz gradacca.lijepo vas je vidit na celu PL samo tako nastavte i...siroki you are next
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
pa vi letite !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda
eh sad sirokom da dadnemo po guzici 
Ovom pobjedom smo anulirali kiks protiv Kozare. Samo jos da nam Sevko proradi. Ali vazna su 3 boda !!
Samo jos da kazem da je cilj stabilizacija nisam odavno reko

Samo jos da kazem da je cilj stabilizacija nisam odavno reko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.