Pa rekO saamsoko je napisao/la:Na transfermarktu pise da moze igrati lijevo ili desno krilo i ofanzivno. Nigdje veze ova diskusija sto emir pokrenu.brzi21 je napisao/la:Care, taj Tore je krilni igrač. I ne vidim kako je on mogao izbaciti Muhameda iz ekipe. Još tome dodaj da su ovo pripremne utakmice i da ništa ne znači ko igra u prvoj, ko ulazi s klupe...emir_ je napisao/la:evo vam momka koji je besica izbacio iz ekipe i koji je odigrao tekme u liga total cupu i danas protiv groningena, isto godište kao i muhamed tako da prica o mladosti pada u vodu
http://www.hsv.de/teams/bundesliga/spie ... ?s1p1=6031
ja bih bio najsretniji covjek kada bi muhamed u budcnosti mogao odgovoriti zahtjevima pozicije zadnjeg veznog ali sa onako malo tehnickih sposobnosti i kreativnosti tesko. to je moje misljenje i formirao sam ga gledajuci ga u hamburgu (u kojem prosle sezone citacu drugu polusezonu nije imao nastupa), na treninzima repke (za koju nije zasluzio poziv jer nije standardan, mozda u U21), i na pripremnim tekmama hsv gdje takodjer igra manje nego prosle godine u ovo doba kada je bio "stoper".
mi bosanci smo prvaci u hvalospjevima i pretjerivanju, ponavljam molim Boga da od njega ispadne barem Gravesen (to je ta konstitucija) ali teško... neka proba još na gol da stane ili možda s dzekom u špic
Kacar ili Jarolin su ti koje Muhamed treba da izbaci, a to sigurno nece biti lako.
Tore mu nikako ne može biti prepreka u prvom sastavu. Talenat je tu, e sad sve je do trenera, ali i do njega. Ako dobije priliku, nek se potrudi da iskoristi. Ako ne dobije, nek se bori dalje.