FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 18:17

obannon je napisao/la:Rambo da je pametan ni jednog igrača mu ne treba dovesti u Zvezdu dok je Lukić na čelu poslije ove izjave, pa neka ih Adžić traži i daleko ćemo dogurati.
Delije su nedavno imale susret sa Vesićem i dosta toga mu je rečeno, tako da će on veoma brzo iz Zvezde.
Koja razlika u izjavama Lukića na početku sezone, a koja sada poslije samo 2 mjeseca.
Da ne bude da samo pljujem po Lukiću, treba mu dati šansu do zime pa onda ko zna...
Sta je to Lukic pogresno rekao.U ovome trenutku Borja nije za evrope,toga su svi svesni,samo to Lukic nije trebao ovako reci,ali opet svaka mu cast jer lik zaista radi ono sto je najbolje za Zvezdu.

Mnogi ne shvataju da je Lukic najmanji problem,pa ja bih voleo da Lukic ostane sto duzi predsednik.Ako vec Dzaja ne moze da se vrati,ili da dodje neka druga legenda kluba,Lukic je idealno resenje.Da ne pricam koliko je bolji od raznih poljoprivrednika,konobara i ostalih.Dace Bog da Lukic bude nas poslednji predsednik u ovakvom sastavu i uredjenju FK.
Lukic je samo marioneta,radi kako mu serviraju "kumovi".Sta bi mi postigli time da Lukic ode.Jedno veliko nista,jer i dalje u klubu ostaju Vesic,Adzic i ostala rodbina i kumovi na celu sa Rajom i Stevom.Jednostavno Lukic je samo "glavni" na papiru,kod bitnih odluka on je veoma malo tu.
Zato jedino kako bih bio sretan da Lukic ode,je ako ce povuci sve za sobom.Svesni su svi toga ko malo bolje pogleda situaciju u Zvezdi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 27 avg 2011, 18:51

Slazem se potpuno sa Devilom. Lukic je trenutno jedini u upravi koji ne gleda licnu korist kroz Zvezdu.
A sta je to "nesto" sto je receno Vesicu?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 avg 2011, 19:51

braoolyo je napisao/la:Slazem se potpuno sa Devilom. Lukic je trenutno jedini u upravi koji ne gleda licnu korist kroz Zvezdu.
A sta je to "nesto" sto je receno Vesicu?
Da znam napisao bih.Pretpostavljam,tj. znam 99%,ali opet nisam toliko siguran da bih pisao ovde.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 27 avg 2011, 20:09

Devil je napisao/la:
obannon je napisao/la:Rambo da je pametan ni jednog igrača mu ne treba dovesti u Zvezdu dok je Lukić na čelu poslije ove izjave, pa neka ih Adžić traži i daleko ćemo dogurati.
Delije su nedavno imale susret sa Vesićem i dosta toga mu je rečeno, tako da će on veoma brzo iz Zvezde.
Koja razlika u izjavama Lukića na početku sezone, a koja sada poslije samo 2 mjeseca.
Da ne bude da samo pljujem po Lukiću, treba mu dati šansu do zime pa onda ko zna...
Sta je to Lukic pogresno rekao.U ovome trenutku Borja nije za evrope,toga su svi svesni,samo to Lukic nije trebao ovako reci,ali opet svaka mu cast jer lik zaista radi ono sto je najbolje za Zvezdu.

Mnogi ne shvataju da je Lukic najmanji problem,pa ja bih voleo da Lukic ostane sto duzi predsednik.Ako vec Dzaja ne moze da se vrati,ili da dodje neka druga legenda kluba,Lukic je idealno resenje.Da ne pricam koliko je bolji od raznih poljoprivrednika,konobara i ostalih.Dace Bog da Lukic bude nas poslednji predsednik u ovakvom sastavu i uredjenju FK.
Lukic je samo marioneta,radi kako mu serviraju "kumovi".Sta bi mi postigli time da Lukic ode.Jedno veliko nista,jer i dalje u klubu ostaju Vesic,Adzic i ostala rodbina i kumovi na celu sa Rajom i Stevom.Jednostavno Lukic je samo "glavni" na papiru,kod bitnih odluka on je veoma malo tu.
Zato jedino kako bih bio sretan da Lukic ode,je ako ce povuci sve za sobom.Svesni su svi toga ko malo bolje pogleda situaciju u Zvezdi.
Lukić &CO

Najbitnije je sutra pobjediti u Smederevu
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 20:19

Ti i dalje misli da su to Lukic&co,ja ti garantujem da nisu,da su tu Adzic&co,a Lukic samo kolateralna steta i paravan za njihova kumstva. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2011, 00:33

Vrlo lako bi ovo sve moglo da znaci da je na pomolu prvi odlazak jednog lopova.Vesic je na tapetu.Lukic je protiv njega,Adzic je protiv njega,Skundric je protiv njega,Delije se protiv njega.Na njegovoj strani tek nekoliko sporednih likova u svemu ovome.Vrlo,ali vrlo lako bi mogli svedociti prvom odlasku nakon koga ce krenuti aBd i ostali. ;) 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2011, 17:52

Nece u gol pa da ga jbs,4 izuzetne prilike,Borja zaobisao i golmana i pogodio vanjski deo,Borja sa 4 metra glavom neometan pored gola,Mikic zaobisao i golmana ali iz mrtvog ugla,lopta skoro po liniji zavrsava pored gola,te Lazovic na voleju sam sutira daleko pored gola iako je bio na 5 metara od gola,te imao samog Borju unutra.Zaista ne verujem da se ovo sve moze promasiti.Ali valjda ce nas Bog nagraditi u drugom delu.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 28 avg 2011, 18:00

Ili ce nas Bog nagraditi ili Smedervo kazniti. :lol: Nadam se ovo prvo.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 avg 2011, 21:53

Pobeda Zvezde 0:1. :) Stajao sam danas do ograde odmah,pa sam mogao malo bolje da vidim tekmu nego inace.Po ko zna koji put kazem ,onaj stadion u Smederevu je pravi fudbalski i zadovoljstvo je biti tamo kad tvoj klub igra.Ispormasivali smo se danas ljudski.Mikic,Borha...ali nema veze,bitno je da smo pobedili.Svaka cast Li Adiju za prikazanu igru danas kao i Dusku Tosicu,coveku koji ove sezone za klasu odskace od ostalih.Mali Chava je mala ckapi,tako bih rekao posle ovoga danas,covek se ne pomera,onako i ja mogu da igram u Zvezdi.Nadam se da ce ubuduce i Mezenga pocinjati utakmice ,umesto onoga sto smo nekada zvali AK-99 :roll:

Sto se tice Delija,tribina puna.Malo nesto praznih sedista do zapada,ali nista strasno.Iskreno nisam ocekivao ovoliko ljud danas.Piro show na pocetku drugog,odlicno navijanje.Postavicu slike i link cim izadju (ako me neko ne preduhitri :mrgreen: ).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 avg 2011, 23:10

slika

slika

slika

slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 avg 2011, 00:42

A MOZGA NEMA, U GLAVI SAMO ZVEZDA CRVENA!
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 00:56

1:0,ja zadovoljan pobedom igrom,hmm,sutra cu vise o tome,kasno je neda mi se duzi post pisati. :D ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2011, 01:47

" onclick="window.open(this.href);return false;

Tole,Tole pa zar opet?sram te bilo :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 avg 2011, 01:50

sasagmp je napisao/la:

Tole,Tole pa zar opet?sram te bilo :mrgreen:
:roll: :roll: :roll: Dal' je realno ko se javio po ovom pitanju :roll:

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 01:52

Otvorim sajt Zurnala i vidim naslovnicu za sutra.

Ma pozdravim vam kevu svima redom od glavnog i odgovornog urednika pa sve do cistacice koja cisti vase glupe koje ste pobacali oko stola ne znajuci kako da sto vise ocrnite nas klub.Mrs bre...Alo na naslovnicu staviti "Santrac ostetio domacina".Da li su oni gledali pre nekada utakmicu.Da li su gledali da se u 80% onakvi penali ne sviraju iako je cista ruka.Pitam se zasto na naslovnici u prosli cetvrtak nije stajalo "Sudija ostetio Shamrock",jer ne zaboravimo da je isti ovakav slucaj bio u utakmici Partizan-Shamrock kada je Rnic igrao rukom.Da li ce se ovi novinari nekada pogledati u oci pa reci,"Da Ivanov je napravio cist penal nad Kasalicom koji sudija nije svirao".Naravno da nece jer nemaju obraza.Da li su ovi kvazi novinari slucajno se setili spomenuti da je Partizan postigao dva neregularna gola protiv Novog Pazara,naravno da nisu ali zato na naslovnici odmah osvane vest "Sudija pokrao Javor" ili "Santrac ostetio domacina",ali niti jednom da spomenu cist pogodak Mezenge koji je ponisten,ili Ceranovih 7 prekrsaja,2 unosenja u facu sudiji jednom pomocnom jednom Santracu,te dva psovanja keve jedno Tosicu jedno Cosicu koje su svi culi ali nije i Santrac.Naravno Ceran je utakmicu zavrsio,iako je vec nakon 20 minuta trebao da bude iskljucen.Bas me zanima hoce li se to spomenuti sutra.

Ali navikli smo na ovakvo stanje u Zurnalu,a ono kako kazu sto te ne oslabi to te ojaca,a na ove i njihove tekstove ne trebaju se ni trositi reci. :evil:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2011, 01:53

Sto te druze boli ovoliko? :mrgreen:
Padaju vam u vodu iz kola u kolo sve optuzbe na racun sudenja,Toleta,Partizana...
Ovo bi i slep video.
I da napisem da se ovo ne bi sviralo da je bilo na penalu ili negde na ivici sesnaesterca,ali posto je diretkno sprecio pogodak tu se ne dovodi u pitanje da li je ruka u prirodnom polozaju ili ne.Penal kao suza

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 avg 2011, 01:55

sasagmp je napisao/la:Sto te druze boli ovoliko? :mrgreen:
Padaju vam u vodu iz kola u kolo sve optuzbe na racun sudenja,Toleta,Partizana...
Ovo bi i slep video
Nisam ja drug,gospodine.A objasnjenje imas od moderatora u postu iznad.Hvala na razumevanju.Sve najbolje u daljim setnjama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 avg 2011, 01:59

Ovo bi i slep video.
I da napisem da se ovo ne bi sviralo da je bilo na penalu ili negde na ivici sesnaesterca,ali posto je diretkno sprecio pogodak tu se ne dovodi u pitanje da li je ruka u prirodnom polozaju ili ne.Penal kao suza
Da te i direktno pitam mozda i ne procitas.

Da li si tako isto reagovao i u prvom mecu protiv Shamrocka,situacija Rnic? :?

I da kazem za sve koji misle da je Santrac namerno pomogao Zvezdi,neka malo vrate film unazad,konsultuju se sa googleom pa nek vide sta je taj Santrac radio Zvezdi pre,pa cemo da vidimo onda.Ili je stvarno ljudska psiha tako cudna stvar pa da za 180 stepeni okrenes plocu i od jednog mrzitelja Zvezde postanes njen najveci fan.
Ali moram prizanti koliko god mi krivo sto se ovakva sada "hajka" vodi protiv Zvezde nakon ovoga penala,toliko mi je i drago zbog poprilicno sugave ekipe Smedereva,koja verovatno nije mogla da se pomiri sa tim sto je izneverila svoju filijalu i onako se ponasala na terenu.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2011, 02:00

Dobro vidim osetljiv si na doba komunizma,nece se ponoviti :mrgreen: ...hvala na lepim zeljama i mali savet da sa manje stresa i nerviranja dozviljavas ovakve situacije...lopta je okrugla,desava se 8-)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 29 avg 2011, 02:02

Devil je napisao/la:
Ovo bi i slep video.
Da te i direktno pitam mozda i ne procitas.

Da li si tako isto reagovao i u prvom mecu protiv Shamrocka,situacija Rnic? :?

I da kazem za sve koji misle da je Santrac namerno pomogao Zvezdi,neka malo vrate film unazad,konsultuju se sa googleom pa nek vide sta je taj Santrac radio Zvezdi pre,pa cemo da vidimo onda.Ili je stvarno ljudska psiha tako cudna stvar pa da za 180 stepeni okrenes plocu i od jednog mrzitelja Zvezde postanes njen najveci fan.
Ali moram prizanti koliko god mi krivo sto se ovakva sada "hajka" vodi protiv Zvezde nakon ovoga penala,toliko mi je i drago zbog poprilicno sugave ekipe Smedereva,koja verovatno nije mogla da se pomiri sa tim sto je izneverila svoju filijalu i onako se ponasala na terenu.
Ne secam se Rniceve situacije voleo bi da mi je "dokumentujes" ovako uredno kao i ja ovu pa cu ti vrlo rado odgovoriti :),a gde je vas Santrac konkretno ostetio?Ostetio vas je kao sto vas je ostetio i Majo Vujovic :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.