FK Krajina Cazin

FKKC
Kontakt:

Re: FK Krajina Cazin

Post Postao/la FKKC » 23 avg 2011, 07:21

bavarac_33 je napisao/la:pa meni ovi ljudi iz uprave stvarno ne idu u glavu nikako...:O..pa dobro je Izo i reko,da Irfo nije prodavo lubenice ne bi znao kakvog je oblika lopta...kod nas svakakve sorte u upravi ima,a najvise ih je onih sto nemaju dvi ciste...pa to ima samo kod nas ...jedan od najboljih trrenera u ovoj ligi i eto kako se nasa hebena uprava odnosi prema njemu....mislim da ce ovo sad najvise utjecati na nase igrace,opasce moral i samopouzdanje,mislim da ce i ova dvojica njegovih sinova isto napustiti Krajinu...
Zasad može samo jedan. Albert je napustio Krajinu i više neće igrati, iako to još nije službeno.

Amel ne može u drugi klub jer je već upisan za novu sezonu u Krajini jer je nastupio u prvoj utakmici, tako da mu otpada odlazak sve do polusezone. Šta će onda biti, vidjet ćemo.

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 23 avg 2011, 12:24

Mislim da bi Stupac bio dobro rjesenje,a nije ni Hakija za odbaciti samo je on nekav cudan,sto se tice tipa treninga,ali pravi rezultate sto je najbitnije...ja mislim da on nece htjeti preuzeti,ali vidjecemo....samo da ne dovode tamo neke Vujasine......:D...Je li to Berto nasho novi klub ili..??....
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 23 avg 2011, 12:27

Sastav Krajine protiv Viteza i ocjene igrač:Abdihodžić 7.5,Hušić 6(88' Račić -),Šahinović 6,Palić 7,Muzgonja 6,
Brkić 6,Čahtarević 6,Selimović 6(51' Dizdarić 6),Nuhanović 6,Mirvić 7,Šišić 7(76' Hušidić -)
Igrač utakmice:A.Abdihodžić 7,5

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 23 avg 2011, 16:48

bavarac_33 je napisao/la:Mislim da bi Stupac bio dobro rjesenje,a nije ni Hakija za odbaciti samo je on nekav cudan,sto se tice tipa treninga,ali pravi rezultate sto je najbitnije...ja mislim da on nece htjeti preuzeti,ali vidjecemo....samo da ne dovode tamo neke Vujasine......:D...Je li to Berto nasho novi klub ili..??....
Gotovo sam 100 % sigurna da gospodin H. Beganović neće opet sjesti na klupu Krajine, bar ne u skorije vrijeme.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 23 avg 2011, 16:59

bavarac_33 je napisao/la:Mislim da bi Stupac bio dobro rjesenje,a nije ni Hakija za odbaciti samo je on nekav cudan,sto se tice tipa treninga,ali pravi rezultate sto je najbitnije...ja mislim da on nece htjeti preuzeti,ali vidjecemo....samo da ne dovode tamo neke Vujasine......:D...Je li to Berto nasho novi klub ili..??....
Ja ne znam šta će biti sa njim, priča se da je otišao zbog oca, a klub će vjerovatno naći jer nije nastupio u Krajini. Možda je pogriješio jer je bio najviše plaćeni igrač u Krajini.

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 23 avg 2011, 21:01

Vjerujem u sigurnu pobjedu protiv Gradine, iako imaju dobru ekipu.

Protiv Viteza mi je bilo drago i pored toga sto nismo pobijedili, veliko htijenje i zelja igraca. Odigrali su odlicno. Nadam se da ce nastavit ovaj niz pobjeda na domacem terenu i,da ce Mirvic ostat glavni golgeter lige :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 24 avg 2011, 00:05

Novi trener Krajine je Muhamed Berberović, dijete kluba. Muhamed je dosta mlad, nadam se da će se snaći u svom novom okruženju.

Sretno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 24 avg 2011, 00:30

http://www.cazin.net/cazin/muhamed-berb ... k-krajine/" onclick="window.open(this.href);return false;

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 24 avg 2011, 00:50

http://www.cazin.net/cazin/predstavljam ... -mladosti/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedi pročitati i kakvog smo golmana dali za recimo jednog Harbaša, pa i ovog visokog Abdihodžića

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 24 avg 2011, 14:37

Raduje me sto je Pipi preuzeo klupu,mislim da je pravo rjesenje..:D..imao je uspjeha u mladjim generacijama,a i mene licno su uvijek radovali treninzi kod njega dok sam trenirao..zelim mu srecu i puno uspjesnih rezultata,s tim da odmah krene sa pobjedom u iducem kolu,a nadam se da hoce..:D
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2011, 19:25

bavarac_33 je napisao/la:zato nikad ne idemo naprijed,zbog ovih ugovorenih utakmica......ne kontam sto se ikako ugovaraju ove utakmice 3 za 3....koji ce nam vrag onda kojekakva pojacanja,ako je dogovoreno,mozes igrati i sa juniorima....dovoditi `pojacanja` i igrati dogovorene utakmice..nema smisla....sjajni potezi uprave
TO JE SVE UGOVORILA uprava SVJEDOK SAM BIO PROTIV SASKA!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 26 avg 2011, 15:44

sutra svi na tribine u 17:00 :D
''Kraljice Bosno'' nemoj se vise bojat, mi smo tvoj stit necemo te prodat

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 27 avg 2011, 02:43

Sad sam i ja to krenuo napisati.

Znači 17:00 Gradski stadion Krajina - Gradina. Ulaz je 3 KM za odrasle, mala djeca ne plaćaju, žene ne plaćaju. Povedite sa sobom žene, djevojke, prijateljice, da nisu samo gabori na tribinama :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 27 avg 2011, 02:58

Ako nas bude kao na prošloj utakmici, dobro je. :)
Mada, vjerujem da će biti više navijača, jer kako sam čitala na nekim drugim forumima, doći će neki povratnici, koji su kao bojkotovali godinama, pa sad dolaze dati podršku Muhamedu i da pozdrave potez uprave, što su ga stavili na tu poziciju.

Bilo kako bilo, idemo do nove pobjede!

Nek' se pjesma širom svijeta čuje...!

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 27 avg 2011, 10:34

Danas stvarno ocekujemo 3 boda, i Krajina bi trebala imati pune tribine i jos jedan veliki plus je taj sto se stadion renovira ,sve u svemu napredujemo :mrgreen:

FKKC
Kontakt:

Post Postao/la FKKC » 27 avg 2011, 13:25

Evo i najava utakmice: http://www.cazin.net/cazin/najava-kraji ... e-gradinu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo, pola prvog sastava iz prošle sezone protiv Gradine nije vise Krajini na raspolaganju. Čak šest igrača!

Bio sam na toj utakmici u Cazinu i znam ko je zabio golove, ali ne sjećam se kakvi su. Očekujem da Mirva i danas zabije jedan ;)

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 27 avg 2011, 20:00

Krajina dobila 1 : 0,zasluzeno i potpuno su nadigrali goste

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 27 avg 2011, 20:07

Ako moze neko napisat kako je Krajina odigrala i dal je bio opravdano dosudjen penal.

Hvala.. :arrow:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

rosal33
Kontakt:

Post Postao/la rosal33 » 27 avg 2011, 20:20

Ja sam iznenadjen kako je Krajina dobro odigrala,u prvom poluvremenu smo imali 3 sto postotne sanse koje nismo realizovali a bile su 1 na 1 sa golmanom.U drugom poluvremenu ekipa Gradine nije centar presla kako treba i onda se desio penal.,taj penal je po meni pravedno dosudjen jer je igrac izaso 1 na 1 sa golmanom,a igrac gradine ga je sapleo sa ledja,iako je bio minimalni kontakt al je za penala jer je bio u 100% sansi. Sve u svemu Krajina da je ralizovala ono sto je morala bilo bi sigurno jos najmanje 2 ili 3 gola.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.