FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajte vi kod sebe tamo..dugo ste mi nesto ovdje a jos se nismo posjadjali..tako da se varnica moze ocekivati svakoga trenutka
p.s zezam se naravno
p.s zezam se naravno
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Veceras uz gromoglasnu podrsku sa sjevera, pobjeda ne smije izostati !
Braco hajmo lagano,vakat se malo zagrijati prije tekme.SVI NA SJEVER 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
zubizareta
- Kontakt:
ne kontam neke Velezove navijace prije tekme a i evo Celikove kazu nadaju se dobroj atmosferi na tribinima pa jel vi gledate svaku tekmu klipove sa Koseva znali bi da je kod nas atmosfera uvijek na nivou!admir_ze1982 je napisao/la:Momci sretno danas i na terenu i na tribinama, i da zajedno napravimo spektakl kao i nadam se nogometasi na terenu, a neka pobijedi bolji, nadam se da ce kod nasih momaka proraditi inat i zelja zbog nasih morona u upravi i da ce mo svi uzivati u vrhunskom ambijentu na tribinama i odlicnoj utakmici.
Sretno uz nadu da poslije remija veceras sa nama zaredate sa pobjedama sve do naseg ponovnog susreta na proljece na BP.
Fina Gradska sarajevska raja
Muhamed Plakalo, dojučerašnji veznjak juniorskog pogona Sarajeva i član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u Portugalu, tačnije u Nacionalu.
Plakalo je velika nada bosanskohercegovačkog fudbala. Sarajevo je izgubilo veoma talentovanog igrača. Kada je stigla ponuda iz Portugala, mladom veznjaku na Koševu nisu pravili probleme.
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u utorak ima zakazane ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa portugalskom momčadi.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Nažalost tako ti je to dok dodze ponuda iz jačig liga ide se normalno . Žao mi je zbog Sarajeva jer je izgubilo jednog dobrog mladog igrača ali zbog momka mi je drago jer Nacional je ozbiljan klub u Portugalu .afa97 je napisao/la:Muhamed Plakalo, dojučerašnji veznjak juniorskog pogona Sarajeva i član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u Portugalu, tačnije u Nacionalu.
Plakalo je velika nada bosanskohercegovačkog fudbala. Sarajevo je izgubilo veoma talentovanog igrača. Kada je stigla ponuda iz Portugala, mladom veznjaku na Koševu nisu pravili probleme.
Juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine u utorak ima zakazane ljekarske preglede, nakon čega će potpisati ugovor sa portugalskom momčadi.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
ne!Carlo je napisao/la:Ima li prenosa?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
1 - 0 kojasevic
Nema sta, bas je ovaj sudija brz... Tek 5. min...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Curva_SUD
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:smijem li ?
Ma samo ti brate
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Jel dosta više ovih penala sarajlijama???
Sta su strumfovi nasli pametovat o penalu ako se mi ne bunimo
Fino sacekat snimak pa onda komentarisati
Fino sacekat snimak pa onda komentarisati
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ako me sjecanje dobro sluzi penali su sastavnio dio igre.Kolega iznad napisa da sacekamo snimak pa da vidimo jel bio ili nije.Nemojte kasnije da se stidite svojih rijeci.
1-1 hadžić
Purić je tukao sa 20-ak metara, lopta odlazi malo pored lijeve stative Adija Adilovića. Domaći mogu biti zabrinuti trenutnim stanjem na terenu.
Pa na vasem terenu Celik vas ubija
jaki ste 
Pa na vasem terenu Celik vas ubija
Razumijes ti mene burazere moj 
Cist penal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.