FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 30 jul 2009, 14:56

Raja ! Evo na našem forumu su se dosjetili jedne sjajne ideje. Ako neko slučajno ima taj live stream (ako je platio to sve šta ja znam) ,a pri tome ima onaj program za chatanje Skype neka uperi svoju kameru na ekran kompa i fino ovi ostali da gledaju tekmu. Šta mislite, i ima li iko ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 30 jul 2009, 15:07

Koliko me adrenalin puca kako se blizi utakmica mozda je bolje i da je ne gledam.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 30 jul 2009, 15:36

miky_hz je napisao/la:Bila jeste jer je Svedska televizija snimala, sad ne snima i nece ni tu biti de ba okanite se vise jedne te iste price,ako hocete gledati platite 14 maraka i gledajte nema djabaluka,ili se uvali kod nekoga ko ce ce pustiti prenos npr u ovaj kafic sto sam maloprije napisao 8-)
gluplji si ti sto pises kao da je ovo vec gotova stvar po tudjim forumima od lika koji je napisao da se sve spremilo za prijenos,razmisljaj malo svojom glavom osim sto samo kopiras postove s fks.infa i hz.ba

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2009, 15:39

odsutraopetultra je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Bila jeste jer je Svedska televizija snimala, sad ne snima i nece ni tu biti de ba okanite se vise jedne te iste price,ako hocete gledati platite 14 maraka i gledajte nema djabaluka,ili se uvali kod nekoga ko ce ce pustiti prenos npr u ovaj kafic sto sam maloprije napisao 8-)
gluplji si ti sto pises kao da je ovo vec gotova stvar po tudjim forumima od lika koji je napisao da se sve spremilo za prijenos,razmisljaj malo svojom glavom osim sto samo kopiras postove s fks.infa i hz.ba
Sta sam kopirao to osim za ovoga lika sto je rekao da je spremio kafic u kojem ce se moci gledati utakmica :?: ne smaraj vec trazi prenos 8-)
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jul 2009, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 30 jul 2009, 15:39

Sretno SARAJEVU veceras, samo Larssona zatvorite i sve ce biti uredu.....ovi ostali su kante ;)
;)

P.S. Moj rodjak koji zivi u Svedskoj a inace navija za Zelju ce biti na tribinama sa djecom da bodri Sarajevo, ne damo mi Bosne svoje nigdje ;) ;)
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 30 jul 2009, 15:48

miky_hz je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:
Sta sam kopirao to osim za ovoga lika sto je rekao da je spremio kafic u kojem ce se moci gledati utakmica :?: ne smaraj vec trazi prenos 8-)
pola tvojih postova su kopije navedenih foruma,ovaj kafic konkretno je velika stvar jer je neko komotno mogao otici i zajebat se znaci to se ne pise dok nije 100 %,sto se prijenosa tice on je pronadjen platis 14 markica i gledas

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 jul 2009, 15:55

Zamolio bi te lijepo da nadjes te postove koje su navodno kopirani,ako ih ima vise od 3-4 ja vise nikad nista necu na ovoj stranici napisati,i kad sam kopirao vecinom sam napisao da je kopirano sa fksinfo foruma,na hz.ba nisam ni registrovan ;) ovdje ima momaka koji nisu registrovani na fksinfo ,i ako ima neka vijest koja je napisana tamo a ovdje je nema normalno da cu kopirati da i ovi momci procitaju ,da nebi opet pisao jedno te isto,prati malo da vecina korisnika na ovoj temi uzima postove sa fksinfa upravo zbog toga da nebi pisali jedno te isto...tako da nema potrebe da mi ti govoris jel ja uzimam il ne uzimam,a i na kraju krajeva forum fksinfo je otvoren za sve ljude i mogu se registrovati navijaci svakog kluba i normalno pisati na njemu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 jul 2009, 16:27

Večeras ima da goriiii !!!

Evo u Prozor city-u će se pomno pratit na net-u, valjda ćemo nać nešto, utakmica i navijat :))))
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

DIREKTOR PITAR
Kontakt:

Post Postao/la DIREKTOR PITAR » 30 jul 2009, 17:13

E jbg da imam kreditnu uplatio bi...osim sto ce biti na fks info sta se dešava na tekmi ako neko skonta neki link sto ima također tekstualni prijenos neka javi kao primjer protiv spartaka sto je bio...

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 30 jul 2009, 18:05

Bice prenos na kladionici bet365,prate sva desavanja na utakmici,ja sam protiv trnave tu pratio,bilo mi je sretno,valjda ce i veceras akoBogda ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 30 jul 2009, 18:17

Mozda jos jedna prednost za nas je ta da oni igraju ligu. Pa su mozda i umorni, a moraju se ako hoce bit prvi i lizi puno posvetit

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jul 2009, 18:20

još 2 sata i 25 minuta do početka :D gooo samo gooo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 jul 2009, 18:24

Zagor je napisao/la:Raja ! Evo na našem forumu su se dosjetili jedne sjajne ideje. Ako neko slučajno ima taj live stream (ako je platio to sve šta ja znam) ,a pri tome ima onaj program za chatanje Skype neka uperi svoju kameru na ekran kompa i fino ovi ostali da gledaju tekmu. Šta mislite, i ima li iko ?
I on jedini budala a ostali pametni :roll: I da ima nebi se trebao javiti :twisted: plati pa klati :twisted:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

n4n3
Kontakt:

Post Postao/la n4n3 » 30 jul 2009, 18:32

ee a haj mi objasnite kako da ja platim tih 14 KM. kreditnom karticom...kako ?
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997

dzane_sa
Kontakt:

Post Postao/la dzane_sa » 30 jul 2009, 18:40

n4n3 je napisao/la:ee a haj mi objasnite kako da ja platim tih 14 KM. kreditnom karticom...kako ?

Because there is no TV transmit we have decided to transmit the UEFA Europa League match between HIF and FK Sarajevo. Even non-swedish viewers can buy the match. Please follow the instructions;
Price: 50kr for SMS (only in sweden)
Price: 75kr for credit card (outside sweden) ~7€
Click on this link to open the TV-window.
Press the button “Köp kod” (Buy code)
Then choose a paying method (we strongly recommend credit card (VISA/MASTERCARD).
There are three other different paying methods, but we are not sure how they work outside Sweden.
Also check “ Jag har läst och accepterar de allmänna villkoren.” (To confirm terms and conditions)
Then press the button “Fortsätt till PayEx”
A new window will appear
"Korttyp” - Here you choose VISA or MASTERCARD
“Kortnummer” – Here you write your card numbers (16 numbers)
“Kortinnehavarens namn” – Here you write your name (written on card)
“Giltighetsdatum” – Here you type valid date (MM/YY)
"CVC” – Finally write the three number from back of the card
Press “Betala” (Pay)
If proceed you know have a code for the match. The code can only be used once at the time.
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 30 jul 2009, 18:46

Eto ja uplatio, sad jos samo da se uzme logistike i zovne neko probrano drustvo i to je to!

DAJ GO SARAJVO NAMA VISE NE TREBA, OOOOOOO OOOOOO...
FK Sarajevo

ibrica
Kontakt:

Post Postao/la ibrica » 30 jul 2009, 19:18

i imal sta od tog prenosa u tom kaficu na otoci

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 30 jul 2009, 19:20

SPORT CAFFE NA SIPU ORGANIZUJE PRENOS UTAKMICE IZ SVEDSKE. PROBA LIVE STREAMA JE IZVRSENA I SVE FERCERA. GLEDANJE JE NA 50" TV-U. IMA ZVUK IMA SVE. SPORT CAFFE SE NALAZI NA SIPU, SKRETANJE IZA OMV PUMPE U BARAMA PA IZMEDJU BUNJE I DRVOPROMETA (ILI STA JE VEC) EH SLIJEDECA ZGRADA.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

ibrica
Kontakt:

Post Postao/la ibrica » 30 jul 2009, 19:25

Butmiran je napisao/la:
SPORT CAFFE NA SIPU ORGANIZUJE PRENOS UTAKMICE IZ SVEDSKE. PROBA LIVE STREAMA JE IZVRSENA I SVE FERCERA. GLEDANJE JE NA 50" TV-U. IMA ZVUK IMA SVE. SPORT CAFFE SE NALAZI NA SIPU, SKRETANJE IZA OMV PUMPE U BARAMA PA IZMEDJU BUNJE I DRVOPROMETA (ILI STA JE VEC) EH SLIJEDECA ZGRADA.
mozes li malo bolje objasniti gdje je taj kafic.

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 30 jul 2009, 19:28

ko ima gps lakše je, može poslušiti i karta i kompas, hahaha

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, mercurial i 49 gostiju.