bagrcavi je napisao/la:Hvalabistrikboy je napisao/la:Jug-5KMbagrcavi je napisao/la:I kolko su karte ???
jel neko od vas bio na treningu,nek mi se javi na pp
Buraz jel to sto posto sigurno za te karte?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
bagrcavi je napisao/la:Hvalabistrikboy je napisao/la:Jug-5KMbagrcavi je napisao/la:I kolko su karte ???
jel neko od vas bio na treningu,nek mi se javi na pp
puno brate, puno, što jest jestBianconeri1988 je napisao/la:Trenutno smo iza lidera 9 bodova, sljedeće kolo idemo neugodnom Čeliku, još jedan razlog zašto nam je sutra neophodna pobjeda!
SAMO PONOSNO I HRABRO!!!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:puno brate, puno, što jest jestBianconeri1988 je napisao/la:Trenutno smo iza lidera 9 bodova, sljedeće kolo idemo neugodnom Čeliku, još jedan razlog zašto nam je sutra neophodna pobjeda!
SAMO PONOSNO I HRABRO!!!
ma do sad sa olimpicom imamo sve same pobjede ja mislim, nije red da se ta statistika kvari i jos je nama pobjeda imperativ, olimpic ce vec ove bodove nadoknaditi negdje na "strani"(doduse oni haman svaku utakmicu igraju na stranibabilonTM je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:puno brate, puno, što jest jestBianconeri1988 je napisao/la:Trenutno smo iza lidera 9 bodova, sljedeće kolo idemo neugodnom Čeliku, još jedan razlog zašto nam je sutra neophodna pobjeda!
SAMO PONOSNO I HRABRO!!!
Jest, a zamisli da sutra ne pobjedimo, možemo zanemarit i plavo proljeće, zimu, jesen...Sve bi bilo nemoguće !
imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?Curva_SUD je napisao/la:Sjetite se samo one sezone kad smo bili prvaci 2009/2010
Bili smo koliko se sjecam u slicnoj situaciji
Samo Amar treba malo popravit stvari u ekipi
odviknut ih malo od ALKOHOLA![]()
I bit cemo opet kao nekad
ŠAMPIONSKA EKIPA !
Plivadon je napisao/la:imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?Curva_SUD je napisao/la:Sjetite se samo one sezone kad smo bili prvaci 2009/2010
ŠAMPIONSKA EKIPA !
a opet što uopšte piju ? ja bgm još nikad nisam čuo da xavi iniesta messi ronaldo di maria itd..piju subotom poslije treninga itd
drugo kad su na odmoru i kad su praznici i svecanosti al tad brate piju umjereno svi iz kulture :S a ovi naši ...
ne znam bil' rek'o ko moj nastavnik
Bagra sa "dna kace" :S
cener vjerovatnomuamer10 je napisao/la:Da li zna neko kolika je cijena ulaznice za istok sutra?
ne zna amarCurva_SUD je napisao/la:Plivadon je napisao/la:imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?Curva_SUD je napisao/la:Sjetite se samo one sezone kad smo bili prvaci 2009/2010
ŠAMPIONSKA EKIPA !
a opet što uopšte piju ? ja bgm još nikad nisam čuo da xavi iniesta messi ronaldo di maria itd..piju subotom poslije treninga itd
drugo kad su na odmoru i kad su praznici i svecanosti al tad brate piju umjereno svi iz kulture :S a ovi naši ...
AMAR IM SE DERO U SVLACIONICI I GOVORIO DA SMRDE NA ALKOHOL..POUZDANA INFORMACIJA A da piju to je stara vijest locu ko...
Prvo kakve veze ima sto je ramazan ako si vjernik postis postuje,a ako nisi i nesto satro ne pijes za ramazan a ostatak godine se redovno oblokavas suplja prica vjeruj mi.Drugo ovo za igrace sto poredis da oni ne piju ne oni ne piju oni se drogiraju a alkohol je sastavni dio drustvenog zivota balkana i vjerovatno najjaci "brend".**** ga takav nam je mentalitet.Sportisit to nebi smjeli raditi naravno ja bi im pusto 1-2 u mjesecu kad zasluze nek se opuste a ovako kurcic nego im jos pratnju udarit pa sve sto potrose na alkohol da im se odbije od plate.Plivadon je napisao/la:imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?Curva_SUD je napisao/la:Sjetite se samo one sezone kad smo bili prvaci 2009/2010
ŠAMPIONSKA EKIPA !
imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?lottdogg je napisao/la:ŠAMPIONSKA EKIPA !
Plivadon je napisao/la:imal šta jadnije da piju na ramazan ako cemo po necemu jel?lottdogg je napisao/la:ŠAMPIONSKA EKIPA !
Bagra sa "dna kace" :S[/adriano i ronaldinho se nisu trijeznili pa su opet igrali , eto kako to rade veliki klubovi![]()
AMAR IM SE DERO U SVLACIONICI I GOVORIO DA SMRDE NA ALKOHOL..POUZDANA INFORMACIJA A da piju to je stara vijest locu ko...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.