Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ja bih radije pozvao Konjica a i sa Hibicem bi porazgovarao.Vrebac je napisao/la:Nemaoj Velezovac,, ja sam to spomenuo prije par mjeseci ljudi me ubili,, igra u 2 bundesligi itd itd,,kao da je Matersburg kvalitetniji ,, Ovaj Bajic mi je tri puta bolji od Mravca!!velez_mostar je napisao/la:Mozda bi se ovaj Bajic mogao pozvati, igrao je i prije, ima dovoljno iskustva, kako vidim solidne partije pruza, pa neka ga na klupi..od viska glava ne boli.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Mozda zbog tog loseg menadzera nije ni u jakoj ligi?Za_raju je napisao/la:Kakva je ovo masina/igrac...Ali poslab mu je menadzer pa ga nema u repki....![]()
daj neko i prvi go od Mahmutovica
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vode 1:0santos je napisao/la:Cocalic poceo kao stoper za Panionios
Valjda ce njega Pape pozvati uskoro.
Eh to je taj, jel se ono on sam nudio da igra ? Bilo bi dobro da i na njega racunaju u buducnosti.bavarian_bk je napisao/la:Nikola Saric ? Ako mislis na njega , sada je u Hajduku
- el-fighter
- Kontakt:
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Oprostio se od fudbala,nezvanicno.el-fighter je napisao/la:Ljudi sta je sa Zlatanom Bajramovicem? Covjek jednostavno nestade poslije Belgije?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
zašto? povrede možda?harishp je napisao/la:Oprostio se od fudbala,nezvanicno.el-fighter je napisao/la:Ljudi sta je sa Zlatanom Bajramovicem? Covjek jednostavno nestade poslije Belgije?
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
Mislim da je imao probleme sa Ahilovom tetivom, i noznim palcevimaGoldy je napisao/la:zašto? povrede možda?harishp je napisao/la:Oprostio se od fudbala,nezvanicno.el-fighter je napisao/la:Ljudi sta je sa Zlatanom Bajramovicem? Covjek jednostavno nestade poslije Belgije?
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
Dok god bude bolji.hege je napisao/la:do kad ce se gurati pandza ispred cocalica???
jadna nasa reprezentacija ako je pandza najbolji uz spahica,siguran sam da su cocalic,nadarevic bolji.Nimla_RZ je napisao/la:Dok god bude bolji.hege je napisao/la:do kad ce se gurati pandza ispred cocalica???
Uostalom Cocalic na stoperu igra samo kad krpi tu poziciju a krpljenja u repci je vise dosta.
Kome ne pase,nek se zali upravi vodovoda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, ANamelessGhoul, Anoniman, avalPacidoroP, AzRimiRzA, BarbareZeljin, Beduin, benko21, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Cwirek, D97, Daduli, DanijelTZ, dark44, darker10, delko, denza, dime, eaglebvb09, EdinjoBos, enobarca, FerdinandF, FranckRibery, Fudbalbr1, Fudo, Goalgetter, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, hurem, husrefbeg, invincible1921, J1897, James1987, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, karajlo, Kaunas, koraj, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, LondonBlues, Lynx, M1k3y, miki09, MikiPirs, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, Mostarska, Muumii, Napapijri, napapijri1987, nebeskasila, nerkolfc, Pact1921, Pensioner26, pingpong, Poligon10, PSV, resko1, Romagnoli13, Rosicky, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Saurman, Shevko, SHZ82, signalidunapark, Soba, soccerfan, soxx, StevieG8, Sveti, TETRAPAK, TofiTofita, TripleThreat, ugursuz, unavita, Venom, zemuntrg, Zigazaga, Zrinjaaaa i 880 gostiju.