opet preokret.donjuan je napisao/la:son 3-2
preokret na preokret u ovoj utakmicibit ce još golova
zabili mckenna i clemens.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
opet preokret.donjuan je napisao/la:son 3-2
preokret na preokret u ovoj utakmicibit ce još golova
Reako sam da ce njegov nadljednik u sestom kolu sjediti na klupi HSV-a, no mozda pod pritiskom javnosti i to bude u narednom kolu. Nisu problem igraci iz B tima Chelesea, jer je danas samo nastupao Rajovic koji je odigrao vrhunsku utakmicu, nego je problem trener koji nema pojma kako funkcionise ovaj posao i mislim da je on prvi u historiji koji je dobio ugovor samo nakon jedne pobjede.JetSet_Hantraga je napisao/la:@amerosm koliko si ti ono kola predvidjao da ce izdrzati Oenning? Cini mi se sest.![]()
Tad mi se to cinilo kao pretjerivanje, ali sad...
Jenostavno igraci iz B tima Chelsea nisu dovoljno dobri za Bundesligu. Njihovo dovodjenje je bio totalni promasaj.
Nadam se da ce se nesto promijeniti, a prvi preduslov je otpustanje ''trenera''.
Eh toga me je najvise strah, ali ipak sam i dalje ubjedjen da ce navijaci reagovati na vrijeme jer su treci po brojnosti u Njemackoj ukoliko to ne uradi uprava, a Jarolim bi mozda ostalim trebao reci sta se desava kada Poptown "uleti" na trening.majestic24 je napisao/la:
P.S Amerosm,mogao bi onaj sat na oficijalnoj stranici da stane na kraju sezone. Sta ti mislis o tome???
Rajkovic je odigrao odlicnu partiju i za mene je licno bio najbolji u redovima HSV-a. Bio je komadant odbrane ispravljao je greske ostalih igraca, dobio je 85 % svojih duela i sto me posebno raduje je cinjenica da igra bez kompromisa i da nema previse "okljevanja" u njegovoj igri.Devil je napisao/la:@Amere kako je Rajkovic odigrao,vidim dao je gol,ali je li kriv i kod jednog gola,kakva mu je igra uopste bila ?
Protiv Herthe je dobio jedno poluvrijeme u kojem nije imao neku zapoazenu ulogu. Danas je odigrao odlicno i imao dosta dobrih dodavanja, puno se trudio trcao, ali hebiga sve to pada u vodu kada ne pokrijes svog igraca u odlucujucim momentima i iz toga rezultira pogodak za protivnicku ekipu.Bertrand je napisao/la:A kako je odigrao taj Skjelbred, s obzirom da je i njemu ovo bila debitantska utakmica, ako se ne varam? Vidim na highlightsima da je pogodio prečku...
Arnesen je uvijek govorio da ima listu zelja ali mu je nedostajalo novca, sa ovim novcem - ponavljam ukoliko ima istine u tim nagadjanjima - bi ekipu mogao kvalitetno pojacati i kvalitet ekipe podici na jednu stepenicu vise, i samo bi jos preostajala promjena trenera.majestic24 je napisao/la:Yebi ti to...sad su nasli da rade na pojacanju tima a ostalo je jos 2 dana do isteka prijelaznog roka