FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nick
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nick » 28 avg 2011, 00:17

ne vjerujem, mislim da je hrvatska isla na evrovizuju sa ovom pjesmom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 avg 2011, 00:18

Posjeta, nije ispod 7.000. mene je iznenadila posjeta, ali opet kontam sta ima prece subotom u 21h od utakmice Sarajeva na Kosevu?? 8-)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 avg 2011, 00:19

-SiviSoko- je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom :)

P.S. Plisek na kraju ispred sjevera zagrljen sa igracima,skace 8-)

Da, ali tek je prisao kad ga je nas vodja zvao :D
Mozda mu je bilo nezgodno malo... :D

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 avg 2011, 00:20

BegAx je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom :)

P.S. Plisek na kraju ispred sjevera zagrljen sa igracima,skace 8-)

Da, ali tek je prisao kad ga je nas vodja zvao :D
Mozda mu je bilo nezgodno malo... :D
Ma sve je moguce :D

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2011, 00:23

Znanovica protiv Kozare na beka,Comor ili brate bjezi na zadnjeg veznog,i onako je Vucina sad dobio treci pa odmara protiv Kozare,pa nek te Plisek stvari na zadnjeg,tu ces biti korisniji,jel si fizicki najspremiji igrac ekipe,a sad sto ispadas iz tramvaja jbg,nisu svi rodjeni da igraju beka :)

Al fkt bez zajebancije,vidjelo se probalo,momku ne ide na toj poziciji i to je to...moze on odigrati protiv Slavije dobro,jel ga niko nije napao,jel je dobio duele na snagu,cim malo jace krilo dodje,prolaze ko da nemamo igraca na desnoj strani,stoperi moraju onda zatvarati i bekove,i centarfore i hebo to,ispasta nakraju i stoper zbog greske beka...bgm Zranovica staviti,pa da vidimo,covjek je defanzivac,ako treba nemora ni prelaziti centra,al nek zatvorit stranu prema nazad nek smo tu rahat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 28 avg 2011, 00:24

miky_hz je napisao/la:Znanovica protiv Kozare na beka,Comor ili brate bjezi na zadnjeg veznog,i onako je Vucina sad dobio treci pa odmara protiv Kozare,pa nek te Plisek stvari na zadnjeg,tu ces biti korisniji,jel si fizicki najspremiji igrac ekipe,a sad sto ispadas iz tramvaja jbg,nisu svi rodjeni da igraju beka :)

Al fkt bez zajebancije,vidjelo se probalo,momku ne ide na toj poziciji i to je to...moze on odigrati protiv Slavije dobro,jel ga niko nije napao,jel je dobio duele na snagu,cim malo jace krilo dodje,prolaze ko da nemamo igraca na desnoj strani,stoperi moraju onda zatvarati i bekove,i centarfore i hebo to,ispasta nakraju i stoper zbog greske beka...bgm Zranovica staviti,pa da vidimo,covjek je defanzivac,ako treba nemora ni prelaziti centra,al nek zatvorit stranu prema nazad nek smo tu rahat
U pravu si brate, danas je bilo opasno kad god su krenuli preko Comorove strane u napad. Nisam siguran ali mislim da smo tako 1 go i primili.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 avg 2011, 00:26

3 boda osvojena, idemo dalje !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 avg 2011, 00:29

Ne razumijem kako je 4:2 minimalna pobjeda :?: :?:

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sara ... mici/63334" onclick="window.open(this.href);return false;

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 28 avg 2011, 00:30

Treba Pantica na gol, ovaj je nesiguran na centrarsuteve samo tako.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 00:31

Asime ostani-MNOGO,MNOGO,MNOGO ZALOSNO !

+ nije bilo kamenjanja (prvi put nakon....)
- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 avg 2011, 00:32

Igra opet takva da sam strepio velikim djelom tekme. Sto smo u prekidima tanki malo je reci. Bekovi raspad sistema. Ja stvarno ne kontam sta im je i sta je Pliseku pa ih tolerise. Ja bih na lijevog stavio Hadziju jer je nekad tu i igrao pa nek bude defanzivan, a na desnog probati Dilavera. Zao mi zbog stative (Vucina ili Cuka), Haskic u prvom dobar u drugom nestao, Suljicu novi visegodisnji ugovor ponuditi kao i Dupovcu, Adilovic nas je izvukao kod 2:2 uhhhhhhhhh Torlak kao i uvijek, Adin me iznenadio imao onaj udarac ljevicom, Maksa za ono malo vremena zracio iskustvom hehe Sve u svemu pobjedi se ne gleda u zube ali mora ovo puno bolje..

PS Veliki minus fight na sjeveru i psovanje zenice...
Mi nikada odustati necemo...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 avg 2011, 00:35

Adnan 1986 je napisao/la:Treba Pantica na gol, ovaj je nesiguran na centrarsuteve samo tako.
Joj Pantica,frajer se mora sageti da udje u onaj tunel gdje igraci izlaze :lol:

Adi ima strasne reflekse,i bas je lud golman,mada sam to i prije govorio ono u fazonu da ima cudne momente dosta je slican Hamzicu po tom pitanju ,ona odbrana mislim Tosunovicu kad je skino,ono je perverzno bilo,malo falilo da mu ufati onu loptu,jbt kakva odbrana,mada je mozda i mogao skinuti drugi gol al haj znaj bilo proslo

Logicno je da je Pantic bolji na tim centarsutevima ,al isto mislim da je Adi pokrerniji i brzi golman,recimo da nevjerujem da bi Pantic uopste i krenuo na onu loptu onako,i skinuo onako kako je Adi odbranio..neka Adija nije nas jos zajebao nista,ono Pantic je ime to jest,al treninzi su tu pa nek se dokazuju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 avg 2011, 00:40

Tesko, pretesko. Zasluzio je Celik bod igrom, realno.

Opet rano vodstvo, onda se bespotrebno povlacimo, primamo gol. Odbrana ispadala par puta u tom periodu :roll: da bi u finisu prvog poluvremena nesto bolje zaigrali, pogodili stativu, a drugi gol je dosao nako sjajnog prodora Suljica.

Drugo poluvrijeme smo malo bolje krenuli, ali opet pad u igri i Celik to kaznjava(prije toga su precku imali). Kod 2-2, sam igrac Celika izlazi na gol, ali nas Adilovic spasava...I onda auto-gol koji je prelomio tekmu.

Nezdaovaljan sam igrom, generalno. Opet je to vrlo tesko izgledalo, bezidjeno u pojedinim trenucima i velikim oscilacijama u igri.

Odbrana je ispadala samo tako par puta. Comor ne moze igrat desnog beka :roll: Jbt, onajl lik sa brojem 21...Sadikovic jel??? Frajer ga dribla, a ne moze hoda(visok 2 metra). Da ne govorim sta je Hadzija radio. Majstor..kako se samo krece, strasan tehnicar...najbolji igrac Celika...

Sve pohvale Celiku, veceras su odlicni bili, ali zbog nekih kikseva odbrane su izgubili bod(ove).

Kod nas najbolji Kojasevic i Suljic, te Beli koji je vrlo dobar bio, na odnosu Comora :roll: dupovac par puta ispadao, a Haskic nije duela dobio sa stoperima Celika i opet fulio mrtvu sansu... :roll:

Dzafic...vidi se da zna lopte, ali nema snage momak, nije spreman..

Detalj utakmice:

Navijaci Celika skandiraju protiv Uprave i nekog Asima :lol: "Asime odlazi", kad istok: "Asime ostani" i "Oni ti ga puse Asime" hahahhaa...oplako :mrgreen:

SARAJEVO SAMPION

Ali, mora bolje od ovoga...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2011, 00:42

Hajde ba ko kakve mahaluše... :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 avg 2011, 00:43

sarajlija89 je napisao/la: Detalj utakmice:

Navijaci Celika skandiraju protiv Uprave i nekog Asima :lol: "Asime odlazi", kad istok: "Asime ostani" i "Oni ti ga puse Asime" hahahhaa...oplako :mrgreen:
Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 avg 2011, 00:51

BegAx je napisao/la: Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:
jednostavno to je ****, pitarska posla, nema tu normalnih provala..to j.ebu nerodjenu djecu, zenu, ma sve sto stignu i to vlastitim igracima, fuj

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 28 avg 2011, 00:54

Emir ZENICA je napisao/la:Asime ostani-MNOGO,MNOGO,MNOGO ZALOSNO !

- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !
pa ako ti to istok skandira nista cudno jer su kod rezultata 3-2 za nas oni igracima psovali sve zivo tj istok je uvijek takav bio pun pamtnjaka koji psuju majke,oceve svakom igracu itd. tako da mi se gadilo uvijek otic na tu tribinu lijepi sjever i kod 2-2 kad ste zabili go sjever jos jace grmi i pruza podrsku
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 avg 2011, 00:57

theprodigy je napisao/la:
BegAx je napisao/la: Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:
jednostavno to je ****, pitarska posla, nema tu normalnih provala..to j.ebu nerodjenu djecu, zenu, ma sve sto stignu i to vlastitim igracima, fuj
ohanite svi malo ...sta je samo bi se izmedzu sebe svadzali....i ti i zubizareta...kad god udzem frajer nekoga napada od nasih navijaca...daj malo uozbiljite se...ko vi neke licnosti pa morate sto se kaze "svakom loncu biti poklopac"...
inspiri pa expiri pa ponovo...o tekmi o igracima o atmosferi ...a manje glumiti neke ultrase i vodze po forumima... :oops: :oops: ima i na nasem sjvereu itekako spominjanja od majke do pranane...manje malo suplje Bgt...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 avg 2011, 01:03

Emir ZENICA je napisao/la:Asime ostani-MNOGO,MNOGO,MNOGO ZALOSNO !

- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !

Je*iga, to ti je istok !
Meni je iskreno to bilo i komično malo :mrgreen: Malo podjebavanja, ništa strašno !
Čestitke na dobroj igri i sve najbolje u nastavku !

PS: @ izvinjavam se članu sa nickom @ puding koji mi je poslao PP, odgovorio bih ti, ali nikako ne mogu poslati poruku , a ne bih da ovdje začatavamo temu ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 avg 2011, 01:06

Sutra cu nesto detaljnije napisat a samo cu ovo reci pobjedi se ne gleda u zube :D
I sta je ono na pocetku ja kontam ode redar,petarda il vatromet :lol:
I malkice sam iznenadjen dobro posjetom pogotovo na sjeveru :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []