SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 28 avg 2011, 00:27

Elegant je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
123456 je napisao/la:Sredjeni rezultati molim da prijavite eventualne greske.

I da moram cestitati najboljem igracu ss.lige u njenoj istoriji.Kapa dole majstore. :) Jedan je adnan24 ;)
Cojk prekuco ovu ligu. :)
Igra je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!
Otkud ti to pravilo ?????
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 avg 2011, 00:29

Zaista,nepostoji to pravilo..

haris_alibaba
Kontakt:

Post Postao/la haris_alibaba » 28 avg 2011, 00:34

nakon sukoba u redovima vukova pred sami pocetak sezone ekipa zasluzeno tone

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 01:18

Bosco je napisao/la:
123456 je napisao/la:Jos nesto.4. kolo je na programu 10.09.2011.Znaci imamo jedu subotu slobodnu.Malo da se uigraju ovi sto su lose startali :mrgreen:
Sekretaru ima li slobodnih mjesta. :D
Odkud sad to ,ispao si pizda al eto ,unjeo si nemire u ekipu minirao uspjeh ,sad i ovaj OTNYS YNWA zajebaje nema ga (daj sekretaru imam novog igrača ,ovaj nije tipovo dva kola ,ja ga nemam vremena čekati ,gubimo bezveze sa igračem manje ).Neka neka Bosco ,prebrodićemo mi ovu krizu ,našo sam novo pojačanje uvešću ovaj tim u viši rang vam da ne budem živ.Nek crknu dušmani Edo i co.

Današnji meč loši rezultati su se potrefili skroz ,ali mogli smo i mi i oni da dobjemo ,iako mislim da je remi bio najpravedniji ,no nema veze život ide dalje ,tako i mi idemo u nove pobjede ,i ulazak u drugu ligu iako nam konkurenti bježe podosta ,ali staće Pivopije ovo je samo neka luda sreća ,koja ih je i danas pogledala ,a i svi tipuju imaju više rezultata u opticaju tako i više šansi ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 avg 2011, 01:20

legenda reala je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
123456 je napisao/la:Jos nesto.4. kolo je na programu 10.09.2011.Znaci imamo jedu subotu slobodnu.Malo da se uigraju ovi sto su lose startali :mrgreen:
Sekretaru ima li slobodnih mjesta. :D
Odkud sad to ,ispao si pizda al eto ,unjeo si nemire u ekipu minirao uspjeh ,sad i ovaj OTNYS YNWA zajebaje nema ga (daj sekretaru imam novog igrača ,ovaj nije tipovo dva kola ,ja ga nemam vremena čekati ,gubimo bezveze sa igračem manje ).Neka neka Bosco ,prebrodićemo mi ovu krizu ,našo sam novo pojačanje uvešću ovaj tim u viši rang vam da ne budem živ.Nek crknu dušmani Edo i co.
Ti i Dragonsi me ne zanimate više. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 01:23

Bosco uz tebe sam !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 28 avg 2011, 01:27

Ekipe FK Garaze i FC Premier imaju pravo zamjene igraca buduci da njihovi igraci StaIma(Garaze) i DrH (Premier) vec tri kola nisu igrali.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 01:32

Bosco je napisao/la:
Ti i Dragonsi me ne zanimate više. ;)
Tako znači ,e prodana dušo .
Neću da se svađam s tobom jer se odma uvrijediš a ja ne želim da se svađam sa tobom jer si mi drag i jer si ipak bivši kapiten ove ekipe ,ali da si ispo hinja jesi jbg . :( :(

Zašto si se na mene toliko naljutio :?: :?: dušmani nas zavadiše ,da bi napravili pometnju u ekipi :( :( :(

Valjda se nećeš radovati kad daš go protiv nas :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 avg 2011, 01:41

Dominacija Pivopija.Polahko ulazim u formu. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 01:46

krenulo je krenulo :D

@ Devile to ti meni ? :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 01:52

Emir ZENICA je napisao/la:krenulo je krenulo :D

@ Devile to ti meni ? :mrgreen:
Staće neboj se :lol: :lol:
Ma to on malom Edu ali pogriješio slovo ko čoban :lol:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 01:56

Nece stati,sad je krenulo :D Odma sebe stavljam na ponudu da pare uzmete :lol: :lol: Kao ja na legendi danas :lol: :lol:

I mislio sam da nije meni,al eto :lol:
Volim te Celik ! ! !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 avg 2011, 02:03

Emir ZENICA je napisao/la:Odma sebe stavljam na ponudu da pare uzmete :lol: :lol: Kao ja na legendi danas :lol: :lol:

I mislio sam da nije meni,al eto :lol:

Stavi sebe slobodno i Edina malog ,jer čim ti staviš koga u ponudu taj ga neće zabiti nema šanse :lol: :lol:
Ma Stefan prolupo !!!!

Moraš mi istražiti ko je okreno Bosca protiv mene ,neko mu je opasno nalago na mene ,sad me ignoriše sve ,ne odgovara pp,blokiro me na MSN itd :( :( :(

BOSCO OPROSTI AKO SAM TE ŠTA UVRIJEDIO -evo i ovako da ti se izvinem kad si pp i MSN blokiro :( :(

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 28 avg 2011, 02:07

legenda reala je napisao/la:

Stavi sebe slobodno i Edina malog ,jer čim ti staviš koga u ponudu taj ga neće zabiti nema šanse :lol: :lol:
Ma Stefan prolupo !!!!

Moraš mi istražiti ko je okreno Bosca protiv mene ,neko mu je opasno nalago na mene ,sad me ignoriše sve ,ne odgovara pp,blokiro me na MSN itd :( :( :(

BOSCO OPROSTI AKO SAM TE ŠTA UVRIJEDIO -evo i ovako da ti se izvinem kad si pp i MSN blokiro :( :(
Stavim sebe ako ga ubodem ti se vise neces kladiti ? Jel moze ? A ako ga ne zabijem dobijas na kladionici :lol: :lol: I
Cuj ko ga je okrenuo protiv tebe,to ne znam :oops: :mrgreen: Moze biti da ih ima vise ili je samo jedan :)
Neka neka,kad svasta pises,Bosco uz tebe sam :lol:
Volim te Celik ! ! !

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 avg 2011, 11:31

BIHfan je napisao/la:

I da moram cestitati najboljem igracu ss.lige u njenoj istoriji.Kapa dole majstore. :) Jedan je adnan24 ;)

Jucer je bilo i malo srece ali mozda se i vratilo za neke prethodne utakmice :D ...samo da nastavim(o) ovim ritmom,red je da uzmemo titule ove sezone 8-)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 avg 2011, 11:45

Opet neriješeno. :roll: Baš nemamo sreće... al' eto - bit će bolje sljedeći put, ako Bog da. :mrgreen:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 avg 2011, 12:01

Elegant je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:

Igrao je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!

Sekretaru sredi ovo.

Hmm.Trzno si me moram priznati :D .Ali ako si ozbiljno mislio evo iz pravilnika :mrgreen:

Clan 4a.

Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 28 avg 2011, 12:11

Elegant je napisao/la:Igrao je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!

Sekretaru sredi ovo.
Sve je u redu ovdje, prouci malo bolje pravila :)

Samo jos da javim da vise necu pregledavati prognoze i traziti greske, savez nije obavezan da to radi.
Ako neko primjeti gresku neka napise ovdje ili nekom od clanova saveza na pm i mi cemo onda postupiti po pravilima.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 28 avg 2011, 13:16

Mede i sa igracem manje dominiraju!

Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 avg 2011, 15:34

spielführer_21 je napisao/la:Mede i sa igracem manje dominiraju!

Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?
da ti zaista mozes od 6 utakmica na 5 igrati naprimjer 1:0.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.