Otkud ti to pravilo ?????Elegant je napisao/la:Igra je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!BIHfan je napisao/la:Cojk prekuco ovu ligu.123456 je napisao/la:Sredjeni rezultati molim da prijavite eventualne greske.
I da moram cestitati najboljem igracu ss.lige u njenoj istoriji.Kapa dole majstore.Jedan je adnan24
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Zaista,nepostoji to pravilo..
- haris_alibaba
- Kontakt:
nakon sukoba u redovima vukova pred sami pocetak sezone ekipa zasluzeno tone
- legenda reala
- Kontakt:
Odkud sad to ,ispao si pizda al eto ,unjeo si nemire u ekipu minirao uspjeh ,sad i ovaj OTNYS YNWA zajebaje nema ga (daj sekretaru imam novog igrača ,ovaj nije tipovo dva kola ,ja ga nemam vremena čekati ,gubimo bezveze sa igračem manje ).Neka neka Bosco ,prebrodićemo mi ovu krizu ,našo sam novo pojačanje uvešću ovaj tim u viši rang vam da ne budem živ.Nek crknu dušmani Edo i co.Bosco je napisao/la:Sekretaru ima li slobodnih mjesta.123456 je napisao/la:Jos nesto.4. kolo je na programu 10.09.2011.Znaci imamo jedu subotu slobodnu.Malo da se uigraju ovi sto su lose startali
Današnji meč loši rezultati su se potrefili skroz ,ali mogli smo i mi i oni da dobjemo ,iako mislim da je remi bio najpravedniji ,no nema veze život ide dalje ,tako i mi idemo u nove pobjede ,i ulazak u drugu ligu iako nam konkurenti bježe podosta ,ali staće Pivopije ovo je samo neka luda sreća ,koja ih je i danas pogledala ,a i svi tipuju imaju više rezultata u opticaju tako i više šansi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ti i Dragonsi me ne zanimate više.legenda reala je napisao/la:Odkud sad to ,ispao si pizda al eto ,unjeo si nemire u ekipu minirao uspjeh ,sad i ovaj OTNYS YNWA zajebaje nema ga (daj sekretaru imam novog igrača ,ovaj nije tipovo dva kola ,ja ga nemam vremena čekati ,gubimo bezveze sa igračem manje ).Neka neka Bosco ,prebrodićemo mi ovu krizu ,našo sam novo pojačanje uvešću ovaj tim u viši rang vam da ne budem živ.Nek crknu dušmani Edo i co.Bosco je napisao/la:Sekretaru ima li slobodnih mjesta.123456 je napisao/la:Jos nesto.4. kolo je na programu 10.09.2011.Znaci imamo jedu subotu slobodnu.Malo da se uigraju ovi sto su lose startali
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Bosco uz tebe sam !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- __Liedson__
- Kontakt:
Ekipe FK Garaze i FC Premier imaju pravo zamjene igraca buduci da njihovi igraci StaIma(Garaze) i DrH (Premier) vec tri kola nisu igrali.
- legenda reala
- Kontakt:
Tako znači ,e prodana dušo .Bosco je napisao/la:
Ti i Dragonsi me ne zanimate više.
Neću da se svađam s tobom jer se odma uvrijediš a ja ne želim da se svađam sa tobom jer si mi drag i jer si ipak bivši kapiten ove ekipe ,ali da si ispo hinja jesi jbg .
Zašto si se na mene toliko naljutio
Valjda se nećeš radovati kad daš go protiv nas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Dominacija Pivopija.Polahko ulazim u formu. 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
krenulo je krenulo
@ Devile to ti meni ?
@ Devile to ti meni ?
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Staće neboj seEmir ZENICA je napisao/la:krenulo je krenulo![]()
@ Devile to ti meni ?
Ma to on malom Edu ali pogriješio slovo ko čoban
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nece stati,sad je krenulo
Odma sebe stavljam na ponudu da pare uzmete
Kao ja na legendi danas
I mislio sam da nije meni,al eto
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Emir ZENICA je napisao/la:Odma sebe stavljam na ponudu da pare uzmete![]()
Kao ja na legendi danas
![]()
![]()
Stavi sebe slobodno i Edina malog ,jer čim ti staviš koga u ponudu taj ga neće zabiti nema šanse
Ma Stefan prolupo !!!!
Moraš mi istražiti ko je okreno Bosca protiv mene ,neko mu je opasno nalago na mene ,sad me ignoriše sve ,ne odgovara pp,blokiro me na MSN itd
BOSCO OPROSTI AKO SAM TE ŠTA UVRIJEDIO -evo i ovako da ti se izvinem kad si pp i MSN blokiro
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Stavim sebe ako ga ubodem ti se vise neces kladiti ? Jel moze ? A ako ga ne zabijem dobijas na kladionicilegenda reala je napisao/la:
Stavi sebe slobodno i Edina malog ,jer čim ti staviš koga u ponudu taj ga neće zabiti nema šanse![]()
![]()
Ma Stefan prolupo !!!!
Moraš mi istražiti ko je okreno Bosca protiv mene ,neko mu je opasno nalago na mene ,sad me ignoriše sve ,ne odgovara pp,blokiro me na MSN itd![]()
![]()
![]()
BOSCO OPROSTI AKO SAM TE ŠTA UVRIJEDIO -evo i ovako da ti se izvinem kad si pp i MSN blokiro![]()
Cuj ko ga je okrenuo protiv tebe,to ne znam
Neka neka,kad svasta pises,Bosco uz tebe sam
Volim te Celik ! ! !
BIHfan je napisao/la:Cojk prekuco ovu ligu.123456 je napisao/la:Sredjeni rezultati molim da prijavite eventualne greske.
I da moram cestitati najboljem igracu ss.lige u njenoj istoriji.Kapa dole majstore.Jedan je adnan24
Jucer je bilo i malo srece ali mozda se i vratilo za neke prethodne utakmice
Opet neriješeno.
Baš nemamo sreće... al' eto - bit će bolje sljedeći put, ako Bog da. 
Elegant je napisao/la:Igrao je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!BIHfan je napisao/la:Cojk prekuco ovu ligu.123456 je napisao/la:Sredjeni rezultati molim da prijavite eventualne greske.
Sekretaru sredi ovo.
Hmm.Trzno si me moram priznati
Clan 4a.
Zabranjeno je identicno tipovanje rezultata, naprimjer sve i jedna utakmica sa rezultatom 2:0.Ako se to dogodi ekipa tog igraca gubi utakmicu sluzbenim rezultatom 3:0.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Sve je u redu ovdje, prouci malo bolje pravilaElegant je napisao/la:Igrao je isti rezultat na 4 para, to je automatski 0:3 za suprotnu ekipu !!!
Sekretaru sredi ovo.
Samo jos da javim da vise necu pregledavati prognoze i traziti greske, savez nije obavezan da to radi.
Ako neko primjeti gresku neka napise ovdje ili nekom od clanova saveza na pm i mi cemo onda postupiti po pravilima.
- spielführer_21
- Kontakt:
Mede i sa igracem manje dominiraju!
Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?
Ps. I ja sam bio uvjeren da postoji to pravilo da jedan igrac ne smije igrati 3 ista rezultata.. A ako ne postoji mislim da treba uvesti,jer ovako ja mogu od 6 utakmica igrati na 5 isti rezultat,jel da?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
da ti zaista mozes od 6 utakmica na 5 igrati naprimjer 1:0.spielführer_21 je napisao/la:Mede i sa igracem manje dominiraju!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.