FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 28 avg 2011, 00:40

Tesko, pretesko. Zasluzio je Celik bod igrom, realno.

Opet rano vodstvo, onda se bespotrebno povlacimo, primamo gol. Odbrana ispadala par puta u tom periodu :roll: da bi u finisu prvog poluvremena nesto bolje zaigrali, pogodili stativu, a drugi gol je dosao nako sjajnog prodora Suljica.

Drugo poluvrijeme smo malo bolje krenuli, ali opet pad u igri i Celik to kaznjava(prije toga su precku imali). Kod 2-2, sam igrac Celika izlazi na gol, ali nas Adilovic spasava...I onda auto-gol koji je prelomio tekmu.

Nezdaovaljan sam igrom, generalno. Opet je to vrlo tesko izgledalo, bezidjeno u pojedinim trenucima i velikim oscilacijama u igri.

Odbrana je ispadala samo tako par puta. Comor ne moze igrat desnog beka :roll: Jbt, onajl lik sa brojem 21...Sadikovic jel??? Frajer ga dribla, a ne moze hoda(visok 2 metra). Da ne govorim sta je Hadzija radio. Majstor..kako se samo krece, strasan tehnicar...najbolji igrac Celika...

Sve pohvale Celiku, veceras su odlicni bili, ali zbog nekih kikseva odbrane su izgubili bod(ove).

Kod nas najbolji Kojasevic i Suljic, te Beli koji je vrlo dobar bio, na odnosu Comora :roll: dupovac par puta ispadao, a Haskic nije duela dobio sa stoperima Celika i opet fulio mrtvu sansu... :roll:

Dzafic...vidi se da zna lopte, ali nema snage momak, nije spreman..

Detalj utakmice:

Navijaci Celika skandiraju protiv Uprave i nekog Asima :lol: "Asime odlazi", kad istok: "Asime ostani" i "Oni ti ga puse Asime" hahahhaa...oplako :mrgreen:

SARAJEVO SAMPION

Ali, mora bolje od ovoga...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 avg 2011, 00:42

Hajde ba ko kakve mahaluše... :roll:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 28 avg 2011, 00:43

sarajlija89 je napisao/la: Detalj utakmice:

Navijaci Celika skandiraju protiv Uprave i nekog Asima :lol: "Asime odlazi", kad istok: "Asime ostani" i "Oni ti ga puse Asime" hahahhaa...oplako :mrgreen:
Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 avg 2011, 00:51

BegAx je napisao/la: Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:
jednostavno to je ****, pitarska posla, nema tu normalnih provala..to j.ebu nerodjenu djecu, zenu, ma sve sto stignu i to vlastitim igracima, fuj

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 28 avg 2011, 00:54

Emir ZENICA je napisao/la:Asime ostani-MNOGO,MNOGO,MNOGO ZALOSNO !

+ nije bilo kamenjanja (prvi put nakon....)
- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !
pa ako ti to istok skandira nista cudno jer su kod rezultata 3-2 za nas oni igracima psovali sve zivo tj istok je uvijek takav bio pun pamtnjaka koji psuju majke,oceve svakom igracu itd. tako da mi se gadilo uvijek otic na tu tribinu lijepi sjever i kod 2-2 kad ste zabili go sjever jos jace grmi i pruza podrsku
Fina Gradska sarajevska raja

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 avg 2011, 00:57

theprodigy je napisao/la:
BegAx je napisao/la: Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:
jednostavno to je ****, pitarska posla, nema tu normalnih provala..to j.ebu nerodjenu djecu, zenu, ma sve sto stignu i to vlastitim igracima, fuj
ohanite svi malo ...sta je samo bi se izmedzu sebe svadzali....i ti i zubizareta...kad god udzem frajer nekoga napada od nasih navijaca...daj malo uozbiljite se...ko vi neke licnosti pa morate sto se kaze "svakom loncu biti poklopac"...
inspiri pa expiri pa ponovo...o tekmi o igracima o atmosferi ...a manje glumiti neke ultrase i vodze po forumima... :oops: :oops: ima i na nasem sjvereu itekako spominjanja od majke do pranane...manje malo suplje Bgt...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 avg 2011, 01:03

- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !

Je*iga, to ti je istok !
Meni je iskreno to bilo i komično malo :mrgreen: Malo podjebavanja, ništa strašno !
Čestitke na dobroj igri i sve najbolje u nastavku !

PS: @ izvinjavam se članu sa nickom @ puding koji mi je poslao PP, odgovorio bih ti, ali nikako ne mogu poslati poruku , a ne bih da ovdje začatavamo temu ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 avg 2011, 01:06

Sutra cu nesto detaljnije napisat a samo cu ovo reci pobjedi se ne gleda u zube :D
I sta je ono na pocetku ja kontam ode redar,petarda il vatromet :lol:
I malkice sam iznenadjen dobro posjetom pogotovo na sjeveru :)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 28 avg 2011, 01:13

formance je napisao/la:

- mane vode u wc-u

Cestitke Sarajevu !

Je*iga, to ti je istok !
Meni je iskreno to bilo i komično malo :mrgreen: Malo podjebavanja, ništa strašno !
Čestitke na dobroj igri i sve najbolje u nastavku !

PS: @ izvinjavam se članu sa nickom @ puding koji mi je poslao PP, odgovorio bih ti, ali nikako ne mogu poslati poruku , a ne bih da ovdje začatavamo temu ! ;)
Ovaj forum svakako nije za tu vrstu price, zato sam ti i poslao PP ;)
Uzdravlje ;)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 28 avg 2011, 01:18

puding je napisao/la:Ovaj forum svakako nije za tu vrstu price, zato sam ti i poslao PP
Uzdravlje
Svakako, a što se tiće one teme samo ti mogu reči da me nisi najbolje razumio i da ja sam nisam htio da to tako zvuči, ako si već to tako shvatio. Pozdrav i živio ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 avg 2011, 01:19

BegAx je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: Detalj utakmice:

Jednostavno, TO JE ISTOK. Znaju me nekad iznervirati svojim psovkama, ali od provala sto cujes na Istoku, to nigdje neces cuti, sigurno! :lol:
Koliko su se samo pojedini napsovali Kojasevicu veceras...A gledam ih sve nakon one majstorije na kraju, svi u glas "Bravo majstore!"
Ma Istok jedina tribina gdje u istoj recenici cujes pohvalu i psovku za jednog igraca..(npr. "To! Bravo! Bravo majstore...sve ti j**** u usta sto je peglas...Dodaj!" :P

p.s. Obuca veceras dvije minute nakon gola nije ni znao da je zabio...mali majstor ga je iskoristio da zabije gol... Asmir Suljic!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 avg 2011, 01:41

Ima malo peglanja ali sve u svemu dobro je ispalo. Čelik je ekipa za respekt i to netreba zaboraviti. Suljić iz utakmice u utakmicu oduševljava. Što neko gore reče, Obuča nije ni skonto da je dao gol, Suljić ga pogodio u glavu , al bukvalno :mrgreen: . Njihov auto gol presmješan, boji od našeg :mrgreen: . Kojašević na kraju dobar, mada je imao par kikseva večeras. Adilović linijski golman, večeras je to pokazao mada je kod 2:2 donijeo i prevagu na našu stranu sa onom odbranom. Šteta što se boji istrčati jer to mu fali da bi bio kompletan golman. Bekovi, upfff Belošević i nekako, ali Čomor, katastrofa. Pa svaka pored njega prođe kao da ga nema. Ostatak solidan. Sad dolazi kraća pauza na kojoj bi trebalo uklonit ove nedostatke.
U novi boj ...

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 28 avg 2011, 01:50

Liga nikad bolja realno gledajuci svako svakom uzima bodove .

Adilovic - odlican golman za nase standarde siguran kod opasnih prizemnih udaraca , i moze dugo posluziti u buducnosti , skino 1 10000 % zicer i imo jos nekih finih odbrana ulijeva sigurnost
Torlak - najbolji igrac Sarajeva , svaki duel rijesio + krpio Comorove greske
Dupovac - igra mudro za godine koje ima , ali izgleda da nema samopouzdanja , veceras solidan neka prolazna ocjena
Comor - sigurno najlosiji igrac Sarajeva , sto je i veceras dokazao , haj sto je los dole , al sto je los gore uuuuu nije u stanju da odigra akciju nijednu samo neki laznjak kojim nista ne dobiva , ne znam gdje ste vidjeli tu fizicku spremu on ne moze istrcati nista gore
Belosevic - kad ne bi bilo napada malo ispodprosjecan , a ovako je kritican pravo , takodjer kao i Comor ne moze istrcati gore nista , ali veceras nije puno puhalo po njegovoj
Bajraktarevic - izgara na terenu bori se ,a nije ni da ne zna igrati fin igrac veceras prolazna ocjena , sigurno bolji od K. Handzica
Scepanovic - veceras nije bio na nivou nekoliko puta se zalio na povredu , trcao zatvarao , ali ga nije bilo u ofanzivi
Suljic - "šnjiro" kako htio namjestio 2 zicera jedan iskoristen i jos nekoliko puta pokuso nesto odigrati sa Comorom i Belosom sto ga ovi naravno nisu ispratili
Kojasevic - 2 gola borio se jednu kontru je sprijecio gdje je moglo biti opasno da je proslo , ali nije bio primjetan ko obicno
Haskic - najbolji napadac lige bez lopte , ima odlicno postavljanje , građenje , ali zavrsnica mu "malo" skripi , nadam se da ce poraditi na tom
Obuca - tata mata ove lige s kojom lakocom igra covjek 1 sansa jedan gol
Dzafic - jos mislim da je najveci promasaj prijelaznog roka , stvarno nije potreban klubu , nije veceras bio losiji od ostalih , ali ni bolji

Naravno najbolji igrac opet kao i svaku utakmicu Hz !! POZZ :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 avg 2011, 01:57

Samo jedna ispravka, Adilovic je nocas skinuo 2 zicera i po meni bio jedan od najboljih pojedinaca na tekmi, naravno uz Kojasevica i Suljica pa i vucine

hamid
Kontakt:

Post Postao/la hamid » 28 avg 2011, 02:04

Da , ali ovaj jedan se istice realno Kojasevic naravno kad das 2 gola moras biti medju kandidatima za igraca utakmice
Suljic je najvise pokazao dosad , a ne bih se bas usaglasio za Vucininu vecerasnju partiju :D

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 28 avg 2011, 02:06

Ima li iko snimak tekme? Ili tek sutra?

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 28 avg 2011, 02:10

bordo je napisao/la:Ima li iko snimak tekme? Ili tek sutra?
Ne vjerujem da ce iko staviti snimak,jer nije bilo tv prenosa . Kako god,dobro je proslo . Mogli smo mozda i bolje,ali nisam bio na tekmi zato cu sutiti ;) . Pauza sad treba se nasteliti jos vise, ... pa eto . Imamo dosta sansi . :)
1946

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 28 avg 2011, 02:19

Kod nas se je sve brzo izdesavalo,oko kluba. Mi smo super hvala bogu!
Pomjera se na bolje i to je ono sto nas sviju cini sretnim!
Da ako bog da za koju godinu budemo barsa nase premijer lige!
A to je po meni taj kontinuitet i dobro medusobno poznavanje igraca!
Na tome radi Plisek! I vidi se nema zajebancije! Eh sada netreba ni ocekivati
velike rezultate za kratak period. Zna se koji je period potreban da bi se
dostigla frhunska kondicija! a pomeni je to najbitnije! Danas je to fudbal!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 avg 2011, 02:24

Svi vi koji kritikujete igru Comora morate znati da tip ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, vec ga trener tu stavio u nedostatku igraca na toj poziciji.
Znaci nije Comor nista kriv ;) , valjda vise trener treba uvidjeti "svoj" propust i staviti igraca koji prirodno igra na desnom beku.
Comor bi bio puno korisniji u veznom redu.
Ali nije nase da se petljamo u Plisekov pos˙o ;) .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 28 avg 2011, 10:10

Meni je drago sto igramo ovako napadaCKI. nije malo u 3 od 5 tekmi zabiti 4 gola. Jedino odbranu treba popraviti. tu evidentno nesto skripi.-
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.