La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L_blancos
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la L_blancos » 27 avg 2011, 22:02

A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 27 avg 2011, 22:06

L_blancos je napisao/la:A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..
Nemoj tako o nasim bivsim igracima.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2011, 22:07

L_blancos je napisao/la:A koji su cigani oni iz Racinga, nevidjeno..Pogotovo onaj Munitis i onaj zgoljo sto je uso u drugom poluvremenu..Strasno..
Nemoj Munitisa slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 27 avg 2011, 22:07

ek0 je napisao/la:
Nemoj tako o nasim bivsim igracima.
Ma hebes ga,veceras mi se zgadio..
Stvarno kad sam ga vidio odma me podsjeti na onog Alvesa ,ko da je za njih nekad igro jbt..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 avg 2011, 22:09

Bome je i ovako star igracina. http://88.80.16.174/index1.php?option=c ... yout=popup
Desimal evo.

Kako je Granada lijepo nasminkala stadion,izgleda preljepo,malo su ga i prosirli sada prima preko 22 000.Kad smo kod Betisa ,presao je Santa Cruz.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 27 avg 2011, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 avg 2011, 22:09

Me ne samo sto je Realovac,citao sam da lik bas kao nekad Exeberia igra besplatno za Rasing(mozda placa i clanarinu :oops: )

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 avg 2011, 22:12

Nemojte se iznenaditi ako bude crvenih,ipak je to Andaluzija ;) veliki je rivalitet izmedju tih klubova.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 avg 2011, 23:11

Mnogo lijepi gostujući dresovi Betisa (valjda su ovo gostujući)...

Nego, ovaj Vadillo što je izašao.. 16 anos. :shock: :o

To je 16. godina, je l'?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:16

Kakva utakmica puna preokreta na Mestalli. Soldado zabio 4 gola, od toga i jedan u svoju mrežu, a 2 u samoj završnici susreta. Valencia je dosta teško došla do ova 3 vrijedna boda ali ju je svakako zaslužila. Sutra ćemo na djelu vidjeti Real kod Zaragoze gdje se očekuju njihova 3 laka boda
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 23:20

Bertrand je napisao/la:Mnogo lijepi gostujući dresovi Betisa (valjda su ovo gostujući)...

Nego, ovaj Vadillo što je izašao.. 16 anos. :shock: :o

To je 16. godina, je l'?
JEste, U17 je reprezentativac. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 23:51

Deportivo pobijedi Recreativa u 1.kolu Segunde. Očekujem njihov povratak odmah jer su ipak za klasu iznad svih. Granada je u svome debiju protiv Betisa u Primeri, u dvoboju dvojca koji je ušao u Primeru, nesretno izgubila pogotkom Rubena Castra u 88.min. Betis je bio malo bolji protivnik i zasluženo je došao do ova 3 boda. Granada će prve bodove tražiti u sljedećem kolu kod Malage mada i tu teško mogu do pozitivnog rezultata.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2011, 00:22

Nije mogla bolje Primera zapoceti,tri jako dobre tekme odmah na startu.Ljepotica "prvog kola" bila je tekma Valencije i Racinga,zbog koje sam umalo srcani dobio :mrgreen:
Malo me je iznenadio rezultat Granade i Betisa (0:1),ocekivao sam tu "nulu",no drago mi je da je Betis startovao pobjedom :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 avg 2011, 09:33

Jel' ovo veceras na Areni 1 Sevilla-Malaga ili je neka greska? Nadam se da ce i jedinica konacno prenositi BBVA ligu.. :)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 28 avg 2011, 09:37

ever je napisao/la:Jel' ovo veceras na Areni 1 Sevilla-Malaga ili je neka greska? Nadam se da ce i jedinica konacno prenositi BBVA ligu.. :)
http://www.tvarenasport.com/channel" onclick="window.open(this.href);return false;

jeste prijatelju :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 28 avg 2011, 09:47

Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK :)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 28 avg 2011, 10:10

ever je napisao/la:Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK :)
e jesu me i usrecili... :roll:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 avg 2011, 12:27

amadeus21 je napisao/la:
ever je napisao/la:Eh super..Jos jedna lijepa vijest bi trebala stici u toku danasnjeg dana..TV1 je izgleda otkupila domace utakmice Barcelone + neki termin Calcio-a..Bice opet fudbala i za nas koji nemamo SK :)
Bas su nas sve usrecili :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 28 avg 2011, 13:12

Adi_Zepce je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:
Bas su nas sve usrecili :mrgreen:
neka hvala Bogu...znaju ljudi sta treba prenositi :D

al eto bice i dva Clasica, mozda vas to bude zanimalo...

EDIT: na ovom rasporedu pise da u ponedjeljak ARena 1 prenosi Barcu
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 28 avg 2011, 13:18

Primera isključivo na Arenasport TV

Kao što smo već ranije najavili, ekskluzivna prava emitovanja utakmica španske Primera lige u svim zemljama regiona otkupila je, kao i prethodne sezone, regionalna sportska TV kuća Arenasport.

Posljednjih dana u javnosti su se pojavile razne informacije i navodi da će utakmice Primera lige biti emitovane na nekoj od bosanskih TV stanica. Također, dobili smo veliki broj upita i naših čitatelja u vezi TV prava emitovanje Primera lige u BiH.

Tim povodom kontaktirali smo menadžment Arenasoport TV u vezi navodnog emitovanja Primere na drugim kanalima. Stav Arenasport TV je jasan i glasi da je apsolutno nemoguće da bilo koji drugi emiter u regionu emituje Primeru, izuzev Arenasport TV.

Arenasport je otkupila ekskluzivna prava emitovanja utakmica španske lige u svim zemljama regiona pa tako i za BiH. Prodaja prava drugim emiterima uopšte nije moguća, potvrdili su u Arenasport TV.

A svakako u programu Tv 1 nista nema,ni sutra ni za kasnije.
Mada i dalje tvrde da ce biti fudbala al eto,da nece krast signal il sta.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2011, 14:32

Grande Betis 8-) Ruben Castro dokazuje klasu i u Primeri. Andaluzijski velikan bice tvrd orah za sve ove jace timove.Ocekujem od njih da zavrse na sredini tabele .

Celta istakla kandidaturu za Primeru . 8-)

Real Murcia 1-3 Celta Vigo
0-1David Rodríguez, 29
1-1Kike, 30
1-2De Lucas, 46
1-3De Lucas, 65

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []